שתה"פ או לא?

KFIRB

New member
שתה"פ או לא?

שלום רב,
ההתלבטות בהפעלת חוג באוכלוסיה הבוגרת .(פנסיונרים), התלבטותי.האם להפעיל את החוג\ קבוצה במסגרת עצמאית (במקום שיש לנו), או לחבור למועדון (X) או לבית אבות (Y)?
שאלה שנשאלה:
כיצד להפעיל החוג עצמאי, בX או בY?

תוצאות פריסת ההשוואה:
אפשרות 1
- חמש המטות עזרה תגיע מהצד באופן לא צפוי. (אני יכול לנחש שמדובר בארגוני קהילה שניסיתי לפנות אליהם), כאילו ציפייה לעזרה מהצד.
- שמונה הגביעים יהיה מה שיהיה , לוותר על המאבק, לבדוק אופציות אחרות...
- יום הדין- התעוררות עליית מדרגה... הבנה התחדשות הבנה כאילו אסימון שנופל.
אפשרות 2
- גלגל המזל - לקחת אחריות על הגורל. קבלת אחריות (גם הבעיה בחיינו המקצועים= מתאים לאיחור בתחילת הפעילות).
- תשע המטבעות - פריון עבודה קשה שתביא לפירות.
- אס המטות - מימוש בעולם החומר (אש=עשייה).
אפשרות 3
- שלוש הגביעים- אושר כאילו נראה נוח וטוב.
- חמש המטבעות- זה הקלף הלא ברור אני יודע שזה קלף של קשיים של עמידה במקום, מה העצה בעצם?
- אס החרבות - מימוש רעיונות (מה ההבדל בינו לבין האס מטות?)
מסר / עיצה - שש הגביעים- לצאת מאזור הנוחות. להתמודד עם הקשיים והאתגרים שההתמודדות תביא.

שניי77

New member
מה בעצם הדילמה?

מבחינת הקלפים התשובה די ברורה..
למה אתה מתלבט? למה קשה לך לבחור באופציה הזו?

רשף כשף

New member
על פניו נראה שמועדון X לוקח

מעניין גם שהקלף הנוסף 6 גביעים, יסוד הגביעים הוא היחיד שחסר באופציה 2 ׁ(X), והוא משלים אותה בהמלצה לפעול מהלב.
&nbsp

KFIRB

New member
תודה רבה

הבעיה שלי או מהות ההתלבטות, היא עד כמה לפצל את השתה"פ בין המועדון לבית האבות. או לבחור רק אחד מהם? האם מדובר בפריסה אחרת?
ולא ברורה לי העצה בחמש מטבעות ומדוע לאחריה מופיעה אס חרבות?

אם ההחלטה מהלב, אז העשייה הטובה תגיע בהמשך....

אוRנה

New member
היי כפיר

אתה לא בשל עדיין למסגרת העצמאית (יום הדין), הנח לכך בינתיים (8 הגביעים), יש לי תחושה שעזרה בנדון תגיע בעוד מס' חודשים (5 המטות) ...
&nbsp
לגבי שאלתך על אפשרות 3 :אפשרות 3
3 גביעים - יהיה נעים וכייפי בעבודה, 5 מטבעות - אך הרווח הכספי יהיה נמוך יחסית להשקעה, אס החרבות - כך שההחלטה והבחירה אם ללכת על זה או לא-נשארת בידייך.. לדעתי אס החרבות מייעץ לך כאן להיות מעשי ולחשוב על הכסף, יותר מאשר על ההנאה

KFIRB

New member
אם נמיר את הרווח למענה רוחני

מאחר ומדובר בפעילות ללא רווח...בכל המקרים....

אזיי כנראה שמאפשרות 2 אהנה הכי הרבה בעוד מאפשרות 3 תהיה ששם למידה?

אוRנה

New member
טארות אינם מדע מדוייק

הדרך הנכונה לקרוא בהם מניסיוני היא בגמישות - יש לתת מקום לאינטואיציה / תחושה
לתחושתי, גם אם שאלת שאלה ספציפית, יש לך פה מסר ברור הנוגע לתחום הכלכלי. זהו המסר אותו כתבתי בתשובתי הקודמת.
#
לשאלתך לגבי אס החרבות :
אם הוא היה עומד שם לבד היינו נותנים לו בוודאות פירוש לימודי. אבל בפריסה ישנם קלפים נוספים ואין להתעלם מהם
יש לאחד אותם לתשובה אחת
ואין להתעלם מקלף העיצה - 6 גביעים. גם הוא קשור בזוית מסוימת לפריסה, לשאלותיך ולסיטואציה כולה. לדעתי באף פריסה אין תשובה חיובית באופן גורף, למרות שהשניה היא הטובה מבין שלושתן. מכאן אני מגיעה למסקנה שמתאים לך הרבה יותר לעבוד עם ילדים, ולוא דוקא עם מבוגרים

למעלה