שש שנים

שש שנים

שש שנים אני מכירה אותו, החבר הכי טוב שלי ,שנמצא שם תמיד גם בטוב ועוד הרבה יותר כשהיה רע. פעם, לפני שש שנים היה לנו סיפור אהבה גדול ענק כשנפרדנו התרסקתי (בשיחה האחרונה שאל : " אם יום אחד אחזור ואבקש שתהיי אישתי תסכימי?") הוא היה זה שאמרתי לו : "אם תאמר לי ללכת אלך, אם תאמר לא לחזור לא אחזור רק דבר אחד אל תשאל אל תאמר לי אותך לשכוח כי את זאת אהובי לא אוכל בשבל זה לא יהיה לי כח"... ואז נכנס לו הפחד אל חיי ,אז סגרתי משהו בתוכי והבטחתי לעצמי שיותר לא אתן לאף אחד לשבור את ליבי. (כן,אני יודעת זו אני שהתירה לליבה להשבר וההחלטה היתה כלפי עצמי ,כמובן). אחרי חצי שנה של נתק מוחלט ,נפגשו באקראי לא יכולנו לעמוד האחד בפני השני וחזרנו לקשר , הפכנו לחברי נפש שנמצאים שם תמיד האחד עבור השני. כל פעם שצילצל הבטן התהפכה לי , הקול רעד... כל פעם שצילצל , לא יכולתי לומר לו לא... המשכתי בחיי, הוא המשיך בחייו, כל פעם כשהאגו הנשי שלי קצת נפגע, הוא היה שם בשבלי להרים אותו מהרצפה... בשבלו תמיד הייתי היפה מכולן, האהובה מכולן אבל הוא? לא בנוי למחוייבות - בורח ממנה כמו מאש... בכל פעם שהכרתי מישהו , הוא ידע , הרגיש אותי בחושיו החדים וחזר אל חיי , אבל אני לא נתתי לו לבלבל אותי, הבהרתי לו שממשיכה בחיי כי אני רוצה, מגיע לי קצת יותר. יצאתי הכרתי, היתה לי אחרי כמה שנים עוד אהבה אחת אבל שם, כבר לא נתתי לעצמי להתרסק , הרי הבטחתי לעצמי... בשנה האחרונה הוא התחיל לחזר במרץ, התחיל להפתח ולספר על לילות ללא שינה בהם הוא מתעורר מחלום שבו אני עם מישהו אחר... אבל אני? כבר התגברתי מזמן,סגרתי אותו במגירה אחת , בלב , לא מתייחסת יותר... עד החודש האחרון... בחודש הזה הוא מתקרב יותר מתמיד , מקלף קליפה אחר קליפה משאיר אותי תוהה , חייבת לברר מה הוא רוצה, אבל מחכה , שיבוא ממנו. "ויתרתי על החיים, הפכתי עבד לעבודה " הוא אומר "אני חייב לשנות , להשתנות " הוא אומר לי בשבוע שעבר בדרכו לשדה התעופה בשלוש לפנות בוקר...(עבודה !) "רק באתי לחבק אותך לפני שאני נוסע" ואני? תוהה ואז הטלפונים מח"ול , בערבים רק כדי לשמוע אותי. זהו , אתמול הוא זרק את ה
רוצה שנתחיל מחדש, שננסה מההתחלה, יודע שאם יש מישהי שחשובה לו זו אני. ידעתי שזה יגיע, הרגשתי אבל לא ציפיתי.... בכל פעם ששאל אם התגעגעתי אמרתי "לא" (והתכוונתי לזה ,הרי סגרתי אותו במגרה...) שיתפתי אותו בפחד שלי ממנו, בזה שהוא נמצא במגרה סגורה, אבל בסופו של ערב החלטתי אני פותחת אותה,את המגרה הזאת, ומנסה מחדש. שנינו יודעים שיהיה קשה, שנצטרך לעבוד על זה, לשנות דפוסים שהשתרשו בנו שש שנים , לא פשוט ... אבל החלטנו שאנחנו רוצים! יאללה ניצת לעבודה
(מתבוננת בזר הורדים האדומים ומתמוגגת).

מצוטטת

New member
את יודעת

הרבה מעצמי "מרחתי" פה עכשיו בשני שירשורים נפרדים אבל כאן לכדו את עייני 2 משפטים (טוב אולי יותר , אבל לא נהיה קטנוניות) 1. האמירה שלו דאז" ....לא בנויי למחוייבות...בורח כמו מאש= כנות/יושר 2. אמירה דהיום .......רוצה שנתחיל מחדש... ר-ו-צ-ה כן הדגשתי זאת מבלי לשאול אותך מה את?, רק כדי לחשוב איתך כי שוב זאת אמירה מרכזית (בעייני לפחות) של כנות/ויושר...... מהמקום שלו מהמקום החדש שאולי התרפא, שאולי מביא משב רוח חדשה אולי? ממקום נקי לא מלחץ כל שהוא..... אז אם שווה לפתוח את המגירה זאת רק את יודעת אני.....מה אני אומרת לעצמי......במקום שלך..... כן!!!!!!! ועוד איך כן!!!!! נותנת לזה צ´אנס.....זה מרגיש לי מקום אחללה שבעולם... לי.......אמרתי נכון?

מצוטטת

אני תמיד רציתי אבל כיבדתי את רצונו ולא פיתחתי לי ציפיות, המשכתי בחיי אהבה אמיתית היא לדעת לשחרר (כך אני חושבת), לדעת לתת לשני את מה שטוב עבורו ... ואני חושבת כמוך יקירה שמילת המפתח כאן היא ר ו צ ה לא, הוא עדיין לא התרפא לחלוטין... אני יודעת אבל הוא כבר רואה הוא רוצה והוא מדבר על זה ,מבקש שאתן לו יד ואני נותנת שתיים

מצוטטת

New member
../images/Emo25.gif שמחה

מאד מאד שמחה שהעיינים רואות.... שלו.....שלך....... שלי...... והעיקר שזה מרגיש... אז עד ה-
בערב מדלגת אל ערמות הכביסה..יתרת סק"ס של סופ"ש)
לחיינו......אמרתי

יושבת מול המסך..אצבעות על המקלדת

ולא באות לי המילים ככה כבר רבע שעה... קבלי את כל התחושות שבלבי...

ש י ר ט ל

New member
וואוו ניצת

יש כאן סיפור אהבה אמיתי
ואם זה מה שהחלטת אז הוא כנראה שווה את זה. אם לא ניתן צ´אנס (ואפילו בפעם העשירית) לדבר האמיתי אז לקחי העבר בעוכרנו דווקא.

כלנית 2

New member
ניצת מתוקה ../images/Emo24.gif

אוףףףףף איפה הסמיילי של הדבש? קוראת אותך וממש אין לי מילים, בחברות מסוג זה רק את עצמך יודעת מה טוב בשבילך.סומכת ובטוחה בכך שתבחרי את הדרך הנכונה הדרך שתוביל אותך אל האושר,,כן,,כן מגיע לך... תגייסי את היועצים החכמים הרגש וההיגיון ותחליטי.. ובמה שתבחרי אני איתך מחבקת אוהבת וכל השאר.... טוב הייתי חייבת לכתוב משהו לא?

כנראה שבסוף האהבה מנצחת

לפחות ככה רוצה להאמין ואני מפחדתתתתתתתתת אבל מביטה לו בעיניים לפחד הזה ואומרת לו לך!

אחת יקרה

קראתי והתגובה היחידה שיצאה לי מהפה ואל המקלדת היא וואוווווווווו מחבקת אותך יקירה עוטפת אותך (ואני לא ממש אצבעונית)
המון
המוני
אהבה
שתדעי
מאלאנים
ת´אלאפים
של
אהבה
שלך, בהערכה עצומה אני

ואוו תודה מתלבטת ובכלל לכולכן

כמה אהבה כמה חיזוקים אני מקבלת מכן,ובכלל מחברי כאן בפורום אוהבת אתכם בחזרה המון
(ואוו איזה דביקים נהיינו
אבל מה כ´פת לי...
)

r e d head

New member
../images/Emo25.gif ענקית

איזה כייף זה
הלואי אצלי ככה (עברו רק שנתים וחצי...אולי גם הוא יגיד יום אחד שהוא רוצה)

../images/Emo25.gif גמלך אדמו

את יודעת משו? דוקא כשהפסקתי לצפות דוקא שהחלטתי להמשיך בדרכי בלב שלם (לפני שנה בערך) אצלו התחילו לדלוק כנראה
אזהרה שהוא הולך לאבד אותי לתמיד והלואי ויצליח לנו....

ophra

New member
קפצתי לביקור קצר....

ולא יכולה שלא לעצור כאן שניה ולתת לך
כזה גדול וענקי גם של השתתפות בשמחה בתקווה.... גם של תמיכה ועזרה (ברגעים הטובים, ובתקווה שלא יגיעו אחרים) מינהלת יקרה אני יודעת שאת גדולה וחכמה ויודעת את מה שאני רוצה להגיד עכשיו בעצמך אבל אני אגיד בכל זאת:
כנסי לזה מפוכחת ויחד עם זה פוזיטיבית.... רק ככה יהיה לזה סיכוי....
המון
עפ
(ביום מפרך)

איז כיף שקפצת

אוספת את ה
שלך אלי אני חושבת שאני נכנסת מפוכחת יודעת שלא יהיה קל ואולי גם לא נצליח וחוצמזה בשביל מה יש לי אתכם? שתזכירו לי ,לא? אבל חייבת לעצמי את הנסיון ונכנסת עם המון מוטיבציה לבנות אתמול כבר הנחתי לבנה ראשונה נפתחתי ל
שהיתה שם תמיד... ואיך אמרתי לו? אתה יודע שיש שורשים אבל הפרח נבל ועכשיו נצטרך להשקות,לזבל ולדשן לאט לאט יצא עלה ועוד עלה ואם נדע לטפל בו , בצמח הזה , ביחד עוד יפרח לנו פרח יפיפה...

../images/Emo124.gif וואוווווו איזה כיף לשמוע|כן

מדהים פשוט ככה מאחלת לך בהצלחה מכל הלב שמחה בשבילך יקירתי
והפעם עם בשלות ובגרות לאט לאט ובהמון אהבהההההההההההה

*יערית

New member
מגמגמת.....

מתרגשת עבורך.... מאחלת עבורך.. מחזיקה לך אצבעות..לכם... והנה ההזדמנות לחוות זאת עם הרבה הרבה אהבת נפש!!!!!!!!!!! מגיע לך אישה מדהימה!!!!!!!!!!!! }{

רות 2

New member
הרבה .. הצלחה

ולעבודה... עם רצון .. יכולת נתינה.. = רק אושר ושמחה לך ולו!!!!

למעלה