שששששששששששש......

I3link 182 Girl

New member
שששששששששששש......

יותר מידי שקט פה בזמן האחרון (לא שאני נמצאת פה כל כך הרבה אבל בכל זאת...).... בכל מקרה... אני יודעת שאין ממש על מה לדבר... אבל... בכל זאת... לפני כמה זמן איתי התחיל שרשור ואמר שכל אחד יתקע בשרשור הזה מה שהוא רוצה.. זה לא ממש הלך... אבל בואו ננסה שוב... אז... יאללה...

theriddler

New member
....או קיי ...כמה שאלות

א. מי זה איתי...? ב. גשם!!!!!!(לא שאלה אבל שיהיה) ג.שכל אחד יתקע בשרשור מה שהוא רוצה?...זה מה שקורה פה בכל שרשור...אנרכיה(דודו זר:יש אנדרלמוסיה בחדר) (אין פה שאלה....אבל שטויות) ד. יש פה מתופפים .....?...בבקשה!?!!?

NiGa

New member
תשובות:

א. ב. כן! היה מזה כיף! מרוב שהכביש היה חלק, הלא-הגה-כח שיש לי בסובארו 87 הפך להיות מה זה כמו חמאה!! היה ממש חביב בעיקר בחניה.... ג. חלש דודו זר... ד. אני מתופף

I3link 182 Girl

New member
אממממממממ......

1. איתי זה שבז.... 2. אני מקווה שיהיה גשם גם מחר!! 3. כן שכל אחד יתקע פה מה שהוא רוצה... כי זה עדיף על כלום.. לא?!

EROTOMANIA

New member
לי יש משהו שקשור לדרים ת´יאטר;

ואני לא רוצה לפתוח הודעה חדשה .. אז .. יש להם קליפים בכלל? של שירים מתוך דיסקים ולא הופעות? חיפשתי בקאזה וכל מה שזה מצא לי זה סתם הופעות.. קטעים מהופעות (הורדתי סולו נחמד של מיאנג וזהו.) אממ .. עדיין יש קצת שלג בחוץ.. וקר.. ו.. אממ..... אני נוסעת לניו יורק.. אבל אני מניחה שכבר הזכרתי את זה.

I3link 182 Girl

New member
אמממממממ....

כן יש להם... 3 נראה לי מאימג´ס... pull me under take the time ולא זוכרת מה עוד... ואת נוסעת בסוף?!?! שווה!! תהני... איך זה?? ומתי את נוסעת??

EROTOMANIA

New member
כן .. אני מקווה ..

אני מאוד מקווה שההורים שלי בטוחים הפעם.. אבל הם יהיו תקועים איתי ל25 וה26.... ואז, תחזיקי אצבעות בשבילי, אני אוכל להשאר עוד כמה ימים, לבד... ואז לא יהיה מי שיציק לי ואני אוכל לעשות מה שאני רוצה... אלא אם כן הבני דודים שלי יחליטו להיות הורים פתאום....

NiGa

New member
יש עוד כמה קליפים...

The Silent Man Lie גיא - יש עוד? ד"א לא מצאתי אותם באינטרנט - ראיתי אותם ב 5YEARS IN A LIVETIME או משו כזה שגיא הביא לי!

נדמה לי שיש גם קליפ ל...

another day... שלפי מה ששמעתי לא נכנס לאמטיוי, אגב... זונות!

theriddler

New member
ממה שאני זוכר:

another day take the time pull me under silent man lie hollow years וזהו נראה לי ... זה מה שיש לי

שבז

New member
...

דבר ראשון... היי... אני איתי...
דבר שני... איזה חוצפה!!! השרשור של מאיה יותר גדול משלי
דבר שלישי... אמממ.... היום יום שישי השלוש עשרה!!! איזה מגניב!!!!

למעלה