שרשרו לפה...

nerod 72

New member
שרשרו לפה...

את דירוג השירים לפי דעתכם (פחות או יותר) מהאלבום... הנה שלי אחרי הרבה השמעות של האלבום בבית במערכת... 1.SLOW 2.SECRET 3.RED BLOODED WOMAN 4.PROMISES 5.SWEET MUSIC 6.STILL STANDING 7.CHOCOLATE 8.OBSESSION 9.LOVING DAYS 10.I FEEL 4 U 11.SOMEDAY 12.AFTER DARK דרך אגב בכל פורום של קיילי בעולם אני רואה שהשירים הכי לא אהובים מהאלבום הוא אפטר דרק וסאמ דיי.. מה דעתכם על העשירייה הזאת?

p i n g o

New member
גם אני לא מת עליהם...

בקשר לרשימה מלאה... אני צריך לשמוע את האלבום עוד כמה פעמים בשביל לשפוט.

4 שירים לשמיעה מהאלבוםה חדש!!!!!!!!

בקישור!!!! RBW וSLOW ושוקולד ושוויט מיוזיק
אגב גם התמונה יפה
]]]

נכוןן... הוא וRBW וSECRET מעולים

הם מהמצויינים שבאלבום לדעתי! קשה לי לתת את הסדר של האהוביםע לי מלמעלה למטה אבל אני אתן את זה חמשת האהובים עלי
: RBW SECRET STILL STANDING I FEEL FOR U Chocolate

p i n g o

New member
ואת מאשימה אותי?

לאחרונה רוב התגובות שלך לא קשורות / לא מובנות. אז מה את רוצה ממני.....

p i n g o

New member
לא הבנתי מה אמרת

"כנראה שאין" כששאלתי מה דעתך על Slow Music, זה הכל...

Siren

New member
לא הקשבתי לו מספיק פעמים

אבל כבר עכשיו אני יכול לומר ש-SECRET הוא מועדף ברור אצלי ואני לא יכול לסבול את שיר 8 (OBSESSION?) אגב, שיתוף הפעולה עם CATHY DENNIS מאכזב במיוחד

eyalush001

New member
אני לא יודע מה איתכם אבל

אני מאוהב בשיר אחד.... LOVING DAYS מיוחד במינו לטעמי. פשוט יפיפה

nerod 72

New member
ובקשר ללאבינג דייז....

באמת שיר יפה...רגוע.. אבל שאלה האם אני היחיד שהשיר מזכיר לו את פרוזן של מדונה (לא בשיר עצמו אלא במוזיקה שלו)? נכון מזכיר קצת? הכי בהתחלה!

Fever2002

New member
זה הדירוג שלי

והוא בנוי בסגנון הניקוד בתחרות האירויזיון (למי ששכח: מקום ראשון-12 נקודות-במקרה זה RBW, מקום שני-10 נקודות, מקום שלישי-8 נקודות, ואח"כ הניקוד יורד מ-7 ועד 1 בהתאמה לאחור מבחינת דירוג המקומות. כלומר נקודה אחת זה המקום האחרון מבחינת מי שקיבל ניקוד... יש כאלה שגם לזה לא זכו
וזה לא מייצג את המקום הראשון).

nerod 72

New member
יש לך דירוג מוזר קצת...

יש לך את האלבום בבית? RBW בחירה הגיונית למקום 1 אבל סיקרט מקום אחרון?? יש הסכמה כמעט פה אחד שזה אחד השירים הטובים... ובמקום ה-2 IFEEL 4 U? אחד החלשים.. וגם סאמ דיי , שבעיניי חלש ביותר ובכל זאת שמת אותו גבוה וסלואו, איך באחרונים???? טוב, זה עניין של טעם בסופו של דבר תהנה מהאלבום!

למעלה