שת''ב

PinkHorse

New member
אוקיי ננסה שוב..

אז שוב, לא לקחת את זה ברצינות יתר.. תרימי את הידיים קצת יותר למעלה, תקצרי מושכות ותקחי קשר. תורידי עקבים.. בקשר להופעה שלך ושל הסוס(אפשר להעיר על זה לא?!?
חח התלהבתי כי שיר כתבה אז גם לי מותררר
) אני אכנס לפרטים הקטנים אבל מצד שני זה גם עניין של דעה אז זו ההחלטה שלך בסופו של דבר
. אני לא ממש יודעת מה זה האירוע הזה אז אני לא אגיד כלום על הלבוש. אבל הייתי מסדרת את הרצועה של הארכובה שנתקעה בחלק האחורי של האוכף, ברסן הרצועה של מתג קצת משחוררת, תוריד את הטבעת הזו למטה. נראה ארוע חשוב אז אפשר לפתוח/לנפח זנב
. והסוס נראה די רזה, הוא צריך להשמין יותר..

SkAzi w

New member
.. תודה../images/Emo24.gif

אממ הרצועה באכוףף בכוונה... חח זה הציק לי .. והוא לא רזה... הוא שמיין הוא אוכל מלא...הוא סתם בכושר טוב חחח (ניראה לי )

בהחלט

להוריד עקבים ולקצר מושכות. בקשר לרצועה גם לי זה מפריע ואני מאמינה שגם לסוס. לא הבנתי על איזו טבעת את מדברת חחח ורזה???? ממש אבל ממש לא! חחח הוא פשוט לא שמן..אבל רזה הוא בהחלט לא! גמד! חחח לאה זה מאהבה

PinkHorse

New member
טוב אני אנסה להגיב../images/Emo9.gif.

למרות שאל תקחו את זה ברצינות כי אני לא בטוח במה שאני אומרת.. הרגל שלך נמצאת נורא עמוק בארכובה, תוציאי אותה ושימי יותר משקל על העקבים.. הייתי פותחת קצת יותר את הכתפיים, ז"א לוקחת אותן אחורה, זה מוסיף הרבה לישיבה ולמראה של הישיבה.. אממ מהתמונה הזאת בערך זהו, נראה לי
. תקנו אותי אם אני טועה..

מסכימה בהכל...

רק במקום לפתוח כתפיים הייתי פשוט מחזיקה את עצמי יותר גבוה ומיישרת את הגב. היד טיפה מחזיקה, את בהחלט יכולה לתת לו עוד מושכות.. חחח איזה מפוחדת את נראת! כמה זה? 125?

lidarush

New member
לא יזיק לי בכלל =]

אני שמה רק בקרקע כי יש הרבה מה להישתפר פפ אז תעזרו בבקשה=] יש לי בעיה עם הידים פפ

חופששש

New member
לידר צילמתי איזה 3 תמונות שלך

מהחווה... מה האייסיקיו שלך? אני ישלח לך

כוסייייייייתתתת ../images/Emo99.gif

איזה מכנס יפה!! חח כמה הוא עלה לך?
הציוד נראה ממש טוב... ועכשיו להערות... לדעתי לא רע בכלל ואני גאה בך כי השתפרת מלא מהתמונות הקודמות.. הרגל על הסוס וזה טוב מאוד אבל הייתי משנה קצת את הזווית של העקב שהדורבן קצת פחות יהייה בתוך הבטן ולנסות להוריד טיפה את העקב. אבל הוא צריך להיות משוחרר במידה ואת מדרבנת.. ויכול להיות שהוא ככה כי באותו רגע גם דירבנת עם הדורבן.. ידיים אמרת בעצמך אבל לא כזה נורא תרימי אותן קצת ותקחי אותן קדימה ואז תקצרי טיפה מושכות כי הקשר יהייה רופף אם לא... וזה טרוט קימה נכון?? קחי טיפה כתפיים אחורה ומבט למעלה... זה נראה אולי הרבה הערות אבל זה דברים קטנים שזה תוך שנייה.. לאב יוו
ואת עוד צריכה לבוא לפה... שלא תחשבי ששכחתי!!

lidarush

New member
חחח תודה דרורי!

אוהבת אותך המווווון ולא לא שכחתי דונט ווארי=]

לידרייי

טוב אז ככה לדעתי את נשענת קדימה מידי את בקושי יושבת על התחת... את חייבת להעביר תמשקל אחורה, לשבת ולהיות מחוברת יותר לסוס, זה נראה כאילו את נשענת על הידיים קצת, תנסי לשבת לעלות טיפה תידיים ולקחת אותן קדימה, יותר משקל על העקבים, אני בטוחה שככה יהיה לך יותר קל לדחוף אותו קדימה... =]

נמנמ...

אם היד שלך לא הייתה כ"כ חזקה הישיבה שלך הייתה ה-ר-ב-ה יותר טובה. תנסה לחשוב על זה בזמן הקפיצה ולהרגיש את הפה של הסוס...תוך שיעור שניים זה ישתנה וזה יהיה ממש טוב. המ..מה שאמרתי קודם בקשר לזה שאתה מקדים את התנועה עדיין נכון. ואם לא היית כ"כ חזק עם היד היית יכול לפתוח כתפיים ולתת לעצמך להכנס אל תוך האוכף (לא לשבת עליו אלא מעליו) ולהשתלב בתנועה. תנסה לקום יותר גבוה ולא קדימה, ככה הרגליים שלך גם הן יוכלו להיות במקומן. בקיצור: -לפתוח כתפיים. -לקום בזמן ולהרגיש את הסוס. -להשתחרר!!! חחח זה כ"כ ישפר אותך..! ח"ח על המבט...!
ושוב..סוס מקסים...אהבתי.

למעלה