שששששששששש.....

מייקי69

New member
שששששששששש......./images/Emo1.gif

לא להתעורר.... <אני מידברת בלחש> כל הפורום יושן משו משו. פתאום אני רואה - פורום זה החל משעה 20:00 כל יום - הולך לפרק ג'... או ד'... פה ושם למישו יש דודי שינה. אבל הוא מידבר בשקט... שששששששששששששששששש..... מייקי לוקחת את ה-69 שלה... ועל קצות האצבעות... בשקט בשקט.... מכבה את האור. לילה טוב....

r e d head

New member
אמאל'ההה...

השאירו אותי בחושך ואני הולכת לחלום חלום ורוד לילה טוב מייקי

ophra

New member
טוב ../images/Emo29.gif

ליל מנוחה וחלום כבר מאוחר ומחר נקום ונראה איך שמגיע היום בסוף כל לילה.... טוב חושך ירד על הרחוב רק הירח מאיר באורו הצהוב צרצר מצרצר צירצוריו שם לילה טוב....
עפ

שששששששששששששש......

על קצות האצבעות בודקת שכולם מכוסים לילה טוב חברים חלומות פז שששששששש........

Lonely In Blue

New member
בשקט בשקט....

הרחק בלילה מילים : יעקב שבתאי לחן : שמואל אימברמן ביצוע : אריק איינשטיין הערב רד, שוכבים החיילים. כבו המדורות, עולה רק אד עשן. הרחק מעל ביתך הכוכבים עולים, כבר באה עת לישון ילדה, נישן. לישון ילדה, הלילה בחולות, אך בראשי מין שיר ישן נושן. אפשר היה לשיר אותו בשני קולות, אבל עכשיו ילדה נישן. לישון ילדה כבר שעת חצות עברה, האם ליד ביתך פורח השושן? כשאחזור, אבוא לך דרך השדרה, אבל עכשיו לישון ילדה נישן. נישן ילדה, עצמתי את עיני, על הגבעות סביב עלה כבר אור ראשון. במעיל החיילים כיסיתי את פני, אבל עכשיו נישן ילדה, לישון.

אורלי41

New member
ומה אתן עושות בשעה כה מאוחרת../images/Emo29.gif

לאחר שנת לילה (טובה או לא טובה זה עניין אחר....
) אבל שאבין יקירותי... מה אתן עושות כאן בשעה כה מאוחרת? 2 בלילה ניצתי 3 בלילה לונלי... כאילו מה?
היו לכן נדנודי שינה או שמא אחרי..
????? שיהיה אחלה יום לכולםםםםםםםםםםםם

ואני בכלל

אוהבת את הלילה את השקט והשלווה ביחוד בקיץ אילו יכולתי הייתי הופכת את הלילה ליום שלי

למעלה