שרשרת החיול

Edel

New member
חחחח

כי יש אחד בפורום שהכינוי שלו הוא MK4 והכינוי שלו הוא מונטי

אושר מ

New member
התאי מדידה לא סגורים

ולא רק זה גם יש חלון מהם לתי החלפה של הציוד. בכל קמרה הוא (היעני מאלף אריות) התכוון לזה שאחד מהבחוים הוותיקים בפורוםה זה מתגאה בכינוי MK4

dudster

New member
תאי מדידה סגורים../images/Emo35.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח לא ממש לא, רחוקים להיות מסגורים, הם צמודים, ואתה תמצא את עצמך עולה על אנשים אחרים... (עולה במובן הישן של המילה, חחחחחח) זה כל כך צפוף, אני ממליץ לך להמשיך להיכנס בפנים שם תמצא מקומות קצת מבודדים יותר. אבל בוא נגיד שתא זה... מממ... פחות ממטר רוחב ועומק של חצי מטר-מטר מקסימום... מחיצות של קירות בין כל תא ותא אבל הם לא סגורים.

dudster

New member
בגיוסים קרביים

יש המון אבל המון אנשים... בגיוס שלי, גיוס לא קרבי, היו שתי פלוגות, שזה בערך 350 איש... וזה המון אבל המון אנשים, במיוחד שכולם מרוכזים בהתחלה...

אושר מ

New member
גם אצלנו היו המון, אבל המון אנשים

יותר מ 350. ובכל זאת לא כולם עושים את זה יחד. העמידה בתורים בתחנותה שונות די מפזרת את האנשים.

כוכבית8

New member
אושר

שאלה לי אליך - המידות של המדים זה כמו מידות רגילות או שצריך לבקש קצת יותר גדול/קטן מהרגיל?

אושר מ

New member
זה משתנה מאחת לאחת

יש בנות שבאזרחות הן 38 ושם לקחו 42 ו 44. ואני עליתי מ 38 ל 40 לא יותר מזה (מזל..). זה תלוי במבנה גוף. אושר, שלפני שעה הודיעו לה שכל 3 המכנסיים כבר עברו הנמכה טוטאלית...

כוכבית8

New member
תודה

ליקי18

New member
אושר, באמת כבר הנמכת?

אני עדיין לא הנמכתי טוב, נו, בשבועיים הבאים אני אהיה עם מדים חונקים..... אבל פשוט לא בא לי לתת לתופרת אצלנו את העבודה הזאת, זה נראה לי מסובך והיא לא מי יודע מה תופרת מצטיינת. אני לא יודעת מה לעשות!!!!! אין לי איפה להנמיך איפה אני אמצא תופרת טובה???

אושר מ

New member
כן כבר הנמכתי

אתמול הייתי אצל העוזרת שלנו ובזמן שישבתי ושתיתי תה (בגלל הגרון) היא כבר פרמה וגזרה מכנס אחד... זה ממש ממש לא עבודה מסובכת. זה נורא נורא נורא פשוט. את מת"א נכון? אולי אפית תראה את זה ותענה לך...

ליקי18

New member
אני ? מת"א?

לא, אני מכרמי יוסף לא אמרתי לך את זה מתישהוא? טוב אין לי מושג בעצם בכל מקרה מה הקשר לאפי?

אושר מ

New member
אגב לי ../images/Emo124.gif

את הייתב אוטובוס הראשון או השני שיצא משם? אני הייתי בשני. עם המ"מ והסמלת.... איזה קטעים היה... בתחילת הנסיעה טל צועקת כזה מהספסל האחורי אז מה בנות נוסעים הביתה הא? וכולן עונות לה "באסה אה.." היה גדול. והן שרו את השיר מחלקה וזה.. היה ממש סבבה.

נוב 00

New member
תגיד תודה...

עד לפני כמה זמן לא היה לא תאי מדידה ולא בטיח, היה פריקסט גדול ובו היית מחליף בגדים ומודד אותם, אז תגידו תודה על מטר רוחב וחצי מטר עומק כמו שקבלנינו דודסטר אמר...

למעלה