שרשרו לפה...

Fever2002

New member
יכול להיות, אבל זה מוסיף גוון ../images/Emo13.gif

ה- I Feel 4 U מקום 4 מהסוף כלומר 2 לא זוכים לנקודות בכלל לפי הדירוג הזה (סיבכתי לכם את החיים בטח עם הסיגנון דירוג הזה) וה-2 פה ממש לא מקום שני שאצלי הוא Loving Days המדהים. ו-Slow לדעתי לא מדהים, מהתחלה חשבתי ככה. אם כי מתרגלים אליו, ועדיין יש דברים טובים יותר באלבום לפי מה שאני חושב. זה לא עושה את האלבום לפחות טוב
תודה, תהנה גם אתה. והדירוג יכול להשתנות כמו אצל כל אחד ככל שנשמע את האלבום יותר ויותר (צריך רק לשמור על חום מנוע תקין במערכת הסטריאו
)

וואו באמת דירוג מוזר!!!! RBW מקום

אחרון?!?!?! "SOMEDAY" במקום יחסית טוב אצלך ואני ממש לא מבינה את זה לדעתי השיר ממש לא משהו....

p i n g o

New member
זה בדיוק ההיפך!

יש לך בעיה שאת לא קוראת הודעות של אנשים.....

tatababa

New member
הנה אני בא..

1. Loving Days - הגרסה של פארלופון ל Love Takes Over Me.. 2. Slow Motion - קיילי ובלדות מיד-טמפו.. מה עוד אפשר לבקש? 3. Chocolate - רק מוכיח שקיילי יכולה לעשות הכל בצורה הטובה ביותר, אפילו R&B! 4. Slow - פשוט מעולה! 5. Red Blooded Woman - צועק "שחררו אותי כסינגל!" 6. Obsession - נשמע כמו ג'סיקה סימפסון (שזה רע!), אבל איכשהו קיילי גורמת לזה להיות סביל ואף מהנה 7. Still Standing - שנות השמונים במיטבן 8. Promises - פופ קאמפ חביב.. 9. Secret - אי אפשר לסלוח על זה, אישה בת 35 היא לא GIRL! 10. I Feel For You - ה Burnin Up של "שפת גוף", שיר חמוד מאוד אבל מוזר. 11. Sweet Music - צ'יזי פופ, נשמע כמו שאריות של דאני מ Neon Nights.. 12. You Make Me Feel - כמעט הכי נורא שיש.. 13. After Dark - פשוט נורא! 14. Someday - פשוט משעמם! אלבום מעולה חוץ משירים 11-14 שהם פשוט גרועים, לא סבילים אפילו (אולי אולי אולי אפשר לשמוע פעם או פעמיים ל Sweet Music). כמובן, זאת דעתי האישית בלבד..

p i n g o

New member
Sweet Music לדעתי דווקא די נחמד....

יכול להיות שזה קשור לעובדה שעוד לא ממש שמעתי את האלבום יותר מדי פעמים, כי באמת יש לי הרגשה שיש לו פוטנציאל-מיאוס די גבוה....

צודק רן!! חח אהבתי את הביקורת שלך

מצחיקה כטבעה!!! באמת לי גירל... מוזר שהיא אמרה את זה על עצמה -היא כתבה ת'שיר??? נראה לי שלשיר הזה היו שורה ארוכה של כתבים וקיילי לא נכללה בהם אםא ני לא טועה הביקורת שלך די דומה לשלי

למעלה