שרשרו לפה הכל Prison.Break.S04E03

liraz z

New member
שרשרו לפה הכל Prison.Break.S04E03

הערב העונה הרביעית מתחילה לה , פתחתי שרשרור זה ובו נדבר על הפרק... לא לשכול לסמן
בכותרת ההודעה , צפייה מהנה לכם!

liraz z

New member
חחח טוב העונה התחילה לה בכל אופן

שרשרו לכאן הכל פרק 3 הולך להיות ממש מעניין !

Gilliana

New member
מה זה "העונה התחילה לה"?

העונה התחילה כבר בשבוע שעבר...

liraz z

New member
הפרק ה-3 שוחרר כעת

הולך להיות חם ולוהט הפרק , צפייה מהנה לכם!

הוא אצלי כבר ליפני שעה

אבל הבעיה שאני לא יודע כ``כ טוב עיברית מחכה לתרגום באנגלית /tapuzforum/images/emo6.gif

N21A

New member
../images/Emo58.gifשאלה על פרק3

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה היה הקטע עם טי-באג? המעטפה וכל מה שהוא מצא שייכים לויסלר לא?? אז מה הקשר לאותה חברה GATE לא מש הבנתי....

מה ה מצב

New member
אני חושבת שהם לא גילו עדיין את כל הפרטים

אבל ממהשאני הבנתי, לויסלר הייתה עוד זהות סודית בתור מוכר משהו בחברת גייט. (או שוייסלר הייתה בעצם הזהות הסודית שלו והוא באמת עובד של גייט?) עכשיו הוא מת אז טיבאג לקח את הזהות שלו, והוא משחק אותה וייסלר או בעצם משחק את ויסלר משחק עובד של גייט. ככה יש לו דירה עמקית והמון כסף.

x Tanya x

New member
שאלה לי ../images/Emo58.gif

כבר בסוף הפרק, כשמהאון עומד לו בפינה ומסתכל במה שהיא בתוך המעטפה שלאנג השאירה לו, הייתה תמונה של גופה של ילד [ככה זה נראה לי] אפרו-אמריקאי. עכשיו לא הבנתי ממש מה הקטע? איך הילד הזה קשור לאלכס? בכל מקרה, פרק נחמד. מעניין אותי לראות את השתלשלות הדברים אחרי שהם גילו את חמשת מחזיקי הכרטיס.

arik19851

New member
יש לי השערה../images/Emo58.gif

טי-באג נישאר בלי כסך לאחר ההרפתקאה במדבר ולכן הוא מנסה להוציא כמה גרושים מהחברה על ידי הבונוסים

odery

New member
תשובה אולי

הילד לא אפרו, הוא צבעוני, גם אשתו של מהון כזו לא?

לא חושבת .. אבל ...... ../images/Emo58.gif

אולי זה איכשו קשור לבן של זה שהורג את כולם (האפרו אמריקאי הזה) ד"א .. זה לא השחקן שמשחק את הבעל של ד"ר ביילי באנטומיה של גריי ?

Gilliana

New member
ילד אפרו אמריקני מה פתאום???

זהו קמרון, הבן של מאהון - הגופה נראתה כהה משום הריגרו-מורטיס, קשיון שלאחר המוות.

N21A

New member
../images/Emo58.gifלגבי התמונה תשובה- כנראה

זוהי כנראה תמונה של גופתו של בנו של מהון, וצבע העור משתנה בגלל המוות או שהיו עליו חבלות או משהו!!

o r e l i

New member
זה ממש משתנה? ../images/Emo58.gif

כי לפי מה שזכור לי היה לו ילד לבן פתאום זה הופך לממש כושיי?

למעלה