שרת מהיר

xxx RAANAN xxx

New member
שרת מהיר ../images/Emo50.gif

כמו שכולם הבינו, מחרתיים יפתח לו השרת המהיר. כמה הדגשים לפני כניסת השרת לפרודקשיין. 1. שרת מהיר משמע : הכל יתנהל במהירות משולשת. בניית מבנים, שדות, חיילים, וכ"ו. 2. עקב כך נבחר צוות מקצועי למטרת מעקב אחרי רמאויות, כפולים, ועברות סחר, וכ"ו 3. העונשים גם כן יהיו פי 3 מהרגיל !
שלי, כפי שהבנתם , לשחק במשתמש 1 זה הכי נכון לעשות, אולי בהתחלה שהכל לא זורם נתמכתם ע"י משתמש כפול, בשרת מהיר הכל זורם מהר ואין צורך בכך.. גם כאשר המשחק מתקדם השחקן "הנוסף" מתחיל להיות לכם למעסה בתיפקוד המשתמש. לכן כך, אין דרך יותר נכונה מדרך הישר, שחקו בכיף , תהינו, תרמו ? תשלמו !!! בברכת המון כיף והצלחה, מי ייתן והטוב ינצח! צוות טריויאן ישראל.

PABLO ASCOBAR

New member
לבטל את השחקן הקיים ?

שלומות, יש לי שאלה - בכדי לשחק בשרת המהיר הזה, אני צריך פשוט להירשם מחדש ולהתחיל את כל התהליך מההתחלה או שישנה אפשרות של התחברות אליו עם פרטי המשתמש הנוכחים שלי ? תודה מראש . .

mike00

New member
מתי מסתיימת הגנת המתחיל בשרת המהיר?../images/Emo190.gif

mike00

New member
ובנושא אחר:

בימים האחרונים ישנן בעיות להתחבר לשרת 3. רוב הזמן הכל פועל כשורה אבל מדי פעם אני נתקל בבעיות התחברות,לי זה קורה מקנדה ולשותפה שלי לחשבון זה קורה מהארץ. דרך אגב,כשזה קורה בארץ,אני מצליח להתחבר מקנדה ולהיפך...

xxx RAANAN xxx

New member
כנס

אני לא מזהה בעיה, כמו כן יש לקחת בחשבון שהשרתים עוברים בדי שבוע תחזוקה.

mike00

New member
מה זה?..אני בגן עדן?...בובה'לה,גם את פה?

6 בבוקר לפי החישוב של השעון....

mike00

New member
רק קצת,עכשיו שאת פה הכל יותר טוב../images/Emo3.gif

עדיף שתחכי לרענן שיתן תשובה....אני בכלל חי בעבר

dealex

New member
הגיע הזמן באמת ../images/Emo13.gif

עכשיו נדע אם יש שחקנים ששוים משהו בשרת הישראלי . אני יצטרף לשרת המהיר הבא

למעלה