שת''ב

SkAzi w

New member
ניראה טוב ...

ניראה לי שאת מצמידה את הברכיים לאורף ... אבל רק ניראה לי ..בכל זאת ניראה ממש טוב

RtOoNmY

New member
ממ לא נראה לי.. אני

לא חושבת שכן אבל בכל זאת תודה העקבים ממש למטה... ואם הברכיים היו צמודות היה קשה לשלוט בחלק התחתון יותר של הרגל

חופששש

New member
שירושקה../images/Emo23.gif

תמונה מאוד יפה לדעתי. מה שאני רואה פה בעיקר זה הידיים,א' את בכלל לא נותנת לא בתמונה יד,ב' הידיים שלך ממש מתוחות ותקועות תחליקי אותן יותר על צוואר הסוס ותתני להן יותר חופשיות. ואני גם רוצה להגיד לך שהרגליים שלך באמת נראות טוב מאוד,יושבות במקום הנכן,בזווית הנכון,את לא מצמידה ברכיים. בקיצור כל הכבוד.
אני מתה עלייך הכי,ואני חייבת לדבר איתך

אני לא רוצה להגיב על הישיבה

אבל אני רוצה להגיב על משהו אחר שמציק לי, מצטערת מראש אם אני מעליבה. פשוט ראיתי את התמונות בקומונה, ובכלל. למה את רוכבת עם המכנס מקופל ופתוח?
מקופל עוד מילא, הרבה אנשים מקפלים. פפף אולי זאת רק אני אבל זה הפריע לי, מצטערת
זה לא מכובד

netapet2

New member
אני יודעת...

אני יודעת שהתמונה לא משו, ושכחנו לשים מגינים, הכל בגלל החום, זה בערך לפני חודש או משו... בתחילת החודש או לא יודעת מה... אני יכולה לתקן אותי בישיבת קפיצות, וצוואר, אני יותר מדי מתאמצת... כמו שהמדריכה שלי אומרת "תנשמי בין מכשול למכשול" אבל זו דווקא תמונה טובה... עוד חודש בערך יהיו חדשות והמדריכה שלי אמרה שאחרי שראיתי את התמונות אני נראית פי אלף יותר טוב

סעמקקק עשיתי לך תגובה מושקעת כזאת ו

התפוז החרא הזה מחק לי הכל!! אז נראה אם יהיה לי כח לשחזר..: קודם כל אנה את מ-מ-ש השתפרת וכבר אמרתי לך את זה בצח...כל הכבוד! את לא סגורה ומפוחדת, אלא את בטוחה בעצמך, מסתכלת קדימה, משדרת ביטחון לסוס, יציבה, הכתפיים שלך כבר לא סגורות ממש והרגליים לא עפות לך אחורה בצורה מפוזרת. עכשיו לשיפורים...חח את טיפטיפונת לפני התנועה של הסוסה. אם היית על סוס גדול סביר להניח שזה לא היה מורגש אבל בגלל שאת על פונית כזאת קטנה ואת יחסית גדולה עליה זה מורגש והפונית צריכה "לחפר" על זה ולהוציא יותר אנרגיה. אם זה מכשול בודד זה לא קריטי אבל אם את עושה מסלול זה יכול להיות בעייתי. בגלל שאת לפני התנועה הרגל ברחה טיפונת אחורה ואת טיפה נשענת עליה עם הידיים ופלג הגוף העליון. את עושה שימוש נהדר בגוף באופן כללי- הפוזיציה נכונה, עבודת הידיים גם והמבט מוסיפים המון. את מאפשרת לפונית להשתמש בגוף שלה בצורה נכונה!=) בקיצור, כל הכבוד על ההשתפרות ואם היית מראה לי תמונות מלפני חצי שנה-שנה לא הייתי מאמינה שזאת את. המשיכי כך!

PinkHorse

New member
תודה רבה שיר../images/Emo9.gif.

פונית קטנים זה קשה
. עליה אני עוד אכשהו בסדר אבל כל שאר הקטנים זה אסוןןןן
. תודה על התגובה!!

עבנר חמודה...

אין לי כח ממש להשקיע אז בקטנה כזה... המבט שלך נמוך מאוד. חבל, זה גם מעווט לך את הישיבה וזה גם יכול לפגוע לך במבחן כי את לא מסתכלת קדימה אל הנקודות הבאות שאליהן את צריכה להגיע. או בקיצור, חוסר דיוק. תרימי מבט ושבי גבוה וקל. לא מספיק שאת יושבת ישר. את לא פותחת כתפיים, מה שבא כתוצאה מהראש הנמוך. את צריכה ממש להרים את עצמך והתנועה של הסוס תשתפר בהתאם. אם את רוצה להסתכל על הסוס ובכל זאת להמשיך את התנועה קדימה וגבוהה את יכולה להוריד רק את המבט. אני אוהבת את העובדה שהידיים שלך מושטות קדימה לכיוון התנועה והן מכנות לסוס חופש לזרום אל תוך היד שלך. אבל אין לך כיפוף במרפקים והידיים שלך קצת קרובות מידי. אחרון חביב- הברכיים שלך סגורות ונעולות על האוכף. בגלל זה הרגל שלך הלכה כ"כ אחורה.. הרגל שלך מקבילה לסוס אבל לא משוחררת וחבל. תאריכי ארכובות שניים-שלושה חורים. זה דרסאז' ואין שוב סיבה שהרגל שלך תיהיה כ"כ קצרה. לסיום, אהבתי את איך שהסוסה עובדת ואת ההופעה הכללית!
דבר שהייתי משנה זה את השמיכה. היא בהחלט קצרה מידי וזה לא מכובד. לא רואים טוב אבל אולי את יכולה להכניס טיפה את הרגל לאכובה...אבל שוב, לא ממש רואים.

למעלה