שש מקסים שכמוך

שש מקסים שכמוך

הבחנתי מיד בעינך החדה, ברגישותך וכמובן באיכות כתיבתך. שמחה ששתת את ליבך אלי, חן חן על מילותייך ודאגתך. בחיבוק גדול. ( רק אם מימי מרשה.) ובלב מלא תודה. שלך סופגניה

מימי 51

New member
בטח

בטח חיבוק ומותר נשיקות, הרי בשביל מה ידידים וחברות- אם לא גם בשביל ההנאות, כמו שתמיד אומרת- החיים הם שותפות ולא בעלות, הרי בבחירה יומיומית מחדש נבחנת ידידות, אז רצוי מהר להגדיל את מעגלי החברים ופתרונות תמיד לידידים אוהבים.

שש

New member
החיים זה לם פיקניק אז מה

את יודעת , יש בחיים משברים יש עליות ויש ירידות יש משברים כולנו עוברים את זה יש גם שינויים הזמן אינו עומד מלכת ,שניה שעברה לא תחזור לעולם רגע שבוזבז אהבה שאבדה אנחנו אלו שיושבים כאן או שם אנחנו שכותבים שמוציאים יש לנו מטענים אנחנו ממירים את המטענים השלילים בדברים חיובים אנחנו מנסים לתת לנפש סיכויים אנחנו בעיקר מחפשים חברים (או חברות) אנחנו מחפשים הבנה ידידות אהבה המילים האלו שאנו כותבים יש והן זוכות לתגובה יש והן כבאר שיבשה אבל אנחנו מחכים אולי אנחנו פותחים כל יום עשר פעמים את המייל אולי ,אולי , אולי יש מכתב אולי הבנה אולי ידידות אהבה מי שמגלה את הדרך הזאת מי שיוצר קשרים מי שמחבק חיבוקים מתנשקים הכל אמנם וירטואלי כאן אבל בנשמה אהבה יש ואומרים בגידה אני לא חש כך אם אני כאן יש סיבה אני חולק חוויות אני כותב דברים מהלב כי אני אוהב ובאהבה כמו במלחמה כן פעם זוכים ופעם נפגעים אני נפגעתי קשה מימי יודעת זאת הכל אצלי גלוי אין סודות בכיתי לילות לא ידעתי מה עם עצמי לעשות אחרי עשרות מכתבי אהבה לוהטים פתאום מתוך הבנה הדדית והסכמה נסגר הגולל וכל זה למה כי הרגשתי בין מילותייך כאב מה מין כאב שעברתי אני אבל החלמתי בזרעותיה של מי? התאוששתי כן אני טיפוס משונה רגשני לוקח ללב חברי אבל זה אני לא יכול לשנות את עצמי כשפורום או איש חונק אותי אני מוותר ועובר יש מספיק מקום לכולם אם את מרגישה צורך להתפרק לפתוח את הלב אל תתבישי אפילו מימי מרשה גם אני שש

משמעות

השביל ארוך, מתפתל, מהמורות רבות לו. לעיתים הנוף נפלא, לעיתים קשה ונורא. לא מוותרת על הדרך, גם לא על החיפוש. עולם חדש, נפלא גיליתי באחד הפיתולים. עולם שדורש ממך, שפותח דלתות שנסגרו מכבר. רגשות שנעלמו חוזרים בעוצמה. יש צורך בבחינה, בבדיקה. יש גדילה וצמיחה. כן, ראית נכון, היה צער, גם כאב. אבל בדרך שאנו עושים, ראוי שנחווה ,בעוצמה, גם את זה. אני ממשיכה בדרך גם בשמחה וגם עם אהבה. לא רוצה שתשנה דבר, הישאר רגשני, חברי, ואיכפתי כמו שאתה.

חיננית

New member
שש.אין כמוך

שש התפעלתי ממה שכתבת כאן בפתיחות וברגישות , הבנתי ללבך כי ראיתי חלק ממה שגרם לך לכתב זאת.. צפיתי באכזבתך.מאחלת לך ימים טובים יותר ,ושתפרח כתיבתך הנהדרת מ חיננית משם.

שש

New member
חיננית חמודה

התזכרי את הימים שקראתי לך להצטרף מצטער אבל כעת אני כאן ולא שם אבקר מחר לזכר ימים טובים אין צורך בפרסומים ממילא כולם מציצנים

חיננית

New member
שש יקר

שש יקר זוכרת לך את זה . .אתה באמת משכתני בחינניות לפורום.ולכן פונה אליך- אולי תקדים את מחר ,ועבור לשתי דקות לשם וראה מה כתבתי לכם הפורשים מהפורשים . ואולי חשוב שנית ותשוב אלינו , !כי חבר אתה חסר..

למעלה