שרת 1 US

Nir and Beer

New member
שרת 1 US

החלה ההרשמה המוקדמת לשרת 1 US כל מי שמעוניין בשלב זה או אחר להשתבץ בשורות TF , אנא הרשמו באיזור דרום מזרח בלבד (SOUTH EAST) מאחל לכולם שרת פורה ומהנה כמו זה שהיה

xxx RAANAN xxx

New member
מצטער הפעם אני לא ארשם!

אני משחק רק בשרת ישראלי . אולי בפעם הבאה.

באסטר1

New member
רק שאלה

איך זה טוב אם כולם ירשמו באותו מקום? אז לא יהיה פארמים קרובים אולי תשלטו על המקום אבל יקח מעל שעה להגיע לפארמים וזה התקדמות איטית לא?

xxx RAANAN xxx

New member
../images/Emo45.gif צודק במאת האחוזים !

הם כנראה לא זוכרים מה זה לפתוח כפר חדש.

Nir and Beer

New member
מתפלא עלייך רענן

ממש מתפלא התשובה היא פשוטה אנחנו רוצים להשתלט על איזור אחד. שום ברית לא הצליחה ללהשתלט על יותר מאיזור אחד (למעט שרת2 US ששם זה יוצא דופן) זה ממש לא ריאלי , אנחנו מוותרים על פארמים לטובת השלבים המאוחרים של המשחק בשלבים המאוחרים , ניוד כוחות במינימום זמן יכריע את המשחק אני מוכן להתחייב , שכל הבריתות הגדולות בשרת 1 US , בלי יוצא דופן עוזה בדיוק כמונו

Nir and Beer

New member
אתה מדבר כאילו יש לך יותר נסיון מאיתנו

על מה אתה מסתמך בדיוק?

xxx RAANAN xxx

New member
איתנו ? ניר אתה בנית כפר אחד בחיים שלך.

איזה נסיון מדובר בדיוק ? כן ! בבניית כפר חדש יש לי המון ניסיון, בקשר לאסטרטגיה שהעלתה יש לי קצת חשש , אתה הורס את ההתקדמות של הברית שלך על סמך גידול עתידי. מי אמר שיתנו לך לגדול ? כמו שאני מכיר את אנשיי השרת US אין לך סיכוי אפילו קטן שלא תהיו פארמים אין סופיים של אחרים. בגדול מה שאתה עושה , אתה מאכיל את כל האחרים. פעם שהיינו מופרדים היה לנו קל לאט לאט התקדמנו אחד לשני , בשיטה הגאונית שלך אתה לא תצליח לצמצם את הרווחים.

n lee

New member
אני לא חושבת שמישהו מאתנו

שכח מה זה לפתוח כפר חדש אני אפילו יכולה להגיד לך שרובינו, כן תתפלא שיחקנו בשרת הישראלי הבטא אמנם זה היה רק חודש וחצי (בערך) אבל אנחנו זוכרים טוב מאוד מה זה להתחיל מאפס אני חושבת של-TF בניגוד למה שהולך בשרת הישראלי יש לנו תוכנית מוגדרת של מה לעשות ואיך לעשות ואה, כן, פארמינג זו לא הדרך היחידה לגדול (אני יכולה להגיד לך בוודאות שלא עשיתי פארמינג עד לפני 3-4 חודשים בשרת הקודם) ולא לא כל העולם ואחותו שלחו לי סיועים כדי שאני אוכל לגדול וכן אנחנו זוכרים טוב מאוד שההתחלה קשה, במיוחד בתחילת שרת אבל רענן, דבר אחד אל תשכח, אנחנו, הגרעין החזק של TF עובדים ביחד

באסטר1

New member
הכל טוב ויפה

אבל אם אתה משחק לטווח ארוך..מה שאומר שאחרים גם מה מונע מאחרים לעשות ממכם פארמים על ההתחלה? או לחכות חודש ואז לעשות מכמם פארמים? אולי גם בשרת שלכם לא תוקפים כמו בישראלי אז כל אחד שיש לו 4 בשדות פותח כפר שני ולא תוקפים אותו הוא מתקדם בהחלט יפה

n lee

New member
פארמינג על ההתחלה

זה משהו שרק טיוטונים יכולים לעשות. רומאים וגאלס יתחילו לעשות פארמינג לרוב רק שבועיים שלושה אח"כ (אם לא יותר) וגם ככה החיילים שלהם עולים יותר משאבים (לאבד 2 ליגיונים מתוך 5 או 10 זה כואב בהתחלה, כנ"ל גם לגבי סורדמנים) ככה שאלה גודלים עם פחות פארמינג. שנית, אני לא חושבת שמישהו מכם חשב על המשמעות של מה שאנחנו עושים שזה מבחינת חשיבה לטווח ארוך מצב מסויים שאנחנו רוצים ליצור בשורה התחתונה לא צריך פארמינג כצורך תמידי זה נחמד אבל בשלב מסויים הכפרים שלך מייצרים יותר ממה שתוכל לקחת בפראמינג הוא הופך ללא הכרחי, אלא כתוספת רק כדי לשפר את הגיבור שלך בנקודות

XXXaviramXXX

New member
חחח....

כן כן השרת הישראלי הוא השרת הקשה ביותר, הוא של המקצוענים. עכשיו אם לענות לך ברצינות (למרות שאתה לא עשית את זה), אז בכל מקום עושים פארמינג אבל אתה שוכח נקודה מסויימת שהזכירו לך קודם, בנאדם יכול לעשות פארמינג על כמה משתמשים, בד"כ לא יהיה בינהם שום קשר, ולא רק זה הם גם יהיו מספיק מנוסים כדי למנוע ממנו את זה. ברגע שתנסה לתקוף מקום שבו מאוגדים כמה אנשים מאותה ברית הרי שהתקיפות שלך נועדו לכשלון מראש. ואני לא חושב שעם 4 שדות אתה יכול לפתוח כפר שני, לא יהיה לך מספיק משאבים לייצר כלום

באסטר1

New member
זה בדיוק מה שאני אומר

שהשרת הישראלי זה כמו שרת אימון למתחילים אנשים שם בנו כפר שני שהשדות שלהם כל 4-5..ואף אחד לא תוקף אותם כי 2 הבריתות היחידות שיש שם במשחק החליטו שכל אחד ירוץ מהר לWW בלי לתקוף אחד תשני ושוב אם מקובצים בריבוע אחד 40 איש של ברית אחת זה יפה באמת לטווח ארוך להגן על הWW להגן על כל אחד מהכפר אבל מה יקרה אם באמצע הדרך ברית אחרת תחליט שבא לה להרוס אותכם? אז יש מלחמה כל אחד מהברית השניה עולה על 1 משלכם יענו 2 משלהם על 1 משלכם. כבר נוצר מצב שאת החיילים שיצרתם אתם לא יכולים לשלוח לתגבורת..ושוב ברית רצינית שתיהיה מאורגנת כמוכם אבל תדע להתפרס להרבה שטחים תוכל להפוך אותכם או כמה ממכם לפארמים. אבל יש משהו ברעיון לטווח ארוך בהחלט אסטרטגיה טובה דווקא- כל עוד לא תוקפים אותכם. ולאדומה אחרי שבועיים במשחק כבר היה לי רעם טאוטאס..בכמות גדולה אני לא יודע מה איתך איך שמתחיל משחק בונים הכל להגיע לחיילים כי רק איתם אפשר להתקדם בלי לחכות ימים שלמים למשאבים או להפוך לפארמים אז יש לכם נסיון של שנה-שנתיים-שלוש וכו' כנראה שכל הזמן החלפתם צבא ואתם כבר לא יודעים מה טוב לפה או מה טוב לשם אבל שוב אני מהשרת הישראלי מהלא מבינים והלא מקצוענים..

למעלה