ששששששששששלום!

סיוונוש

New member
ששששששששששלום!

אני רוצה להתחיל במחאה !!!!!!!!!! קיבוץ ניצנים לא מופיע בטאגלייס של רשימת הקיבוצים!!!! אנשים מכירים את הקיבוץ בגלל אחת מהסיבות הבאות: בומבמלה / בט"ר ניצנים / ניצן / החוף..... / מסיבות טבע הזויות במיוחד בחולות / כוכב נולד (סמן את התשובה הנכונה...)
כן כן... הטאגלייס ישנים נורא....
ותרשו לי להמשיך בצחוק מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף (שהשכנים שמעו נראה לי...) עברתי על רוב הטאגליינס... ומדהים כמה הקיבוצים והאוכלוסיה דומים.... ולסיום- אני רוצה להוסיף כמה דברים....
לא יודעת מה איתכם- אותי עדיין שואלים: -משלמים לך משכורת על העבודה שלך? -יש לכם לינה משותפת? -זה נכון שאת לא משלמת על מים חשמל שכ"ד ואוכל? -יש לך מחשב?
-נכון שאת יודעת לחלוב פרות ביד?
אכן... בכל קיבוץ יש לפחות משוגע אחד... מעניין אם אני המשוגעת החדשה....
אצלנו הרכב הקיבוצי השולט הוא הקלנועית... אבל אפשר להוסיף לזה המון טוסטוסים... ועגלות גולף, כמובן! (האופניים נעלמו כמעט לגמרי)
מכירים את זה... שאתם עוברים לחדר "חדש" ואתם רוצים לדפוק מסמר בקיר אבל הקיר מתפורר לפחות ברדיוס של מטר???
ואני מוכנה להישבע- החדר שלי קטן לפחות במטר בגלל כל הצבע והסיד
מכירים את זה ש... עד שיש לכם יום חופש ואפשר לישון בבוקר- הגננת החליטה לעצור עם כל הגן ב-8 בבוקר מחוץ לחלון שלך ולתת לילדים הרצאה של שעה על החי והצומח?
גם אתם מבזבזים שעות מזמנכם בניסיון להסביר לעירוניים מה זה: כל-בו, מרכזון, סידור רכב- ואיך זה פועל, מה זה קיבוץ מופרט, ופעם המאה- זה לא גראס- זה נענע בגינה של השכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סיוונוש

New member
תודה תודה...

קחי כמה אנרגיה שתירצי... והאמת? פשוט נהנתי לגמרי לקרוא את כל הטאגליינס....

סיוונוש

New member
../images/Emo2.gif

קיבוצניקית שלא יודעת מה זה מרכזון??? המממ... מועדונית? נעורים? איפה שיושבים כל הילדים לעשן סמים

פעם אחרונה שבדקתי יואב היה בחור..אלא

אם כן הוא רוצה לספר לנו משהו.. תאמ'ת שאצלי בקיבוץ קראו לזה כיתה.. ואני מכירה קיבוצים שקראו לזה מרחב.. כל קיבוץ והשטויות שלו.

סיוונוש

New member
../images/Emo5.gif ../images/Emo52.gif יואב.... ושאלה קטנטונת...

לא בדקתי אם מדובר בבחור או בחורה....
אצלנו בשנה-שנתיים האחרונות התחילו ממש להשקיע בחגים... ולא רק בחגים.. בטקסים, מסיבות, מפגשים, סרטים, פרוייקטים סביבתיים וכ'ו וכ'ו וכ'ו... ממש הפריחו חיים בחברה של הקיבוץ... המון אנשים תורמים ומתנדבים והמוני אנשים באמת מגיעים לכל הדברים האלה. אם זה ערב סרט+קפה+עוגה- אז אנשים מכינים עוגות, ומביאים שתייה ויושבים שעותתתתתתתתתתתתת ביחד... אם זה מסיבות בימי שישי, בלי איזשהי סיבה מיוחדת... מפרסמים, מתכננים, מביאים המון דברים.. אם זה פינה במרכז הקיבוץ שהוזנחה- אז ביום שבת המוני אנשים הגיעו לצבוע, לשתול לנקות. זה מגיע בעיקר מצד בנים שחזרו לגור בקיבוץ עם המשפחות שלהם. אבל מה שהפתיע אותי אישית- המון צעירים- 20-25- ממש מתגייסים לזה... סתם תהיתי אם זה קורה גם אצלכם...

Nipiy

New member
אז תגידי נעורים

מרכזון נשמע כמו מקום שעירוניים זורקים את הילדים שלהם בזמן קניות (בלי להעליב אף אחד מהעירוניים שמפשפשים בפורום שלנו).

ohadpoz

New member
אצלינו זה...

אצלינו עדיין שואלים. אהבתי מאוד... ואני יכול להתחבר לזה כשעוברים לחדר "חדש" שרק עכשיו עבר צביעה וסתימת חורים. דופקים מסמר והשכנים באים להגיד מה עושים כל כך הרבה רעש בצהריים. זה פשוט מצחיק..:) אנשים עדיין חושבים שלא עברנו את שנת תרל"ח אחלה של שבת!@!@!

shahf

New member
כמה שאני לא אסביר להם שבחיים לא עבדתי ברפת

תמיד אותה בדיחה ישנה ועלובה על זה שאני חולב פרות... פאק! תגידו אוסף תרנגולות מתות, מרים בננות, נוהג בטרקטור, יודע לשים מחברים על צינורות, יודע שבלול ד' קופץ הפקק של המאביס ובא' האור לא עובד... אבל לא חולב פרות!!! בחיים לא חלבתי פרה! ראבאק!

ohadpoz

New member
כן,

כמוני כמוך. גם הייתי עובד בלול, בחשמליה, בימיה , במפעל, אבל בחיים לא חלבתי פרות.

סיוונוש

New member
בוא נראה....

אני עבדתי בחד"א... בכל בו, במכבסה, בבית אריזה, בגני ילדים, במזכירות, בבריכה, בים.. וכן... יצא לי לחלוב פרות... בתקופה שגרושי עבד ברפת... אבל בחיים לא בצורה ידנית :-O בכל קיבוץ שמכבד את עצמו יש מיכון.... ומשוכלל בדר"כ....

ohadpoz

New member
נזכרתי..

עבדתי גם בחב' התיירות שלנו, בח"א, משלוחים בלול, בבית האריזה כשהיה קיים, קטיף במטעים, לפני שהתיילאנדים השתלטו על המטעים, כי יותר זול להחזיק אותם. בכלום בו (מרכול בימינו) במפעל ציינתי נכון. הייתי גם שומר לילה בזמן הלימודים האחרונים. נראה שהחסרתי כמה דברים לא נורא

למעלה