ששששלוםםםםםםםםםם

ששששלוםםםםםםםםםם

חזרתיייייייייייייייייייייייייייייייי קצת בקטן אבל חזרתי שיו כמה התגעגעתי!! ראיתי והתעדכנתי בהכל במשך כל השבוע הודות לליאתי ומושי שלי כפרה עליהן.. ואפילו הקריאו לי את ההודעות בפורום כל יום!! אתם מקסימים תודה על הכל!!! התגעגעתי בטירוף.. אני בינתיים במחשב חדש לא בחדר שלי עש שיתקנו את שלי אז אני אל כל היום על המחשב כמו תמיד אבל אני בכל זאת פההההה וחזרתי =) שיווו מאיוש המושלמת!!!!!!!!!!!!!!!!!! היום היא הייתה מטמטמת אני מנסה להשיג כם את הקטע בוידאו באודיו בטוח יהיה לי .. ומחר לא לשכוח שידור חוזר ב-6 בערב בערוץ אי זזאת התוכנית של פנינה וזה קטע מהיום כיף שלי עם מאיוש אני לא יודעת אם מראים אותנו אבל תדעו שאני וחברה לשי עומדות שם מלפני הבמהורוואות אותן אה אתן תזהו לפי הגדים שמדובר באותו יום איזה התרגשותת וכמובן שבערב יש את מאיוש אצל יהורם גאון!!! קקיצור מאיה מאיה ורק מאיה.. מהממתתתת חולה עליך מאיוש אוך התגעגעתי לכולכם!!!!!!!!!! מואהההה ענקית

דיקושששששש

יווו היייי התגעגעתי אלייך המונים.... חחחחח לא הבנתי כלום ממה שכתבת במגילה הזאת אבל לאמשנה... מה קרה למחשב שלך? גם לי יש מחשב חדש!!!! יווו החלפתי כינוי עכשיו אני דנדוש חולה על מאיוש אבל עד עכשיו הייתי ,גמדה מוטורפת,!!! מווווווא ענקית נשיקות וחיבוקים!

את שמה לב שרק אנחנו פה?

כולם בבצפר!!! חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי ררררררררר סופסוף אני לא הולכת לבצפר!!!! אמא שלי לא העירה אותי בבוקר כי היא ואני מדגישה היא לא רצתה שאני ילך לבצפר! איזה כיף לייייייייי

בטח ששמתי לב ... ../images/Emo23.gif

אבל עכשיו אלעד הצטרף אלינו
איזה אמא מגניבה יש לך , היא לא רצתה שתצאי במזג אויר הזה ,ממש מותק , לדעתי את צריכה לפצות אותה ולעזור קצת בבית... מה דעתך ?

חחחחח

צודקת הבעיה שאני עכשיו הולכת לעזריאלי... תראי היא לא מרשה לי ללכת הקור לבצפר אבל לקניון היא מרשה... אני ציפיתי שהיא תגיד לי לא! אם לא סכמתי לך ללכת לבצפר את רוצה ללכת לקניון? אבל היא לא אמרה את זה ואני צריכה להתלבש... להת'

מקווה שאת נהנית לך בקניון ...../images/Emo6.gif

יש לך אמא פשוט תותחית ... חבל על הזמן ... שאת חוזרת מהקניון תעזרי לה ... ואם אני לא אהיה פה אז אני כבר אאחל לך שבת שלום מתוקה ...

שבת שלום גם לך!

את ממש מתוקה וכיף לדבר איתך!!! תודה! אני יודעת טוב מאוד שאמא שלי טוטחית... תראי איזה בת יצאה לה...
חולה עלייך! דניאל

ברוך שובך מתוקה ....

קשה להיות בלי מחשב הא ? זה כבר חלק מהחיים ...
איזה יפה היא שרה אתמול בתכנית של "עמותת חיים" "מי לצידי הולכת ... לאורך המסע...עם כל חלום עם כל מבט אמא .." שרה מהמם והייתה כ"כ יפהפיה שזה הורג ...
איך יפה לה קוקו גבוה ...
ודרך אגב אתמול בגיא פינס הייתה כתבה על נינט ורן דנקר - איזה מתוקים הם .. בקיצור הראו אותם בחזרות לפסטיגל והרא גם את מאיה כולה מחייכת ורוקדת , מישהו ראה ? דיקוש - אנחנו שמחים שחזרת ...
שיהיה לכולכם .. שבת מדהימה
אוהבת אתכם ...

למעלה