ששת החיילים ז"ל !!!

ששת החיילים ז"ל !!!

כמה כמה שזה כואבבבבבבב , כמה שזה כואבבבב!!! משתתף בצער המשפחות האבלות!!!!!!!! יהי זכרם ברוך!!!!!!!!!!

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifלא רציתי להגיב כך

ראיתי כרגע את חדשות 10 ,ואני מאוד עצבני . אני בן אדם שקשה מאוד לעצבן אותו,וגם לא רציתי להתייחס לכל המאורע אני נכנס לתפוז לבלוגים רק כדי לברוח מהמציאות!! אך מה שראיתי הביא לי שיא קריזה!!! אני מאוד מקווה-שכל הפלצנים שחושבים "שלא צריך להשאר בעזה"ישאירו את הדעות שלהם בבית. אני מאוד מקווה--שסוף סוף יחסלו את הצורר יאסר ערפאת -והכי מקווה שיחסלו את השייח נסראללה!! אני מאוד מקווה שאותו מחבל ארור שהראו בערוץ 10 מחזיק ....(אני לא אגיד לך מה הוא החזיק בגלל שזה הטריף אותי)יחוסל ביחד עם כל בני ביתו וכל חוליות המחבלים הארורים!!

../images/Emo11.gif אממ... אתה צודק. ../images/Emo45.gif

אבל כמו שאתה רואה העצבים (
) לא עוזרים כאן לאף אחד וכל המצב נשאר כמו שהוא לצערנו... אני מקווה שיהיה פיתרון לכל הפיגועים האלה.. כי כבר נמאס!

אנחנו נכניס לעזתים באבי-אביהם....

אנחנו הולכים להכניס לעזתים באבי-אביהם......שאמא שלהם לא תכיר אותם ! סגן אלוף קשקשני

סגן אלוף!!!

אני הסגנית!! יש לנו תפקיד חשוב מאוד! אז בהצלחההההההההההההה!!!

השם ינקום דמם אמן ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo104.gif

משתתף בצער המשפחות האבלות ובמישפחת החייל ההרוג מאילת שהיה בפיגוע הזה גם ואני עדיין לא יכול למסור את שמו לצערי אבל אימו הייתה מורה שלי בבית ספר שהייתי תלמיד ואני משתתף בצערה הרב

MikeY fReAk

New member
עצוב........../images/Emo16.gif

אח של מישהי בשכבה מעלי.. מישהו מהסניף.. ושניהם.. לא שם.

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

kill bill2

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo104.gif

יו עצוב מאוד כואב הלב איזה יפיופים אחד אחד הלב נצבט

carmit4

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo104.gif

למעלה