אה, 1952, אני מבין שאנחנו שוב פעם בפלמ"ח בערך... למה תמיד גיל וייס בתפקיד הבן אדם מפעם? מה קרה, חברים, יש רעל במים? אוי, לא, לא שוב הסימן הזה…
כן, את הקטע הזה ראינו. אחלה התמצאות במיתולוגיה נורדית. שלום לאפרוח הקטן. למה יש לנו תוכי בשם ג'מוס? נועם פרנק יהפוך לשחקן ממש ענק בעתיד, עם כל הסדרות שהוא עושה. בית אהרן על שם אהרן…
אה, גם סיוון יצרה... ומין הסתם הבמאי זה הפלמ"חניק. מעניין איך יהיה נעלמים 4 באמת... ככותב עדיין לא ממש ראינו אותו (עדן גוריון היה הרוח החיה מאחורי פלמ"ח).
שי?
למה לי לא היו שיעורי מיתולוגיה? ועוד עם מעיין בלום? שתמיד קורע מצחוק ולא נראה לי רציני. למה בנו רוצה להציע נישואין? היי, אולי לרומי סופרסטאר הוא רוצה! היה ביניהם רומן בצפוף! לא מצחיק. אהבתי את יותר את הבדיחה למה אין שם חניה. כי היה ירח מלא. מפוצץ. למרות ששמעתי ששי פחות מתחברת לסיפור הזה...
שלומי קוריאט? אוקיי. יש קאסט מגוון מסתבר. איך לא הבנת, אפרוח? ומי זה המטומטם הזה? גולו. אוקיי. על קולה עונש רציני? לא הבנתי מה הבעיה שלה. ולמה הוא מסתובב אחריה לכל מקום כמו…
עצוב מאוד. מזכיר קצת את בת השוטר בהתחלה שקצת לא קשורה. גם בר סביר תהיה שחקנית ממש טובה בעתיד.
התלבושת האחידה בבית הספר ממש גרועה. מה שי וגולו מתכננים? ולמה הוא קיים? לא, לא טכנאי שיניים. לא רואה את זה קורה.
מיקוש!!!!!!!!!!!!!!!!!! היי!!!!!!!!!!!!!!!!! שיר, את יכולה להפסיק לצפות כי את לא אוהבת אותה והיא המפלצת בעינייך כי את מקנאה בזה שהיא הבת של שרון. ועוד נראה אותה במקיף מילאנו. השושבינה מבודרום. יופי.
אז הוא הגשים את חלומו! תמיד החלום שלו היה להיות הבן של נועה קולר כי בצפוף היא אימא של הבנות והיא מדענית בנאס"א! אין, זה שהתאגיד החתים את נועה לחוזה והיא בכל הסדרות שלהם זה פשוט שיחוק אחד גדול. אז הוא מאוהב בדני. נועה קורעת בכל תפקיד. ולחשוב שהיא התחילה בחרא שנקרא "השמינייה הדור הבא".
החנון שבגד במועדון! ירון מביא שחקנים מפעם. הוא אח של שי. ההסברים של רומי ענקיים, תאמינו לי. לא... דני... זה לא הוגן! זה פשע! ועוד למיקוש…
שמעתי על הסדרה הזאת. בטח עברה ליער, בטח. בטח יש קבוצה בלעדיהם. גם רומי אבירם תהיה שחקנית נהדרת יום אחד.
תחפושת הרבה יותר מושקעת מהתחפושות של השאר. קוראים למורה זימרי? אולי הוא מאוהב במישהי. או שהוא שומר אסטרונאוטית במקרר.
חשבתי שהוא המתכנת בחבורה... לא חכם, חברים. לא חכם. שי סורקין? מסיבה משלהם... לא יעבוד. אה, עושים לארפ. LARP? מישהו? לא?
אוי לא. למה אני מרגיש שאנשים עומדים למות?
פרק 2 מתחיל...
זה נגד החוק, חייב להיות. אתה בעייתי, בנו? כל כך לא מתאים לך. למה אני מרגיש שהיא תמות, שי?
סומנת כבעייתי. אימא שהוא עבד קשה להיות הבן שלה. היא חשודה.
יופי, רומי תגיע בערב! בטח שוב הסימן הזה. מה אנחנו, משחקי הכס?
זה מאוד נשמע הגיוני. תוכי תמיד עוזר. מחקה את הדליפה? לא מחקה טוב.
זה הסימן של המהלכים הלבנים...
אתה ביקשת להיות הבן שלה. זאת אשמתך. אולי זה התה של רוברטו, לפעמים הוא מרעיל את התה. ונועה מהממת. וקורעת אותי. למרות שמעניין מי אבא שלו ולמה הוא לא בתמונה. אה, מרווה.
התלבושות האחידות האלה... לפחות יש להם עליה משהו. אבל לא נראה לי שהיא תוותר. זה מעניין. זוג חדש? ולמה קנקנו?
זאת הספירלה של פוליווירל! לא הבנתי את אלינור. אה, הכלב שלו... בחור מוזר.
תזכרו את הרובוט הזה, בטח יהיה חשוב. זה הריח הזה…
אייייכס... גם השחקנית של שי תהיה נהדרת בעתיד. עושה יפה את הביץ', לא מפתיע בהתחשב בזה שהיא בת של סטנדאפיסט מוכשר. אבל אני חושש שהיא תמות. אולי בגלל זה.
היי, נטע שפיגלמן! אחלה שחקנית.
אימא שלה. מוזר. אבל מה זה הנוזל הזה שנמצא פה? ועכשיו כלבים גם... פחד. היי, ברקו! עוד אחד מנעלמים.
אבל למה היצור הזה מקלקל את כל האוכל? הקללה? אוי ואבוי.
למה אני מרגיש שיואב יתרחק ויגיע לשי כי הוא לא יאמין לקללה? תכף היצור הזה ירעיל לנו את המים ואז בכלל אין מה לעשות. אוי ואבוי, עכשיו גם הרובוט.
בסיבובים כמו הסמל? אוקיי, זה היה מהיר... כן, נראה לך שלסגור את הבאר זה מה שיעזור. את תיבת פנדורה לא עזר לסגור, נכון? הכול יצא. אוי שיט...