שרת דואר

• פותח הנושא IgKh
  • פורסם בתאריך

IgKh

New member
שרת דואר

מישהו מכיר שרת דואר חינמי לחלונות XP שעובד עם הפונקצייה mail()

Megapuzik

New member
כנס לPHP.INI שלך

וחפש את המאפפינים של דואר הSMTP, במקום LOCALHOST תכתוב את כתובת הSMTP של הISP שלך

patael

New member
מה פירוש...

אולי תסביר יותר, מה ISP , ואם הגדרתי אותו, איך אני יכול להתנסות על מייל מקומי?

Megapuzik

New member
ISP = ספקית האינטרנט שלך...

(internet service provider[ואל תהרגו אותי אם זה לא נכון, רק קמתי...]) למשל בשרתי WIN אין את הSENDMAIL של היוניקס למיניהם, אז משתמשים בשרת SMTP (לשליחת דואר), הPHP מזהה שאתה על WIN וכברירת מחדל שם לך LOCALHOST כשרת SMTP בהגדרות (מה שיוצא כאשר אתה מריץ באמת שרת SMTP על המחשב...) עכשיו, הISP שלך (כל חברה שמכבדת את עצמה) מביאה לך כתובת לשרת הSMTP שלהם כדי לשלוח מכתבים, אז באותה כתובת ניתן גם לשלוח MAIL דרך הPHP... למשל אצלי הISP הם קווי-זהב, כתובת שרתי הSMTP שלהם היא smtp.012.net.il אז אני פשוט יכול ב-PHP.INI להחליף את ה-LOCALHOST בכתובת הSMTP של הISP. זה בערך כל מה שאני יודע.

ניסיתי וזה עובד

לא לשכוח שצריך להיות ON-LINE כדי שזה יעבוד. בכל מקרה לא נראה לי שווה לטרוח להתקין שרת דואר מקומי. רק לבדוק אם () MAIL עובד?

Megapuzik

New member
ובגלל זה אני ממליץ

על לפתוח את הPHP.INI לעריכה, ושם פשוט לכתוב את הSMTP של הISP במקום הLOCALHOST בהגדרות של הדואר.

Megapuzik

New member
לא-מחובר ?

איך אפשר בכלל לשלוח דואר אלקטרוני כשאתה לא מחובר לנט ? או שזה לא הכוונה ? אם כך, אז תסביר...

patael

New member
ודאי

כן, זה הרעיון אם אתה רוצה לפתח באתר שלך מערכת שתתן הודעות לאנשים על ארועים שקורים באתר באופן אוטומטי. אם אין לך אינטרנט חופשי, זו בעיה לפתח ONLINE גם יקר. לכן יש איזו שיטה של מייל מקומי כלומר OFFLINE ואתה יכול לקבל ולשלוח הודעות באופן מקומי לכתובות בשרת המקומי. קפיש?

Megapuzik

New member
שאלת הבהרה.....

את השרת אתה מריץ על מחשבך האישי או על אכסון מקצועי (או אולי על מחשב האישי אשר דולק 24\7) ? אני פשוט לא מצליח להבין איך אתה יכול לשלוח אימייל משרת שאינו מחובר לנט, תהרוג אותי אבל זה פשוט לא נשמע לי הגיוני....

תמר,

New member
עבור דוא"ל מקומי במחשב שלך

אתה לא צריך להיות מחובר.

patael

New member
ככה

איך אתה חושב שאצלי בחברה אנחנו שולחים מיילים? רשת מקומית! ללא קשר לרשת

IgKh

New member
בסדר...

אבל בכל זאת לא עניתם לי על השאלה: איזה שרתי דואר חינמיים אתם מכירים?

למעלה