ששון חממי

DROR HAMAS

New member
ששון חממי

מה קורה איתו באמת לאן הוא נעלם? מה קורה גם עם "סבתא", "שושאנה דיין", "נטלי", שהופיעו בעונה השנייה?

S H I L G I

New member
תודה לכם תודה לכם תודה לכם!!

הזכרתם לי ברגע זה חלקים מהפרקים הראשונים!! אני חולה על מצעד השירים של ששון חממי ונטלי!!חח ועל החיקוי של ריטה עם חממי..חח

LoLo16

New member
חממי מת...

סתם. גם לי אין מושג לאן הוא נעלם. ממש אהבתי אותו!! שמתם לב שפעם בתכנית היו עושים מערכונים (מחוץ לאולפן, לא עם המסך הכחול), ועכשיו בכלל אין??? ד"א- ברוכה הבאה שילגי!!

בעונה שעברה לימור הזכירה אותו../images/Emo16.gif

פעם אחת היא אמרה משהו כמו "תיזהר על תעצבן אותי!" (בקול של חממי). גם עונה שעברה הראו קטע כלשהו שלו מהעונה השלישית אני חושב... פעם היו עושים מערכונים מחוץ לאולפן? הממ, לא זוכר. סך הכל הרבה יותר פשוט לצלם משהו עם מסך כחול מאשר לצלם אותו בחוץ. אפילו צילמנו בסרט כיתתי פרסומת לקיוסק של הביצפר על רקע כחול, ולא ישר על רקע הקיוסק. חוצמיזה, לי זכור רק כל מיני קטעים כמו כבוד השר הולך בשלג בירושלים (זה היה ממש ליד הביצפר שלי!!!), את הסבתא הולכת לתת מתנות למועמדים לרשות הממשלה... ולא זוכר עוד דברים שצולמו בחוץ..
ניר

OrlyusH

New member
חלק מהקטעים כן צולמו בחוץ.. ../images/Emo57.gif

אני זוכרת איזשהו מערכון שהיה עם חממי.. הם היו במין מגרש כדורסל כזה.. לא זוכרת בדיוק, אבל זה לא היה על רקע כחול.. ^-^ אורלי.

כן! את המערכון הזה הראו... ../images/Emo16.gif

עונה שעברה (אם אני לא טועה), והמקור שלו בתוכנית היובל, 1998. אגב- אפשר לעשות עם רקע כחול הרבה יותר משנראה שאפשר...
, אבל המערכון ההוא באמת נראה צילום חוץ, בעצם, אפשר להקים תפאורה של מגרש גם באולפן..
ניר

LeAnNe

New member
אני אהבתי את הקטע עם המסך הכחול

במיוחד כשלימור רעיינה את ערפת.

OrlyusH

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo57.gif

גם אני אוהבת את הקטעים האלה..

PopPy

New member
בוקר טוב!

הוא נעלם כבר בעונה השלישית אם לא בשניה... בדיוק כמו כל הדמויות הישנות, גם הוא נעלם בלי להשאיר זכר. כמו שאדוני, סין סין תאילנד תאילנד וטדי הדובון שייכים לעונה הרביעית, כך חממי נשאר לו איפשהו בעונה השניה והשלישית...

Yishai A

New member
נכון! אני כלכך מתגעגע לשושנה דיין!

ראיתי בוידאו את כמה מהפרקים הישנים, והמצעדים שם היו כלכך טובים. שושנה דיין הייתה אדירה, והשחקנית שלה (שכחתי את שמה) היא חקיינית מעולה! תוחזר שושנה לאלתר!

OrlyusH

New member
נכון!! ../images/Emo57.gif

וואיי, אני כ"כ מתגעגעת לעונה הראשונה והשנייה..
אבל זה נעלם. כמו שדוד ותקווה נעלמו, וכבוד השר, ואדוני.
אורלי.

LeAnNe

New member
הלכו להם בלי להשאיר זכר...

לפחות הם הלכו והשאירו טעם של עוד (לא היה לי דרך אחרת להגיד את זה). אבל היו כאלה (*רומזת על מיקי גבע*) שאני שמחה שהם כבר לא שם.

למעלה