ששששששש......

ניקולי

New member
ששששששש......

אל תגלו לאף אחד שנכנסתי בשעה כזאת..
..ושששששששש..אל תצעקו ישששש כי יהודה עוד ישן..אז ששששששש.... נכנסתי לכאן בכדי לאחל לכולכםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
בוקר טוב
. שיהייה לכם אחלה יום.... ולמי שלא זוכר היום יום שלישי ואני מסיימת לעבוד מוקדם אז אם אני אכנס לכאן בשעה 14.00 אל תעשו לי,: "אה, מה את עושה כאן בשעה כזאת???" היום אני עושה לבן שלי הגדול
יום הולדת
לילדיי כיתתו..אבל היום זה לא ה-
יום הולדת
שלו באמת,היום אתם מבינים?? ה -
יום הולדת
שלו זה רק באוגוסט אבל מאחר ואנחנו משפחה שמאוד אוהבים
, אז אנחנו מתחילים את כל ה-
ימיי הולדת
, חודש לפני,חודשים לפני, הכל לפי הצורך..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח , סתםםםםםםםםםםםםםםםםם
הסיבה שעכשיו אני עושה לו את היום הולדת, היא באמת בגלל שיום הולדתו חל באוגוסט, ומאחר וכל הילדים יצאו לקראת החופש הגדול, אז עדיף להזמין את כולם ביום האחרון ללימודים שזה היה אתמול, לחלק להם הזמנות ואז כולם (אני מקווה יבואו).. הבן שלי הקטן כבר קישט את הבית בברכות ואיחולים לבביים (הוא מתלהב שהוא יודע לכתוב על המחשב)..
.. אוי אתם יודעים מה שכחתי?? אוייש איזו אמא אני שכחתי לקנות לו
.. או שלא..אממממממ...בעצם אני לא יודעת נדמה לי שבגיל הזה כבר לא צריך
בגיל הזה כבר נדמה לי שמשחקים 7 דק´ בגן עדן..פאדיחה ללכת לגן עדן עם
על הראש לא???..זוכרים את המשחק הזה 7 דק´ בגן עדן??תמיד תהייתי למה זה רק 7 דק´..היום גן עדן אצלי זה לפחות חצי יום..
.. יאלה אנשים, אני חייבת לעוף, הייתי נשארת איתכם עוד אבל... אין לי זמןןןןןן תעשו חיים, יום טוב...אוהבת ניקול*

jess ועוד

New member
איזה כיף זה מסיבת יומולדת

אני מאמינה שזה באסה יומולדת כשכולם בחופש ניסיתי להסביר את זה לפיצית אבל היא לא רוצה כנראה שחופש גדול הוא המתנה הכי טובה ליומולדת .... תמסרי המון נשיקות ואהבה לילד המתבגר שלך .... אוהבת

למעלה