שרשר ציטוטים

שרשר ציטוטים

עב הרבה זמן מאז הנפילים וחשבתי שזה היה נחמד שתשתרשרו לכאן ציטוטים

הינה כמה

עדי: "היי, שלומי. יש לי האמת שאלה ממש מפגרת. הכל בסדר?" שלומי: "יש לי תשובה ממש אידיוטית, כן". מאור:"אז מה הוא יודע לעשות שאנחנו לא יודעים?" ליאה ועדי:"ביי" יובל:"ניראה לך שהוא יודע לעשות דברים שאנחנו לא יודעים?" מאור:"הוא יודע דברים שאתה לא יודע לעשות.." יובל:"ביי" מאור:"לואני איי מיסטר לואני..." עדי: מתי זה כואב לך? מאור: רק כשאני נושם (כעבור שעה..) יובל: אבל אתה נושם כל הזמן (5)צורי: "עדי, את יודעת מה החלום שלי?! לקום בוקר אחד ולראות שאת לא פה.." עדי: "לפעמים חלומות מתגשמים- צביקה פיק". צורי: " תעשי לי טובה- צורי ברלב.."

חוי1993

New member
הינה כמה...

מתוך פרק 6-מארס טורקי שוקי:עדי קדימה.. עדי:מה? שוקי:התג..את יודעת כמה מסוכן מה שאתם עשיתם.... עדי:אבא.. שוקי:שום אבא,אני מאוד מאוכזב ממך.לפרוץ למינוס חמש... עדי:אני מצטערת שוקי:ועוד לגרור איתך את הבן של החדש מה חשבת לעצמך.... עדי:אבא זה ממש לא מדוייק אני...... שוקי את כבר לא ילדה קטנה...... מתוך פרק 12-מגן צורי:טוב אז לילה טוב.... אבי:לילה טוב וצורי.. צורי:מה? אבי:צורי יש עוד דבר אחד,אני רוצה לבקש סליחה שלא האמנתי לך! צורי:זה בסדר,יהיה נחמד סוף סוף לחזור לחדר שלי.. אבי:כן צורי:תודה! אבי:וצורי אמא היתה גאה בך...

חוי1993

New member
הינה עוד...

מתוך פרק 1-בראשית.... זה קצת ארוך..... אבי:איפה זה?? קילומטרים,הם עם השלטים האלה שטח צבאי אסור לצלם. צורי:כן לא יכלו לשים שלט הכור האטומי? אבי:קוראים לזה הכמ"ג כפר מחקר גרעיני.. צורי:וכאן תגור עם הילד שלך... אבי:תפסיק כבר.אתה מוכן להפסיק.. צורי:אתה מבקש או שואל כי אני לא זוכר שמישהו שאל אותי אם אני רוצה לעבור לפה אבי:צורי דיי צורי:בסדר הפסקתי אבי:אתה יודע שלא היתה לי ברירה נכון? פיתרו אותי ועכשיו אמא איננה איתנו יותר.ואני חייב לקחת את העבודה הזאת צורי:בטח אבי:נו מה אתה חושב שאני רוצה לעבוד בכור הגרעיני? צורי:בכמ"ג אבי:דייי כבר צורי דייייייי צורי:לא בא לי בסדר לא בא לי!! אבי:איפה כבר המקום המחורבן הזה!? צורי:סליחה אני מצטער אבי:גם אני.תראה אני יודע שאתה מתגעגע לאמא וגם אני צורי:ראינו אבי:תגיד לי למה.למה.למה אתה מתנהג עליי ככה??. צורי:כי אמא סיפרה לי איך ניפגשתם בהפגנה של ארבע מאות אלף נגד המלחמה נגד. ותאה איפה אתה הולך לעבוד עכשיו... אבי:אז מה אתה רוצה שאני יעשה מה?? אנחנו חייבים להמשיך עם החיים שלנו..... צורי:פה?? אבי:איפה שצריך...

למעלה