ששללווםם..חח

לולילוב

New member
ששללווםם..חח

מישהו יכול להמליץ לי על להקות רוק טובות? משהו בסגנון אבריל לוין , סאן אוף דורק... לולי =)

yotamn9

New member
../images/Emo4.gif סתרת את עצמך

להקות רוק טובות ואבריל לאבין באותו משפט לא הולך טוב...

fire witch

New member
דייייייי כבר!

אם אתה לא אוהב את אבריל לאבין סבבה לך ! היא אוהבת תפסיקו לדחוף לאנשים דעות , כשהבחורה החביבה תחליט ( אם היא תחליט ...) שלא בא לה יותר על אבריל לאבין היא תפסיק לשמוע אותה לא בגלל שאתה אמרת אלא בגלל שככה מתחשק לה ! ולך לולילוב - אני מצטערת שאין לי על מה להמליץ כי זה לא בדיוק הסגנון שאני שומעת או מכירה אני יכולה רק להמליץ על הלהקות שאני אוהבת ואולי גם את תאהבי - Pearl jem ,Led zeppelin, The doors ואני בטוחה שעוד מעט יבואו עוד כמה אנשים שכבר יוכלו יותר לקלוע לכיוון של מה שביקשת

yotamn9

New member
אני לא אמרתי לה להפסיק לשמוע

אני אמרתי שאבריל לאבין זה לא רוק, ושאפשר לשמוע שירים דומים בגלגלצ.

yotamn9

New member
אמממ נכון, פשוט בגלל שכתבת "תפסיקו"

לא משנה, העיקר שיש הבנה בינינו

zoe80

New member
כן :) החיה הזו שקוראים לה "רוק

ישראלי". מתעבת ת'חיה הזאת.

psychoit

New member
בסגנון אבריל

יש זמרות כמו אשלי סימפסון,קלי קלארקסון,מישל בראנ'ץ,ונסה קלרטון.

philips99

New member
לא יודע אם זה לטעמך אבל

אני ממליץ על Def Leppard ו- DIO וכל האגדות כמו סקורפיונס דיפ פרפל פנק פלויד לד זפילין וכו' אם את רוצה פירוט שלהם תמצאי אותם במאמרי פורום אגדות רוק

היי!

אני חדש כאן בדיוק כמוך ודי לא עזרו לך אלא יותר ביקרו אותך, אבריל לאבין היא טובה בסך הכל יש לה איכות ווקאלית לא רעה והיא גיטריסטית די מוכשרת לא יעזור. (גם הגיטרה שלה כוסיתתתת :] ) מכיר את הסגנון שאת מדברת עליו, תנסי בכל מקרה: Simple Plan, המיוחד שירים שלהם כגון Promise, Welcome to my life, I'd do anything.. ויש עוד המון. כמובן יש את Green day עם המון שירים, Basket case, American idiot, Holiday, Boulevard of broken dreams, Wake me up when September ends... וגם כאן יש עוד המוווווווון... בהצלחה חבובה שלי, תנסי גם שיר די רך עד לגלוג אבל חמוד של Kelly Clarkson - Since you've been gone המון בהצלחה. לכי על רוק. זו ה-מוזיקה. אוהב, דובים בסנטרל פארק.

EnchantedS

New member
אבריל לאבין וגרין דיי זה אותו

סיגנון?... או שדיברת על הלהקה השנייה שהיא אמרה? (אני פשוט לא מכירה את הלהקה הזו..)

לולילוב

New member
תודה רבה!

מישהו שמבין! תודה על ההמלצות. דיי עזרו [למרות שאת רובם אני מכירה] אוהבת.. לןלי

למעלה