שר הטבעות...

xarcses

New member
שר הטבעות...

כך אני קורא לידידי.בחור רגיל בעל גובה מעל הממוצע,פנים נאות, שיער חום קצר ,לא שמן לא רזה ,די פוטוגני מסודר. נתונים לכאורה לא מרשימים אלו, משקלם רב בעולם הפו"פ . תיבת הדואר שלו מוצפת.קריצות,טלפונים ללא הפסקה.והוא מדבר איתן מפתה אותן,דייט אחר דייט עובר והוא כובש אותן. מבטיח להן הבטחות על חתונה שלא ימומשו על עתיד ורוד ביחד וזוגיות מאושרת. ואז משתמש, זורק ונעלם. למרות כל זאת הוא התברר כנפל באינטרנט. אז אני כותב בשבילו,מיילים, מכתבי אהבה שעובדים על הנקודותהנכונות ,הציטוטים הנכונים אפילו משוחח בשבילו במסנג'ר. אותן שאלות חוזרות ותשובות מוכנות קלישאתיות הממיסות כל אשה. זה די משעשע לגלות שבחור ממוצע לחלוטין שע"פ הודאתו לא נחל הצלחה בשנות העשרים בחייו מתברר כבראד פיט בעולמן של הסינגליות בנות ה30+ והגרושות הזוחלות כמו גולום "לחמדתו" ,משליכות עצמן פשוקות רגליים למיטתו תמורת אותה טבעת... נו טוב,לפחות במקרה זה, אלוהים חילק אגוזים למי שיש שיניים.

דבר אלי בפרחים..

מבטיח לעצמי שזו הפעם היחידה, לפחות עד שנה הבאה... . . .
שניכם מנייקים.. הוא יותר ואתה פחות...
עלוב. אם היית שווה, היית מוכיח לך שאפשר גם אחרת.

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

זה כמו הסרט ההוא עם הצרפתי < שכחתי ת'שם משהו כמו ז'אן פול גוטייה חחח > רדוד לדעתי...

אז תגיד תגיד...

אני מאותם קורבנות שנופלות כמעט פעם אחר פעם ברשתם של אותם "חמודים ומקסימים", טבעת מזמן כבר לא קוסמת לי אבל קצת קצת אהבה... זה כל מה שכולנו צריכים. אז תשאל את החבר שלך אם הוא רוצה שיכפר על עוונותיו, איך לנהוג בחמודים והמקסימים?? שיתן לנו טיפ קטן איך לא ליפול לתוך טפריו???

xarcses

New member
אין טיפ.

ואילו היה, היית חושבת שהייתי נותן לך? הוא בסדר לא יותר אדם ממוצע. זה מספיק בשבלך לכבוש כל מי שהוא רוצה. השעון הביולוגי+הרצון להתמסד+כמיהה לזוגיות מפילות ברשתו כל בחורה כמעט. סה לה וי.

עד שהבחור יפול......./images/Emo18.gif

או שיתאהב נואשות באחת מהקורבנות , או שיום בהיר אחד יקבל מעטפה כזו עם לוגו של מדינת ישראל ובה תביעת אבהות .... חכם חכם הבחור אבל לפי כל הכללים , היום הוא צוחק , מחר יצחקו ממנו .... ואם יהיה לו מזל הוא פשוט ימשיך כך כמה שנים טובות ואז שכבר יהיה מאוחר ימצא את עצמו לבד ובודד ורייקני ... על מי הוא עובד? על עצמו ! אנחנו הנשים זן חזק , נפצעות מלקקות את הפצעים וממשיכות הלאה ובד"כ לומדות מהנסיון הזה או האחר... טלנובלות זה החיים עצמם , אז שיזהר לא להיות שם שחקן ראשי...

../images/Emo127.gif אנחנו הנשים זן חזק

אהבתי מאוד. זה כל כך נכון. הלוואי שכל הנשים ידעו ויפנימו, גברים כאלה בעלי אופי נמוך משל סיגריה מעוכה על הכביש.. למזלי אני יודעת להיזהר ולשמור על עצמי מפני זאבים מכוערים כאלה. אמנם בהקרבה של בדידות גבוהה לעתים, אבל עם בחורים כאלה, אני רואה שאני לא נזהרת לשוא. דבר נוסף, אני בטוחה שגברים מסויימים, אלה עם המצפון הבריא, די מתביישים ששניים כמוכם, משתייכים לקבוצה שלהם.

איך איך אתה כותב בשבילו?

אני לא הייתי נותנת לך לעשות זאת. לא מספיק שנון לא מספיק מענג . עוד עוד תמשיך.... כן כן למעלה...יופי עכשיו קצת בימין. תודה.

xarcses

New member
ממש לא.

ניצול כוחות השוק לטובתו. נחמד לכבוש בחורות.יש בזה סיפוק.

אתה רציני??

זה פשוט נורא אתה גם למה לך לשתף פעולה ולעשות את העבודה השחורה למענו?!! אם הוא לא יודע להתבטא בעיה שלו, אך זה מציד אותך בצורה לא יפה.. מופתעת!

xarcses

New member
כי הוא חבר שלי.

כי לא אכפת לי.זה אתגר בשבילי . הוא לא עילג או משהו.פשוט ,הידע שלי בספרות שירה וכושר הניסוח עדיף משלו. כך אני יכול להפגיש אותו עם הבחורות הדורשות יותר תחכום. ואז בדייט היתרון היחסי שלו בא לידי ביטוי. אני לא מתייחס בכובד ראש למין.שיזדיינו להם.בכיף.

בן כמה אתה?? 16?

איזה סיפוק יש לך בזה בדיוק?? הוא זה שכובש, לא אתה
<קוראת אותך ומרגישה כאילו אני בפורום נוער. לך תתבגר ואז אולי תחזור>.

xarcses

New member
הוא כובש את הגוף,

אני את הנשמה. אפשר לגרום לבחורה להתאהב בך במילים.בדוק.

למעלה