אשכנזים .. ישר מזמינים משטרה....לא נעים
D donjonjon New member 28/2/15 #37 וואו איכסה למה להשתיק? הרי זה כל הכייף. טוב זה באמת גורם לצניחת זלזל או ליובש. בהצלחה לנו הרעשניים.
א אחד פשוט1 New member 28/2/15 #38 אני רוצה לראות מי תשתיק אותי. אין אצלי גמירה "אילמת" אם אין קולות(לא לחישות) אין גמירה וגם אצלה,אם היא מה"אילמות" , זה דיי מבאס,,,,,,,,,,,,,
אני רוצה לראות מי תשתיק אותי. אין אצלי גמירה "אילמת" אם אין קולות(לא לחישות) אין גמירה וגם אצלה,אם היא מה"אילמות" , זה דיי מבאס,,,,,,,,,,,,,
ח חמה אחרי חצות New member 28/2/15 #49 מממ אבל יש כאלה שהן לא... וזה בסדר כשלעצמו. פה מדובר במקרה אחר הוא (בניגוד לרחמים) כן ידע
L lahav33 New member 28/2/15 #80 הכל בסדר ברגע שמודעים לעצמך ולצד השני.   הגבתי לך מנקודת המבט שלי סרט אילם?
TrueColors10 New member 28/2/15 #46 איזה באסה אם הרעשת זה אומר שנהנת ואז הוא הפסיק אותך?!!! מקווה שגמרת אח״כ.
י יונק הצוף New member 28/2/15 #51 אני אף פעם לא אשתיק אבל מה שיוצא ממני , וואלה , לא זוכר לא צועק בכל אופן
י יונק הצוף New member 28/2/15 #70 מודע מודע הייתי פעם בקטע מצחיק זה היה בדוגי כשהיתה קרובה לסיום אמרה לי עכשיו תקלל אומר לה מה ? תקלל אותי תקלל אותי היתה רצינית לי זה היה טרן אוף
מודע מודע הייתי פעם בקטע מצחיק זה היה בדוגי כשהיתה קרובה לסיום אמרה לי עכשיו תקלל אומר לה מה ? תקלל אותי תקלל אותי היתה רצינית לי זה היה טרן אוף
י יונק הצוף New member 28/2/15 #73 זה לא הפריע לי לגמור אבל לא היה המשך לזה ולא על כל דבר מדברים מראש... אם היתה אומרת לי דבר כזה מראש , לא הייתי זורם עם זה או אולי משנן מרבי יצפאן
זה לא הפריע לי לגמור אבל לא היה המשך לזה ולא על כל דבר מדברים מראש... אם היתה אומרת לי דבר כזה מראש , לא הייתי זורם עם זה או אולי משנן מרבי יצפאן
נ נסיכת הכוכב New member 28/2/15 #57 איזה מרפסת יפה המחשוף שלך מהמם ויפה , אהבתי את החשיפה אשה יפה החזיה יפה מחזיקה יפה את העופרים שלך