שתבינו

שתבינו ../images/Emo10.gif

הבצפר מעצבן אותי! כאילו ברמות! אני כל פעם מנסה מחדש לקום בבוקר לשעון, אז או שהוא לא מצלצל או שאני מכבה אותו ונרדמת שוב. ואז הם צועקים עלי שאם אין לי 80 אחוז נוכחות לא תיהיה לי בגרות.
למה הם לא מבינים אותי?? למה הם כאלה בלוקים?? אוף!! מה אני עושה עם דבר כזה..? אני רוצה לקום בבוקר... אבל אני לא מצליחה
תעזרו לי!!

יש עצה יש מוצע...

ביומולדת קנו לי שעון מעורר ענק זה עם הפעמינים עליו!! ומאז אני מתעוררת כל בוקר.. קצת משוגעת אבל מתעוררת....

חחחחחחח

אני מתעוררת מהפלאפון שלי
כאילו, אני שמה אותו על שתי השקמות. אבל הוא לא תמיד מסכים לצלצל. אני באמת צריכה לשדרג אותו מתישהו =/

תקני שעון אחר

ב10 שקל.. תשימי אותו רחוק.. ככה שכשהוא מצלל את תצטרכי לקום כדי לכבות אותו. ושיהיה צלצול ממש מעצבן כי ככה תקומי מהר לכבות אותו.

shiroosh999

New member
יש בפלפונים שעון מעורר...

של כל שלוש דקות, ותכניסי לעצמך גם משמעת עצמית, תבקשי מאמא או אבא או אח שיעיר אותך כל בוקר. לאט לאט תתרגלי, אני קמה בשבע אוטומטית.

MikeY fReAk

New member
הממ../images/Emo79.gif

לפעמים אני זורקת את עצמי מהמיטה אם אני רואה שאין סיכוי שאני אקום.. כן
..אני מתגלגלת לרצפה ומתעוררת מהכאב:S אבל לא כדאי לך לשמוע לעצות שלי
השעון מעורר בפלאפון שלי הוא די רצחני. שמה אותו בתוך הכרית, והוא מעיר מעולה. עוד המלצה שיש לי-לא להיות עם אותו שעון מעורר למשך הרבה זמן. ברצינות היה לי אחד שגם הרעיד את המיטה וצרח לי באוזן והוא העיר אותי מעולה, אז השתמשתי בו המון והתרגלתי לרעידות ולצרחות.. והכי הכי קשה..זה ללכת לישון שעה קודם..:)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תודע =) אני כל הזמן מחליפ את צלצול ההשקמה שלי, שיהיה לי יותר מעניין לקום בבוקר
ובקשר ללהפיל ת'צמל מהמיטה [אהבתי!!
] אז הייתי עושה את זה רק מה.. המיטה שלי זה מזרון זוגי על הרצפה
אני לא חושבת שממש יקרה לי משהו אם אני אדחוף תצמי מהמיטה =P ועוד משהו אני אנסה באמת לשים תפלאפון מתחת הכרית צלצול+רוטט. נראה לי זה יעזור =) תודהה =)))

MikeY fReAk

New member
כן../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif

אממ, שכחתי להזהיר מי שישן במיטת קומותיים, למעלה..השיטה הזאת לא בדיוק מומלצת, אלא אם כן אתם רוצים לצלוע כמה ימים.. את יכולה לבקש מאמאבא אחים (עדיף אחים שאת בריב איתם^^
) ולבקש מהם להפוך את המזרון.
בוקר טוב

White TigeR

New member
זה לא קצת מסוכן?

כי אם תהיי בבית חולים אז באמת כבר לא יהיה לך 80 אחוז

emperor28

New member
אם את גאונה

אז ה 80 אחוז נוכחות ממש לא משנה בבגרות אפשר לא לבוא אף יום לבצפר ובמבחנים להצליח ואז המורים לא יכולים להוריד יותר מידי בציון מגן ואז בבגרות תצליחי גם ותהיה לך בגרות אבל אמנם לא ממוצע 100 וכאלה אבל ממוצע 80-90 זה אחלה גם

למעלה