שרת פיצה

syntax

New member
שרת פיצה

שלומות , יש למישהו מושג איפה ניתן לרכוש שרת פיצה עבור HOSTING ? אני לא רוצה שרת של IBM או DELL או משהו כזה אלא משהו עצמאי. אפשר 1U או 2U. המלצות? תודה

ttlsysop

New member
אם

אתה מעוניין בקניית שרת 1U של אינטל - מאוד זול מהמתחרים - IBM/HP - צור קשר במסרים

פשוש

New member
שרת שווארמה

קודם כל, כשאתה נכנס לפורום מקצועי נסה להשתמש במונחים מקצועיים [רמז: פיצה זה זה לא מונח מקצועי כשמדובר בשרתים, אם כי סקר מקיף שנערך בקרב משתמשי מחשב מכורים הראה כי פיצה הוא המאכל החביב על אנשי IT. ניתוח הסקר הוביל למסקנה פשוטה: אפשר להזמין פיצה מבלי לקום מכיסא המחשב וחשוב מכך: פיצה הוא סוג מזון שאפשר לאכול ביד אחת ולהמשיך לאחוז בעכבר ביד השניה ולכן הוא מועדף על מכורי מחשב יותר מאשר בורגר או מזון מהיר אחר]. אני בכל זאת הייתי ממליץ לך על מחשב מותג של IBM, DELL או HP. בד"כ הם יהיו יקרים במעט אך מותאמים היטב לעבודה בתוך מארז שכזה [בניגוד למחשבים מורכבים שאינם מותאמים]. שיטות הקירור הן שונות בין מארזי ATX לבין מארזי Rack Mount ובד"כ מחשבים שאינם מותג יכילו חלקים שמיועדים למחשבי ATX ולכן יתחממו יותר. החברות הגדולות מנסות להשאר בשוק הזה של שרתים קטנים מבוססי i386 ולך כלקוח זהו יתרון. תוכל לקנות שרת שכזה במחיר סביר עם ידיעה כי חלקי חילוף יהיו זמינים לאורך זמן. אגב, אפילו Sun הוציאה סידרה מבוססת AMD שמחירה סביר ביותר.

mavor

New member
לא מדויק

לפיצה אין תעריף תפוגה גם אם אתה בעמצע העבודה והיא יושבת על השולחן כמה שעות היא לא מתקלקלת אפשר לאכול אותה גם קרה ובנינו פיצה ש"ישבה" קצת היא לפעמים יותר טובה ובגלל זה היא המאכל המועדף לכבי השרתים אני משער שהכונה נהיא ל U1 U2 ? ולא blade ברור שהשולתים בכיפה הם השרתים של IBM ואחרי זה מגיעים DELL אבל אם רוצים ללכת על משהוא זול אז אפשר לקנות שרתי INTEL שזה בעצם שרת של IBM אם מדבקות של intel ובלי הQA של IBM חוסכים כסף אבל הפתח לתקלות גדול יותר (מהנסיון שלי בחומרה זהה פי 2 תקלות) אבל אם קונים שרת שהוא קולו או רובו hot swop זה לא כול כך נורע נדב

ezaton

New member
בליידים, למה לא?

בוא נשקיע 70K$ בעבור 14 שרתים, שיתפסו, סה"כ, 8U. נחמד, כן. שווה את זה? ברוב המקרים הנפוצים, לא.

למעלה