ששששששששששלום!
אני רוצה להתחיל במחאה !!!!!!!!!! קיבוץ ניצנים לא מופיע בטאגלייס של רשימת הקיבוצים!!!! אנשים מכירים את הקיבוץ בגלל אחת מהסיבות הבאות: בומבמלה / בט"ר ניצנים / ניצן / החוף..... / מסיבות טבע הזויות במיוחד בחולות / כוכב נולד (סמן את התשובה הנכונה...)
כן כן... הטאגלייס ישנים נורא....
ותרשו לי להמשיך בצחוק מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף (שהשכנים שמעו נראה לי...) עברתי על רוב הטאגליינס... ומדהים כמה הקיבוצים והאוכלוסיה דומים.... ולסיום- אני רוצה להוסיף כמה דברים....
לא יודעת מה איתכם- אותי עדיין שואלים: -משלמים לך משכורת על העבודה שלך? -יש לכם לינה משותפת? -זה נכון שאת לא משלמת על מים חשמל שכ"ד ואוכל? -יש לך מחשב?
-נכון שאת יודעת לחלוב פרות ביד?
אכן... בכל קיבוץ יש לפחות משוגע אחד... מעניין אם אני המשוגעת החדשה....
אצלנו הרכב הקיבוצי השולט הוא הקלנועית... אבל אפשר להוסיף לזה המון טוסטוסים... ועגלות גולף, כמובן! (האופניים נעלמו כמעט לגמרי)
מכירים את זה... שאתם עוברים לחדר "חדש" ואתם רוצים לדפוק מסמר בקיר אבל הקיר מתפורר לפחות ברדיוס של מטר???
ואני מוכנה להישבע- החדר שלי קטן לפחות במטר בגלל כל הצבע והסיד
מכירים את זה ש... עד שיש לכם יום חופש ואפשר לישון בבוקר- הגננת החליטה לעצור עם כל הגן ב-8 בבוקר מחוץ לחלון שלך ולתת לילדים הרצאה של שעה על החי והצומח?
גם אתם מבזבזים שעות מזמנכם בניסיון להסביר לעירוניים מה זה: כל-בו, מרכזון, סידור רכב- ואיך זה פועל, מה זה קיבוץ מופרט, ופעם המאה- זה לא גראס- זה נענע בגינה של השכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני רוצה להתחיל במחאה !!!!!!!!!! קיבוץ ניצנים לא מופיע בטאגלייס של רשימת הקיבוצים!!!! אנשים מכירים את הקיבוץ בגלל אחת מהסיבות הבאות: בומבמלה / בט"ר ניצנים / ניצן / החוף..... / מסיבות טבע הזויות במיוחד בחולות / כוכב נולד (סמן את התשובה הנכונה...)