שרתים איזה חברת איכסון נותן את איכסון האתרים הכי זול לphp?
H hary_i New member 2/2/03 #2 אני לא חושב שזה מקום לפרסומות פורום אינו מקום לפרסומות ולגבי מי נותן את האכסון הזול ביותר, זה משתנה ממש מיום ליום. קיבלתי לא מזמן פרסום של חברה בחו"ל שנותנת אכסון במחיר של בערך 4$ לחודש ל 5MB שטח אתר
אני לא חושב שזה מקום לפרסומות פורום אינו מקום לפרסומות ולגבי מי נותן את האכסון הזול ביותר, זה משתנה ממש מיום ליום. קיבלתי לא מזמן פרסום של חברה בחו"ל שנותנת אכסון במחיר של בערך 4$ לחודש ל 5MB שטח אתר
ב באפט New member 3/2/03 #5 הכוונה לפי דעתי, הוא מתכוון לכך שבשוק המחירים ל-200MB של מקום נעים בין 10 ל-20 דולר לחודש. כלומר מדובר בפחות מדולר ל-5MB...
הכוונה לפי דעתי, הוא מתכוון לכך שבשוק המחירים ל-200MB של מקום נעים בין 10 ל-20 דולר לחודש. כלומר מדובר בפחות מדולר ל-5MB...
Y YuvalCo New member 4/2/03 #7 הא לך: www.sites.co.il יש לי חשבון אצלהם כבר המון זמן.. והוא יציב ומהיר.. ממש אין לי תלונות . כולל PHP+MySQL.. כל מה שאתה רוצה.. וגם לא חסרים אחרים.. פשוט אלה מישראל והתשלום בשקלים (250MB ב 90 ש"ח, שזה פחות מ $20 ויותר מ - 200MB ), ובנוסף - אני עובד על השרת שלהם והוא ממש מעולה, אז בגלל זה הבאתי דווקא אותם ולא אחרים, אבל אני בטוח שאם תתאמץ - תמצא .
הא לך: www.sites.co.il יש לי חשבון אצלהם כבר המון זמן.. והוא יציב ומהיר.. ממש אין לי תלונות . כולל PHP+MySQL.. כל מה שאתה רוצה.. וגם לא חסרים אחרים.. פשוט אלה מישראל והתשלום בשקלים (250MB ב 90 ש"ח, שזה פחות מ $20 ויותר מ - 200MB ), ובנוסף - אני עובד על השרת שלהם והוא ממש מעולה, אז בגלל זה הבאתי דווקא אותם ולא אחרים, אבל אני בטוח שאם תתאמץ - תמצא .
M matroz New member 4/2/03 #8 for all of you - hosting let me know what exactly do you need, and i will give a price.