ששלללווווווםםםם!!!!!!!!!!!!

moran.l

New member
ששלללווווווםםםם!!!!!!!!!!!!

אהלן כולם !!! מה הענינים? יא איך אני מתגעגעת.... אני כל כך מצטערת חברים.. תקופת מבחנים.. אני משקיעה רצח.. אין לי זמן לנשום, לחיות.. לעבוד.. ובטח לא לרשום בפורום. אבל עכשיו קצת הפוגה, עד עוד יומיים...אז חשבתי לקפוץ ולומר שאני מתגעגעת מאוד. לא שכחתי אותכם, לכל אחד ואחת שמור/ה המקום בלב הקטן שלי. אז אצלי בסיידר, דווקא המבחנים הולכים פצצות.. מי שמשקיע -מצליח.. (חבר`ה, אני אשכרה מאושרת!!! ממוצע 95 !!! נקווה להמשיך כך....) אז אני מתגעגעת לטאיוש ולחוצי ולמורני ולאוסי ודובשה ומרק וכל החדשים שבקושי הצלחתי להכיר, וגם לאלו שתמיד קוראים אבל לא מגיבים לככככווווללללללללםםםםם מאוד אוהבת מאחלת אחלה סופ``ש שבעולם! תמיד תזכרו אל תפחדו לאהוב אל תפחדו לשנוא אל תפחדו להכיר את עצמכם ולעזור למישהו לעזור לכם היו היכן שתהיו- מאחלת רק אושר אוהבת מורן

tairon

New member
וואוו 95 יפהההה

תשקיעי ואנחנו נמצאים פה כרגיל... ואחר כך תבואי לעשות סיבוב הופעות עם ציונים תני לנו גאווה... אחלה סופשבוע

moran.l

New member
מיידלע

תתתתתתוווווודדדדדדדהההההה אני כבר מתה לסיבוב הופעות... באמת חסרים לי. נ.ב. כנס לפורום דתיים, הודעת היום שם היא ``גט וירטוראלי.`` אומר לך משהו, מיידלע? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

tairon

New member
הופה ני ני ני מה זה???

את מבקרת בקביעות בפורום דתים?? אה? ככה בחשאי את עורכת שם ביקורים טוב..לדעת מאחר ואני שומר אמונים לפה בלבד...אז יש לי עכשיו טענה מושלמת ..הופס אכלת אותה.. וחצ מזה שימי על האש בגט כי גט קדחת תקבלי

moran.l

New member
עכשיו אני על הרצפה....

כולם פה חושבים שהתחרפנתי... איזה צחוקים...חחחחחחח.......... לא ממי, אני לא מבקרת בפורום דתיים, אבל זה רשום ב``הודעות נבחרות`` בדף כניסה לתפוז..... איפה פינו, איפה??????????..

tairon

New member
שמעתי ..כן ..כן

תשמעי פינו זה לא שאני הבעל בית שלה זה בדיוק ההפך היא היא הקובעת ותאמיני לי ....יש לה טעם מעולה ממש אנינת טעם יודעת טוב מאד איפה ללכת ואחרי מי... וחוצ מזה שימי לב למשהו.. חשוב אני ידעתי יעדתי שיש לך זיקה לזה אבל לא תארתי לעצמי עד כמה.. עכשיו לי יש עילה לענין מדרגות הרבנות.. חההההההההההההה ואני לוקח פאקינג תמיכה טכנית עליי לא משנה שגם ככה אני חצי רגל בזה

אוסי

New member
שלום נשמה קטנה ....

התגעגענו מלאן... שמחים שחזרת ... שבת שלום אוהבת אוסי.

moran.l

New member
אוסינ`קה

מה הענינות אהובתי? מתוקתי כפרה נשמתי משוש חיי אהבתי פשושית... סתתאאם... התלהבתי. מתגעגעת אליך!!! הכל בסדר? מקווה שכן. לבינתיים לא חזרתי לגמרי, רק עוד שבועיים. פה בשבילך תתמממיייידדד

למעלה