שת''ב

שירלי317

New member
שת''ב../images/Emo187.gif../images/Emo192.gif

שרשור תמונות ברכיבה הרבה זמן לא היה...אז התחשק לי לפתוח נא לא להרוג אותי על ההודעה החדשה
ENJOY

TauraMan

New member
את תמיד נראת טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

פה את נראת קצת מתגונת וסגורה. הייתי רוצה לראות את החזה שלך פתוח וגבוה יותר (זוית אגן גדולה יותר) ומבט למעלה וישר יותר (למרות שמיסי נורא יפה
). איפה העקבים שלך? יותר משקל, יותר לדחוף אותם ולייצב את הרגל, זה חסר להשלמת התמונה ומוסיף להרגשת הכיווץ. כמו כן, תשמרי את האגרוף סגור לגמרי. [חח תמיד שמים לב לבעיות האישיות שלך אצל אחרים
] תכלס, זה באמת נראה טוב

Unreachable

New member
ממ כמו שאמרו

בקשר למושכות... הארכובות קצרות מדי (הברך מחוץ לאוכף ממה שאני רואה..) וגב אחורה..

שירלי317

New member
חזרתי הבייתה, אז..

תמונה לא משו מלפני מלא זמן.. אולי מחר יהיו חדשות

stary1

New member
../images/Emo55.gifפוזה בעייתית../images/Emo3.gif

הדבר היחיד שאפשר לראות ממנה זה שצריך להרים ידיים.

שירלי317

New member
הידיים למטה

רק כדי שיהיה לה יותר קל לקבל את המתג וגם כדי שהיא לא תתפרע יותר מדי.. אט לאט אני מחזירה את הידיים למקום אחרי שהיא תתחזק קצת ותחנך קצת... תודה..

stary1

New member
../images/Emo55.gifהיא לא צריכה את זה..

סוס שעובד באמת מאחורה זקוק רק לקשר קל וישיר עם היד.

שירלי317

New member
אבל

היא לא עובדת כמו שצריך מאחורה בגלל שקשה לה אז כרגע אני לא יכולה לדרוש ממנה מעל ומעבר.. אני מדי פעם מחזירה את הידיים למקום האידיאלי, אבל זה היה יחסית בתחילת השעור ובתחילת השעור אני מבקשת בעדינות ובאה לקראתה שיהיה לה יותר קל ואז אני מבקשת ממנה קצת יותר בהתאם למצב.. קשה לי להסביר.. אבל פשוט היא עוד לא מספיק מוכנה וחזקה אז זה לא בגלל שזו טעות שלי אלא זה חלק מהאילוף

stary1

New member
../images/Emo55.gif

נראה לי שנטע לא בעד הסבר
אז אם את רוצה אני אגיד לך את דעתי במסנג'ר

שירלי317

New member
**לאט**תתחנך

פףף, צריך ללכת לישון.. ובקשר לאורך המושכות, הוא נובע מזה שקשה לה עדיין להתחבר כמו שצריך על מושכות קצרות בגלל שהיא צריכה עוד להתחזק אז אני מדי פעם מאריכה קצת ומדי פעם מקצרת.. תודה בכל מקרה..חח סוסה צעירה ומופרעת, קשה לי לשבת עליה עדיין כמו שצריך מרב שהיא פשוט מתישה אותי.. אבל העבודה הזאת איתה מחזקת אותי וזה עוד יותר חשוב.. לילה טוב אנשנושים

Blue Eyessss

New member
פףף../images/Emo47.gif

את לא צריכה להסביר את עצמך תגידי תודה על הביקורת ותמשיכי הלאה או שתקחי את מה שאומרים לך או שלא לא צריך הסברים פה...

למעלה