שר החינוך

gabiskon

New member
שר החינוך

אני, באופן אישי, נורא רוצה להיות שר חינוך. לפי שעה, אני לא עושה דבר כדי לממש את החלום הזה, מלבד היותי יו"ר ועדת החינוך במרכז השלטון המקומי. לגבי כהונה כחבר כנסת, ככל שאני מסתכל מהצד, זה נראה לי פחות נכון בשבילי".

רעננה זכתה בראש עיר שרואה לנגד עיניו את תפקידו כשליחות, שמשקיע את כל כולו מרצו ושם בראש מעייניו את העיר ותושביה.

http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/158/464.html

ראש העיר הזה לא היה מר נחום.

ATAF151

New member
ממש נורא

מה מצאת בתוך כתבה מלפני שנתיים שעוסקת ברובה בנפילת האח שלו, מצאת משפט אחד בו הוא אומר שכהונה כחבר כנסת נראית לו פחות נכונה עבורו, וואו איזה אסון.

נינה לי

New member
אובססיה

ההטפלות הבלתי פוסקת שמזמן כבר חרגה מכללי ההיגיון , לאדם אחד - במקרה הזה ראש העיר - מעידה על הדמות האובססיבית שמאחורי ההודעות.
לפיכך, גם אם התכוון/ה הכותב/ת להעביר ביקורת על נושא האובססיה שלו, יותר מכל הוא מעלה תחושה של מיאוס ועייפות ממנו עצמו.

ארזS

New member
....................

קוצי מוצי, גיחי גיחי

המשך התעלמות נעימה.

gabiskon

New member
צפיתי את התגובה הזאת. העובדה שהכותרת

עוסקת בנושא אחר לא יכולה להגן על נבחר ציבור מביקורת -

אז הנה עוד משפטים

"אני רוצה להישאר איתך בעניין הטייסים. אתה חושב שאתה דוגמה מייצגת של הסטריאוטיפ "הטייס הגאוותן"? אתה לא ידוע כאחד שמסתחבק עם התושבים.
"אני רוצה לספר לך סיפור: לפני מלחמת המפרץ הראשונה, הייתי מפקד טייסת. חיל האוויר החל באימונים לקראת המלחמה. התחלנו להתאמן בטיסות על מסוקי קוברה והאימונים היו מתישים מאוד. ב-4:00 לפנות בוקר הטייסים היו מחזירים את המטוסים למכונאים עם ספר תקלות ובצהריים ממריאים" וגו'

"אם הכול היה מתנהל על פי תכניותיו של חופרי, ייתכן שהריאיון הזה היה לובש צורה אחרת לחלוטין. במקום לשוחח עם ראש עיריית רעננה, היינו משוחחים עם מפקד חיל האוויר."

" אני נורא מקנא בראשי ערים בפריפריה כי אני מרגיש שהם עושים משהו יותר אתגרי. הם נמצאים בסיטואציה אחרת, עם תקציבים אחרים. "

למעלה