שרשר יומי..

i love skat

New member
שרשור יומי מצחיק ../images/Emo6.gif|תות

איך עבר/עובר עליכם היום?
שיר היום?
תמונת היום:
יש לכם משהו מצחיק לספר?
משהו עצוב/מעצבן לספר?
משהו מיוחד שקרה היום?
הלכתם כבר לים השבוע?
איך עובר עליכם החופש?
או שסתם בא לכם להגיד משהו? שיהיה לכם המשך יום מדהים
אוהבת המון
אביב

cuteangel16

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מישהו מוכן להסביר לי משהו!!

אני בשוק אחרי חודש שלא ראיתי ערוץ 24 במבוקשים פתאום ראיתי את הראל במקום 3 מה קורה כאן מישהו יכול להסביר לי!! מה פתאום הראל במקום השלישי??? אני רק נעלמת לחודש מהטלוויזיה וכבר יש בלאגן!!

מ א מ י2

New member
אני ../images/Emo219.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?פסדר שיר היום?נפרדנו כך תמונת היום:אינלי כוח יש לכם משהו מצחיק לספר?נופ משהו עצוב/מעצבן לספר?חבשו לי ת'יד
משהו מיוחד שקרה היום?נופ הלכתם כבר לים השבוע?נופ איך עובר עליכם החופש?די משעמם,חוץ מאתמול או שסתם בא לכם להגיד משהו?אתמולללללללללללללללל

i love skat

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחח זה כלום הוא ../images/Emo210.gif

כבר הספיק להגיע למקום 6 ו8 :-\ זה אומר שצריך להצביע להצביע להצביע

עונה ../images/Emo39.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? חרא שיר היום? אין ספציפי, בקיצור הראל. תמונת היום: אין יש לכם משהו מצחיק לספר? לא משהו עצוב/מעצבן לספר? למה אנשים אוהבים להעיר אנשים מסכנים כמוני מוקדם בבוקר??? משהו מיוחד שקרה היום? כלום הלכתם כבר לים השבוע? לא איך עובר עליכם החופש? ככה ככה או שסתם בא לכם להגיד משהו? אוףףף! אני עדיין מעוצבנת שהפריעו לי לישון!!

skaatushonet

New member
עונהנהנהנה

איך עבר/עובר עליכם היום?סבב קבב שיר היום?ימים אחרים תמונת היום:אין יש לכם משהו מצחיק לספר?לא משהו עצוב/מעצבן לספר?לא משהו מיוחד שקרה היום?הלכנו למסעדה חחח הלכתם כבר לים השבוע?כהההההההה איך עובר עליכם החופש?מעולה או שסתם בא לכם להגיד משהו?לא רוצה בצפררררררררררררררררררר

simhit

New member
אניי ../images/Emo6.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? חביב שיר היום? ימים אחרים תמונת היום: התמונה האהובה עליי
יש לכם משהו מצחיק לספר? היום ראיתי את 12 במחיר 1 בפעם ה-6 וכמובן - שברתי שיא וזה היה כול כך מצחיקקקק אני נקרעת מזה כול פעם מחדש שאני רואה וכול פפעם אני צוחקת באותם קטעים! משהו עצוב/מעצבן לספר? אמממ.......לא משהו מיוחד שקרה היום? עוד לא קרה אבל אני מקווה שיקרה כי מתחיל להיות לי משעמם =\ הלכתם כבר לים השבוע? לא איך עובר עליכם החופש? נהדרררר כול כך עצוב שהוא נגמר כול כך מהר =( או שסתם בא לכם להגיד משהו?

גמני עונה בפעם הראשונה!!!

איך עבר/עובר עליכם היום? נחמד....לא משו מיוחד... שיר היום?אפילו ששריפות
תמונת היום:אני לא על המחשב שלי
יש לכם משהו מצחיק לספר?לא
משהו עצוב/מעצבן לספר?הלכתי לרופא שיניים היום- וזה היה פשוט נורא!! זה הדבר שאני הכי מפחדת ממנו...
משהו מיוחד שקרה היום?כלום שום דבר... אני ממשיכה לחיות את חיי
הלכתם כבר לים השבוע?לא... אבל הלכתי שבוע שעבר..וכבר אין מדוזות-
איך עובר עליכם החופש?נחמד ביותר וחבל שהוא נגמר... או שסתם בא לכם להגיד משהו?פגשתי את ה=ר=א=ל ס=ק=ע=ת!!!!!!!!!!!! בפעם הראשונה בחיי!!! לא יאומן כי יסופר!!

מ א מ י2

New member
../images/Emo45.gifתמונה כ"כ מדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo219.gif

הוא כזה קוקי בה

i love skat

New member
שרשר יומי..../images/Emo210.gif

זה מה שקורה שסובלים מגעגועים קשים!@# לא מתפקדים

מ א מ י2

New member
../images/Emo32.gifחשוב ../images/Emo9.gif ../images/Emo219.gif

[כן,תמשיכו להתפקד לשרשור יומי וכו',רק יש לי שאלה חשובה!] למה לעזאזל אני כבר לא מוצאת את הקליפ של "ואת" בערוץ 24?!
. אתם יודעים אם יש איפושהו בתוכניות מסויימות או משהו?! בבקשה,תשובה!
.

חזרתי מהקוסמטיקאית אימא שלי סיפרה ל

+ לי .... גמאח שלי הקטן... זה במסגרת :"החדר של חני" פעם אחת העברתי ערוצים וראיתי ...

עונההה.. ../images/Emo15.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? סבבה.. שיר היום? ה-
שכואב לך.. יש לכם משהו מצחיק לספר? מממ... החלקתי על כדור בטניס.. משהו עצוב/מעצבן לספר? זה כואב.. משהו מיוחד שקרה היום? ממממממ....מתחילים ללמוד ב-3.9 הלכתם כבר לים השבוע? לא. איך עובר עליכם החופש? סיידר.. או שסתם בא לכם להגיד משהו? בלה בלה.. שומרת על זכות השתיקה..

לאו14

New member
עונהה../images/Emo141.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?סבבה..מעייף נורא..אבל סבבה.. שיר היום?"ימים אחרים" תמונת היום:עוד מעט.. יש לכם משהו מצחיק לספר?לא ממש.. משהו עצוב/מעצבן לספר?חםםם משהו מיוחד שקרה היום?לא ממש.. הלכתם כבר לים השבוע?לא.. איך עובר עליכם החופש?פסדר..עוד שבועיים נגמר.. או שסתם בא לכם להגיד משהו?

עונה ../images/Emo85.gif איך עבר/עובר עליכם היום?../images/Emo41.gif נחמד ומעייף שיר היום?../images/Emo41.gif ימים אחרים- השיר האחרון ששמעתי עד עכשיו תמונת היום:../images/Emo41.gifאממ ../images/Emo26.gif יש לכם משהו מצחיק לספר?../images/Emo41.gif מצחיק? ממש אבל ממש לא משהו עצוב/מעצבן לספר?../images/Emo41.gif כן!!!!! חברה שלי שאמורה לבוא אלי לשבת כבר בערך חודש תבוא אבל החברה הטובה לשי נוסעת אז מה הקטע רצינו להיות יחד!! ועכשיו שטפתי ריצפה ואז.. נישרטתי קשות בזרת של הרגל משהו מיוחד שקרה היום?../images/Emo41.gif אממ לא נראה לי. חוץ מיזה שהאינטרנט בכל הישוב נפל לכל היום ורק בערב חזר. זה קורה יותר מידי פעמים ../images/Emo4.gif הלכתם כבר לים השבוע?../images/Emo41.gif לא, אבל מחר!!!! אני הולכת עם אמא שלי לטיול חופים!!!! איך עובר עליכם החופש?../images/Emo41.gif חם"!! או שסתם בא לכם להגיד משהו?../images/Emo41.gif בא לי למות...../images/Emo7.gif

למעלה