שרשרו---->>>

ת ט י ס

New member
הסוף...

לזוריק יהיה שלט על גשר ההלכה בגודל בניין, עם חולצה פתוחה וריבועים... ורוחל'ה תראה מהאוטובוס בדרך לבני ברק.... ואז היא ממש אבל ממש תתחרט.

willo1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחח הרגת אותי

yafitk

New member
הסוף ברצינות..

זוריק ורוחל'ה יתאהבו נורא.. רוחל'ה מבינה שזה בלתי אפשרי וזוריק חיי באשליות זוריק אומר לרוחל'ה שתבוא איתו להרי האנדים שהוא אמר שהוא רוצה ללכת ושהוא מתכנן כבר מלא זמן ללכת עם חבר שלו 2 המשפחות שלהם יגלו על האהבה שלהם כמובן וההורים של רוחל'ה יתנגדו בצורה קשה ביותר.. זוריק מציע לרוחל'ה שתברח איתו אבל בסופו של דבר היא מוותרת עליו ונשארת עם המשפחה שלה עקב כל הלחץ שהפעילו עלייה זוריק בלב כואב עוזב את הארץ ונוסע עם חברו גם כדי לשכוח את רוחל'ה וככה זה נגמר.. חח עכשיו חבר'ה מה הולך להיות בעונה השנייה.!! זוריק יחזור מהטיול שלו לבני ברק לבקר את משפחתו וכמובן שירצה גם לראות מה עלה בגורלה של רוח'לה מסתבר שרוחל'ה לא התחתנה בסוף עם מוטי כץ ולא עם אף אחד אחר אגב עברו שנתיים מאז שזוריק עזב.. ועכשיו הוא חזר לפתע רוחל'ה רואה אותו ולא יודעת מה לעשות עם עצמה מרוב הגעגועים מסתבר שרוחל'ה לא שחכה אותו וגם כמובן זוריק רוחל'ה מחליטה הפעם להתמודד עם המשפחה שלה ומוותרת על כל המשפחה שלה כדי להיות עם זוריק.. היא הבינה כל הזמן הזה שזוריק לא היה שהיא לא יכולה להיות בלעדיו ... וזה מה שיקרה בערך כמובן שיהיו בעיות באמצע וסכסוכים.. חחחח מקווה שאהבתם.. אני מהמרת מאוד שזה מה שעלול לקרות בערך..!!

אורלוש5

New member
אהבתי../images/Emo13.gif

אבל לדעתי יותר טוב יהיה שבעונה השנייה רוחלה תהיה נשואה למוטי פלוץ...
אבל לא שכחה את זוריק וזוריק לא שכח אותה אבל הוא חוזר עם מישהי אחרת מהטיול!! ואז הם נפגשים והעיניין מתחיל להסתבך שוב... ובסוף הם נישארים יחד אחרי הבעיות והריבים...

Dead Immortal

New member
חחח כן יש בזה משהו..../images/Emo3.gif

ככה זה יהיה יותר זמן ויותר מעניין

Dead Immortal

New member
וואיי התמכרתי לתסריט שלך! חח../images/Emo6.gif

זה ממש יפה!! רוב הסיכויים שזה מה שיקרה.. שרק לא ימותו לי

Dead Immortal

New member
התכוונתי לתסריט של yafitk חח

ואני לא אומרת או רוצה שימותו.. אבל היו שמועות שהולך להיות סוף טראגי.. חחחחח אבל אמרו לי שיהיה סוף סביר ומרגש

אורלוש5

New member
הבנתי../images/Emo9.gif

ברור שהם לא ימותו וברור שאת לא רוצה שהם ימותו מי בכלל רוצה דבר כזה??
חח הרי הם כאלה מתוקים!!!

טוסט16

New member
הם לא ימותו בעונה השנייה!![לדעתי..]

הם יחיו בעושר ואושר עד 120 שנה ויהיו להם המון נשיקות וחיבוקים ונגיעות ורוחהלה למרות כל הייסורים תבין שהיא לא יכולה לחיות בלעדיו ואז היא לא תבין למה אלוהים אסר את האהבה?? ואז היא תבכה והוא ידבר אליה ברוסית, היא לא תבין כלום אבל זה בכל זאת זה ירגיע אותה. ויהיה גם שלב שזוריק יחשוב שהוא עושה לה רע ויפרד ממנה ו... קיצר, סיבוכים לשלוש טלנובלות מלאות [120 פרקים] לפחות. לא 8 פרקים [בהנחה שהעונה השניה תהיה 8 פרקים]

yafitk

New member
חחח ברור הלוואי שיהיה סיבוכים

כמו שכתבתי : " וזה מה שיקרה בערך כמובן שיהיו בעיות באמצע וסכסוכים.. חחחח" והלוואי שיהיה סדרה עם 200 פרקים טובב???????. לא 120..חחח ושיעשו עוד 4 עונות לא עוד עונה חחחחחחח ונכון יהיה כייף אם יהיה סיבוכים כמו שאורלוש אמרה.. שזוריק יחזור עם מישהי ואז רוחל'ה תקנא אבל היא תיהיה עם מוטי וגם זוריק יקנא ואז יהיה בלאגנים וזה ובסוף כמובןן שהם יהיו ביחד.. חח וברור שהם לא ימותו אל תשכחו מתוקות יש לנו עוד עונה בדרך.. טראגי הם בטח מתכוונים שבסוף הם לא יהיו ביחד.. חח ו -טוסט16 אהבתי את התיאורים שלך לגבי זוריק ורוחל'ה (ויהיו להם המון נשיקות וחיבוקים ונגיעות ) חחחח הלא מרחק נגיעה.. אז בואו כולנו נמשיך לקוות שבסופו של דבר הקיר המעצבן שמופיע בפרומואים ישבר והם יהיו ביחד וזה כבר לא יהיה יותר מרחק נגיעה.. אבל משום מה יש לי הרגשה שנצתרך לחקות עוד הרבה זמן עד שנראה אותם באמת ביחד.. יש לנו לסיים את העונה הזאת ובטח רק בסוף העונה השנייה (שלא נראה לי שמזדרזת להגיע אלינו) הם יהיו ביחד

למעלה