תוספת ,
יש עלינו לגעת כמה וכמה דברים , הראשונים שיעלו הם שבט הטיוטונים , ( החיילים שלהם זולים ומשמשים לפריימים ) ..ככה הם ישיגו את המשאבים לעלות . מצד שני יש את הרומאים , הם יכולים לבנות בו זמנית 2 בניות אחת מחוץ לכפר והשני מבנה בתוכו .. ( החיילים שלהם מאוד יקרים וזמן הבנייה שלהם רב ) ..לאורך זמן החיילים שלהם קטלניים ביותר . מצד שלישי , הגואלים הם שבט מאוד הגנתי , החילים שלהם הם העיליתה של ההגנה במשחק. עד היום , לא היה שרת 1 שטיטאנים ניצחו , תמיד היו הרומאים או לחלופין הגאלים .. הסיבה היא ברורה , לקראת סוף המשחק כאשר מגיעים לתחילתו של בניית ה- WW המשחק הופך להיות הגנתי .. כולם כולל כולם בונים אך ורק חילים הגנתיים בכדיי לשלוח לWW ( הוא החשוב , הוא המעות שלנו במשחק ) הניצחון !!! היום , כל עוד לא התחלתם לשחק , אני יכול לומר לכם שרק האופי שלכם יתאים לסוג שבט ! במידה ואתה תוקפני מדביר מקצועי = טיוטאן .. במידה ואתה בנאי טוב וסובלני = רומאי... במידה ואתה איש של הגנה ונתינה = גאולס .. אני אישית שיחקתי בכל המישורים , אני יודע טוב מאוד באיזה שבט הכי הייתי טוב .. תנחשו ? טיוטאן כמובן .. אני הייתי תוקפני כבר לאחר השלושה חודשים הראשונים של השרת היה לי צבא שממש לא היה כדי לעמוד מולו , אבל כאשר קפצו עלי 3 שלוחות לא יכולתי לעצור אותם . מתוך 26 כפרים שהיו לי נשארו לי 2 .... בכל אופן , טרביאן הוא משחק מופלא וכיפי , לא דורש המון זמן כמו בגינדיס , המשחק הוא מול אנשים מאוד רציניים , הנהלה מאוד סימפטית וטובה , והשחקנים מאוד אינטיליגנטים.. בואו ונומר כך , לא שמעתי קללה 1 בכל ה- 9 חודשים של המשחק .. אני מאמין שכולם יהנו , יש לנו פורום , יש לנו אנשים טובים ואסטרטגיים , יש לנו חברה בעלי נסיון במשחק יש לנו את כל הכילים לנצח ובענק ... בהצלחה.