שת''ב

Blue Eyessss

New member
בעייתי...../images/Emo47.gif

זה שזה שרשור עם מרטות מסוימות כמו מעגל הפנמה כזה אף אחד לא מצפה ממך להסביר את עצמך ואף אחד גם לא רוצה שתסבירי את עצמך זה לא המטרה של השרשור אבל את גם ככה עושה מה שבראש שלך נכון!? אז אני אהיה כמוך ואני אסיים ביום טוב הפגנתי שכזה יום טוב~!

שירלי317

New member
לפי מה שהבנתי

המטרה של השרשור הזה היא דרך פידבקים לקבל מושג איך לשפר את הישיבה שלנו... ואת לא חייבת לקרוא אם לא מתאים לך, את גם מצדי מוזמנת למחוק מה שבא לך אז פרקתי משו שהתחשק לי לכתוב ובאמת שיהיה לך יום טוב למרות שכבר קצת לילה

Ontario R Z Y H

New member
../images/Emo34.gif אמממממממממ שירלי

בעיקר להרים את הידיים ולהצמיד אותן....... יענו גם אני לפעמים משתמשת בזה בחווה, אבל בתחרויות יהרגו אותך על זה! חוץ מזה נראה טוב! יש לך סוסה מותתתתק

שירלי317

New member
תודה../images/Emo3.gif

בהחלט סוסה מותק
ואני יודעת, זה בגלל שהיא עוד בגדר אילוף.. תודה

Tamir The King

New member
אוקיי אני ינסה..

תשחרר קצת את הידיים כמו שכבר אמרו וחות מזה זה נראה לי בסדר.. הישיבה שלך נראית לי טובה.. נ.ב. נראה לי שאני יצלם אותך יום שבת..

המ..

קודם כל תמונה יפה..! סוס חמוד!
נמנמ....על הידיים כבר אמרו לך לשחרר...הזווית לא מאשפרת כ"כ לראות אבל אתה נראה ממש לחוץ בגוף. תנסה להשתחרר (אני משערת שזה בגלל התחרות אבל זה לא תירוץ..
). המ..עוד דבר שאני גם לא בטוחה לגביו בגלל הזווית זה שאתה לפני התנועה של הסוס. בגלל זה אתה מכביד על הסוס, הרגליים שלך עפות אחורה והסיכויים להפלה/סערוב גדלים. סה"כ נראה ממש ממש נחמד

חח אני יודע את זה ושיעור קפיצות

הראשון שהיה לי אחרי התחרות עבדתי על הישיבת קפיצות עכשיו כשראיתי תמנות משבת ראיתי שהישיבת קפיצות שלי השתפרה מאוד :) אז אולי זו הייתה טעות לשים תמונה לא רלוונטית רק לגבי היד אני מנסה לתת לו כמה שיותר..

אריאל דנינו הולט מ..הבית ליד

דודי בלסר, למה לכל הרוחות נתת לבן האדם היחיד שאפשר להגיד ב-
שלם שהוא מכוער יותר מהלילה לנצח אותך?!!?!!!!!!!

arieledaho

New member
זיו אתה פוגע בנקודה רגישה!!!

הוא עבר אותי בנקודה החצוף הזה!!!!!!!!!! נראה לכולם מה זה באליפות הארץ!!

JuSt A d i

New member
חחח טוב שהסמיכה לא בגודל של הפוני

אמממ הרגלים שלך ממש סבבה שהן מקבילות לסוסה תזתקפי את נוטה ממש קדימה שהכתף האגן והעקב יהיו באותו קו תרימי קצת את הידים ופתני את האגודלים - החלק הזה של ההאגרוף כלפי מעלה והכי חשוב החיוך והתסרוקת

למעלה