שרת 1 קום

The Farmer1

New member
שרת 1 קום

לידיעתכם, שרת 1.com מתחיל מחדש ב11/01/08. אם מעניין למישהו לנסות לשחק בשרת בגודל אמיתי, זה הזמן. s1.travian.com will start on the 11st of January, 6 am GMT+1 as a normal Travian server. Preregistration will be available 2 days earlier on the 9th January.

The Farmer1

New member
לא מארגן כלום

חוצמזה רק פרסמתי את העניין למי שזה יעניין אותו. אני עמוק לתוך שרת 5. הולך לי שם ממש טוב. שרת אחר אם בכלל זה יהיה רק ביחד עם שחקני TF לשרת חדש. לגבי השרת הישראלי אני כנראה לא אשחק בה.

The Farmer1

New member
חח טוב כנסו כולם

אחרי מאמצי שכנוע רבים של רענן החלטנו לפתוח יחד ברית בשרת 1.com ברית שתקח את השרת בעזרת השם. אנחנו מזמינים את כל הקהילה כאן להצטרף. אפשר להרשם כבר מ09/01 ומתחילים לשחק ב11. תתחילו לחשוב איזה שבט אתם רוצים לשחק, מי שחדש למשחק שיתאמן עוד כמה ימים בשרת הישראלי ויעבור אתנו לשרת 1. אנגלית לא צריך להפריע, הכל ציורים גם ככה. חלוקת השבטים. לכל ברית צריך שחקנים תוקפניים וגם בנאים. מי שרוצה לתקוף הרבה ויש לו הרבה זמן שיפתח שחקן מהשבט הטאוטני מי שרוצה לתקוף (פחות מטאוטני) ויש לו גם כן פחות זמן. ורוצה להיות בנאי שיפתח שחקן רומאי. מי שרוצה להיות יותר שחקן הגנתי ויש לו פחות זמן לשחק שיפתח משתמש גאולי. מיקום הברית יוחלט בימים הקרובים, לא לפתוח כפר לפני שאתה יודע איפה.

The Farmer1

New member
מי שמעוניין להצטרף שירשום כאן

אם אתם יודעים איזה שבט תרשמו גם כן. רעיונות לשם הברית יתקבלו בברכה. ולא לשגע אותי במסנג'ר :p

תוספת ,

יש עלינו לגעת כמה וכמה דברים , הראשונים שיעלו הם שבט הטיוטונים , ( החיילים שלהם זולים ומשמשים לפריימים ) ..ככה הם ישיגו את המשאבים לעלות . מצד שני יש את הרומאים , הם יכולים לבנות בו זמנית 2 בניות אחת מחוץ לכפר והשני מבנה בתוכו .. ( החיילים שלהם מאוד יקרים וזמן הבנייה שלהם רב ) ..לאורך זמן החיילים שלהם קטלניים ביותר . מצד שלישי , הגואלים הם שבט מאוד הגנתי , החילים שלהם הם העיליתה של ההגנה במשחק. עד היום , לא היה שרת 1 שטיטאנים ניצחו , תמיד היו הרומאים או לחלופין הגאלים .. הסיבה היא ברורה , לקראת סוף המשחק כאשר מגיעים לתחילתו של בניית ה- WW המשחק הופך להיות הגנתי .. כולם כולל כולם בונים אך ורק חילים הגנתיים בכדיי לשלוח לWW ( הוא החשוב , הוא המעות שלנו במשחק ) הניצחון !!! היום , כל עוד לא התחלתם לשחק , אני יכול לומר לכם שרק האופי שלכם יתאים לסוג שבט ! במידה ואתה תוקפני מדביר מקצועי = טיוטאן .. במידה ואתה בנאי טוב וסובלני = רומאי... במידה ואתה איש של הגנה ונתינה = גאולס .. אני אישית שיחקתי בכל המישורים , אני יודע טוב מאוד באיזה שבט הכי הייתי טוב .. תנחשו ? טיוטאן כמובן .. אני הייתי תוקפני כבר לאחר השלושה חודשים הראשונים של השרת היה לי צבא שממש לא היה כדי לעמוד מולו , אבל כאשר קפצו עלי 3 שלוחות לא יכולתי לעצור אותם . מתוך 26 כפרים שהיו לי נשארו לי 2 .... בכל אופן , טרביאן הוא משחק מופלא וכיפי , לא דורש המון זמן כמו בגינדיס , המשחק הוא מול אנשים מאוד רציניים , הנהלה מאוד סימפטית וטובה , והשחקנים מאוד אינטיליגנטים.. בואו ונומר כך , לא שמעתי קללה 1 בכל ה- 9 חודשים של המשחק .. אני מאמין שכולם יהנו , יש לנו פורום , יש לנו אנשים טובים ואסטרטגיים , יש לנו חברה בעלי נסיון במשחק יש לנו את כל הכילים לנצח ובענק ... בהצלחה.

The Farmer1

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

שמשון 2

New member
אני משחק ברומאים, רוצה להצטרף

התקפי בלבד, מתמקד ביצור צבא ולא משאבים

למעלה