שר החוץ הפלסטיני :

זסבה5

New member
שר החוץ הפלסטיני :

שר החוץ הפלסטיני : "..לעולם לא נכיר בישראל ולא נוותר על סנטימטר אחד מאדמת פלסטין.. אנו רוצים בכל פלסטין - מהים ועד הנהר , מראש הניקרא ועד רפיח.." http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=777753&contrassID=2&subContrassID=21&sbSubContrassID=0 נו שמאלנים , אולי הגיע הזמן להבין שאין מה לדבר עם הפלסטינים ? מתי תבינו שחלוקת שטחים לא תועיל אלא רק תהווה מקור לשיגור טילים ? שמאלנות = מחלת נפש חשוכת מרפא .

S h a y D u

New member
צודק.

תכל'ס רק מלחמה תעזור! צריך לסלק כמה שיותר מהר את כל הערבים (לא כולל ערבי ישראל) משטחי יהודה ושומרון ומהגדה! לא הייתי מתנגד גם אם היו מפנים את הערבים מיפו, כל כיבוש שנבצע רק יועיל לנו יותר ויותר, כיבוש הוא כוח!!! מעתה, כל ערבי שלא יכיר בישראל יחשב כבן מוות!

זסבה5

New member
../images/Emo45.gif לא מחלקים שטחים לאוייב

לא מחלקים שטחים לאוייב << תחזרו על המשפט 100 פעם (לשמאלנים) .

niv1990

New member
יש לי רעיון

אולי הימין הקיצוני וחברים, יפגשו להם איפשהו באזור הגבול, יחד עם הטרוריסטים האיסלאמים, ומתוך הסכמה הדדית ינסו להרוג אחד את השני? אני לא יודע מי יצליח, אבל אני בטוח מי ירוויח מהענין

S h a y D u

New member
אז אפשר פשוט להשתמש

בירי ארטילרי ואז בעצם תוכל לדעת בוודאות מי יצליח וגם מי ירוויח מהעניין :)

niv1990

New member
אתה מפספס את הרעיון

הנקודה היא שבשני הצדדים יש אנשים שרצים לחיות בשקט ושלא יטרידו אותם במלחמות לאום. הבעיה היא שבשני הצדדים יש גם אנשים שמוכנים להלחם למען אדמה "קדושה" שאף אחד לא צריך, או בגלל גזענות לשמה, והם רוצים לגרור את האנשים שרוצים לחיות בשקט להלחם יחד איתם. עכשיו אם האנשים שרוצים להלחם משני הצדדים ילחמו אחד בשני, וישאירו את האנשים שרוצים לחיות, ולא כל כך אכפת להם מלאום בשקט, אותם אנשים יוכלו לחיות בשקט. הבנת?

למעלה