שת''ב

תודה../images/Emo9.gif

אממ המבט שלי למטה אבל עכשיו זה כבר השתפר... וכן הרגל שלי בקצה מידי.... והשמיכה של שחר... חחח היא מתחרה איתה... כי אני בכלל לא מתחרה... אז.. שחר תחליפי שמיכה חחח

מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם..

לא ידעתי שאדמייר מסוגל לעבוד כל כך יפה!!! מה שאת מוציאה מהסוס הזה תיהיה בריאה!

MorH

New member
גמנייי ../images/Emo174.gif ../images/Emo9.gifמהיום על דבילל...

חופששש

New member
אוקיי מורצ' ככה...ננסה לעזור

קודם כל רגליים..... את בהחלט צריכה לקחת אותם אחורה וקצת לשנות את זווית העקב. לקחת את הגב אחורה ולהסתכל קדימה,לא להתקפל למטה ביחד עם הסוס.(יואו גם לי זה קורה מלא פעמים שקשה לי לא להסתכל עליה שאני רוכבת למרות שזה לא נכון להסתכל על הצוואר שלה,צריך להסתכל קדימה,מקסימום מדי פעם להסתכל אבל לא באופן קבוע!!!) שימי לב שהידיים שלך לא צמודות אחת לשניה,את צריכה להצמיד אותן כל יד בתמונה בכיוון אחר בכלל וזה לא טוב,בגלל זה אם תשימי לב הסוס מאוד נתלה שם על היד הפנימית והוא לא מכופף מתוך הרגל. קצת לקפל מרפקים,הידיים שלך קצת ישרות. חוץ מזה נראה טוב,הסוס נראה טוב,כל הכבוד. אוהבת אותך!!

MorH

New member
מגיבה לפישי לדניאלי ומייצ'ה ../images/Emo174.gif

תודה יפות שלי אוהבת המון!!!
...

Vintage Queen

New member
לדעתי

להרים תראש, מבט קדימה כמובן ידיים טיפה צמודות וטיפה להרים ממש לא רציני ועקבים למטה חוצמיזה את נראית בסט, באמת כל כך השתפרת פישי שלי!!

../images/Emo210.gifולדעתי.... מממממ

*מאוהבת* אבל הראש שלו יכול להיות טיפ
יותר למעלה... [אני חושבת...] ממממ וזה נראה מעולההה

רק כי אני מנסה להדחיק רגשות...

אל תבני על זה... המ...את חייבתתתת להשתחרר עדידה! תשחררי את הצוואר, את הגב, את האגן והרגליים יבואו כהמשך לשחרור. הרגליים שלך רחוקות מידי מהסוס ואין לך יציבה טובה עליו ככה. בנוסף אם את רוצה להגיב מהר עם הגוף את לא יכולה בגלל הלחץ של הגוף. אהבתי את הפוזיציה של הידיים ואת זה שאת יושבת זקוף... עושה רושם שאת מנסה לשים משקל על הארוכות וכתוצאה מכך את מרחיקה את הגרל מהסוס. זה לא נכון. עדיף שלא יהיה משקל אבל תיהי משוחרר..ככה הסיכוי ליפול קטן והקשר עם הסוס משתפר... המ...זהו נראה לי...המבט גם טוב

JuSt A d i

New member
למה את מדברת עליי בגוף שלישי?

מה הבעיה עם איך שאני מחזיקה ת'מושכות?

אחרי זה תיקנתי אבל המחשב הדביל

החשיב את זה ל"למה היא" והזרת(האצבע הקטנה...איך שלא רושמים)צריכה להיות בנפרד...לא עם שאר האצבעות..כאילו איך אני יסביר???????

שירלי317

New member
עדיייי

כפי שנאמר, להשתחרר קצת וכל השאר יסתדר עם השחרור מי היצור הזה בכלל? אריק?! וואיי.. אני חייבת לבוא לראות אותך בשעור...

למעלה