שש

empty cradle

New member
שש

בתי הקטנה, אני כותבת לך בחפזון, כי הנה אני כאן בחופשה השנתית שלי עם אבא שלך והאחים שלך, כולנו כאן, כל המשפחה, עומדים לצאת לארוחת ערב. אתמול אחיך שאל איזו מסיבה זו, ועניתי לו שזו מסיבה רק לכבודנו. ובאמת, אלוהים יודע שיש לנו מה לחגוג. אולי ככה זה צריך להיות. כמו שאמר לי חבר יקר לפני כמה ימים, "אני מצטער, אבל החיים ממשיכים". אולי החיים ממשיכים בזה שאת נדחקת, בזה שהמתים נדחקים מפני החיים וההווה מפני העבר, בזה שאני כאן בצימר במקום להיות ליד העץ הגדל, גאה ופורח, במקום שאליו אני באה כדי לזכור אותך. אבל זה בכלל לא משנה, כי איפה שאני לא אהיה, עדיין לא עובר יום שאני לא חושבת עליך, אולי קצת פחות באובססיביות אבל את תמיד שם, ה"מה היה קורה אילו" הזה. זה כל כך קל, כל כך מפתה. רק לעצום את העיניים לרגע והנה הדמיון העשיר שלי משלים את השאר - כך היית נראית, כך היית מדברת, כך היית מחבקת. הדעת אינה נותנת שחלפו כבר שש שנים מהיום הנורא ההוא, שהזמן הצליח להמשיך לעבור במשך שש כפול שלוש מאות ששים וחמישה נצחים. הכל כל כך טרי ועם זאת זה כאילו מעבר למסך שכבר אי אפשר להרים. שקט בצד השני. אני יכולה רק להסתכל קדימה ולדעת שבניגוד למה שחשבתי אז, הזמן שעובר לא מרחיק אותך ממני, הוא רק נוטע אותך עמוק במקום שבו אף אחד לא יוכל לקחת אותך ממני שוב. אני אוהבת אותך, ילדה שלי שתמיד הייתה ולא הייתה. מקווה שתזכרי את זה תמיד במקום שבו את נמצאת. א מ א

קיטי08

New member
מזדהה עם כל מילה

ומששתפת בצערך ובזכרון שחי בתוכנו. בליבן ובגופן של האמהות.

אמאדובה

New member
../images/Emo201.gif חושבת עלייך ועליה ביום הזה

תיארת באופן כל כך מדוייק את הזיכרון ועל הפנים שהאבל מקבל אחרי שנים. לבי איתך.

mic75

New member
אין מילה שלא שמת במקום הנכון

נכון הזמן חולף אבל בלב הכאב זוכר הגעגוע נשאר ותמיד יהיה שם . והשאלה אם הם היו פה מה היה , איך החיים היו אז צריכים להיות ??????? שאלות שאין תשובות להם. אבל אני עכשיו גם מסתכלת על מה שיש לי אחרי האובדן ועל מה שיהיה לי וזה נותן כוח ותקווה להמשיך שנשמע רק בשורות טובות אמן מיכל

עדיקים

Active member
../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif

מיכלי רק עכשיו ראיתי את העדכון שלך בחתימה
ו-
.

../images/Emo16.gif זוכרת איתך

כתבת כל כך נוגע ללב ומדוייק, שלא להאמין שזה נכתב בחפזון. אולי דווקא בשל כך יצא מן הלב ונכנס אל הלב. מה שכתבת, יחד עם החתימה שלך, פשוט חץ כןאב ואוהב בלב של כל אמא שזוכרת. זוכרת איתך

למעלה