שרשרור סופ"ש!!

LIRONSH100

New member
שרשרור סופ"ש!!

1.תמונת השבוע: 2. שיר השבוע: 3. זמר/להקת השבוע: 4. ציטוט השבוע: 5.תוכנית להשבוע: 6.דבר טוב שקרה השבוע: 7.דבר רע שקרה השבוע: 8.דבר טוב שיקרה השבוע: 9.דבר רע שיקרה השבוע: 10. קליפ השבוע: 11 שיר השבוע: 12:קליפ השבוע של בונג': 13שיר השבוע של בונג': 14.סרט/תוכנית השבוע: 15.ספר השבוע: 16 (חדש..)איזה מתנה הכי טובה למעריצת בונג'? (ואני לא מכתוונת ללהביא את ג'ון/ריצ'/דייב/טיקו.. כי זה ברור שהם באים יחד עם המתנה...)(או במילים אחרות אני צריכה להמליץ לחברה מה לקנות לי אמרתי משהו של בונג'..) 17. משהו שגיליתי על בון ג'ובי השבוע: 18. תוכניות בון ג'ובי? 19. חבר להקה שהכרתי השבוע יותר טוב: ואחרון, בן אדם שהייתי שמח לראות השבוע:

second

1.תמונת השבוע: 2. שיר השבוע: 3. זמר/להקת השבוע: 4. ציטוט השבוע: 5.תוכנית להשבוע: חופש בספרות אז זה לא באמת חופש י צריך ללמוד 6.דבר טוב שקרה השבוע: עוש שבוע עבר ומתקרבים לסוף 7.דבר רע שקרה השבוע: עבר רק שבוע ויש עוד משהו כמו 3 כאלה עד הסוף 8.דבר טוב שיקרה השבוע: ניפטר מספרות 9.דבר רע שיקרה השבוע: צריך לחרוש... 10. קליפ השבוע: janie, don you take your love to town 11 שיר השבוע: לשם שינוי וזאת הפעם האחרונה שזה קורה אני אבחר שיר לא של בון ג'ובי... to be withyou- mr big 12:קליפ השבוע של בונג': welcome to wherever you are 13שיר השבוע של בונג': have a nice day 14.סרט/תוכנית השבוע: הוס- חולה על זה 15.ספר השבוע: מספיק לי ספרות אני לא צריכה עוד ספרים 16 (חדש..)איזה מתנה הכי טובה למעריצת בונג'? (ואני לא מכתוונת ללהביא את ג'ון/ריצ'/דייב/טיקו.. כי זה ברור שהם באים יחד עם המתנה...)(או במילים אחרות אני צריכה להמליץ לחברה מה לקנות לי אמרתי משהו של בונג'..) אני היתי מוכנה לקבל כל דבר שקשור ללהקה אבל היתי מסתפקת בכרטיס לבקסטייג' 17. משהו שגיליתי על בון ג'ובי השבוע: nada 18. תוכניות בון ג'ובי? מקווה שספרות לא ישפיע על זמן האיות שלי עם הguys 19. חבר להקה שהכרתי השבוע יותר טוב: לא יודעת ואחרון, בן אדם שהייתי שמח לראות השבוע: כמו שבוע שעבר.. יש 4 כאלה ועד שאני לא אראה אותם זה תמיד יהיה הם!!!

nogao10

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo180.gif- עדיין קיץ

1.תמונת השבוע: >>> זו תמונה יפה בלי קשר 2. שיר השבוע: מארון 5 וריהאנה- If I'll never see your face again 3. זמר/להקת השבוע: בון ג'ובי... עדיין שולטים בפלייליסט וזה לא ישתנה בקרוב 4. ציטוט השבוע: "נשים הן כמו ציורים מודרניים, אתה לא יכול להינות מהן אם אתה מנסה להבין אותן" סולן קווין, פרדי מרקורי 5.תוכנית להשבוע: אני לא לומדת השבוע... חוץ מיום רביעי שיש מתכונת במתמטיקה....אההההההה 6.דבר טוב שקרה השבוע: הודיעו לי ששנה הבאה בש"ש אני באזור
7.דבר רע שקרה השבוע: אני בטוחה שללמוד להיסטוריה לא הפך את החיים שלי לטובים יותר 8.דבר טוב שיקרה השבוע: החופש 9.דבר רע שיקרה השבוע: המתכונת 10. קליפ השבוע: ראיתי את This ain't a love song בטלוויזיה, אז בהחלט 11. שיר השבוע: זה כבר היה למעלה...... 12. קליפ השבוע של בונג': ^^^ 13. שיר השבוע של בונג': Keep the faith- The jungle style 14. סרט/תוכנית השבוע: CSI כי זה נורא ממכר 15. ספר השבוע: "רק אהבה" 16. איזה מתנה הכי טובה למעריצת בונג'? הופעה + פגישה אישית עם ריצ'י! אמרת הכי טובה, לא הכי מציאותית 17. משהו שגיליתי על בון ג'ובי השבוע: גיליתי מחדש איזה חמודים ריצ' ודייב..... ראיתי קליפ שדייבי לא שם לב לקיו שלו אז מרב מהירות להגיע למיקרופון הוא כמעט תקע לעצמו את המיקרופון בפרצוף... או ככה זה נראה 18. תוכניות בון ג'ובי? To love them 'till the end of time 19. חבר להקה שהכרתי השבוע יותר טוב: דייבי ואחרון, בן אדם שהייתי שמח לראות השבוע: את כל החברות שניה לפני שכולם נעלמים ופונים לדרכים הנפרדות שלהן.... אוץץץץץץץץץ

LIRONSH100

New member
עונה... (איך לא..)

1.תמונת השבוע: זו שהיה לה ביום שבת יום הולדת..עם אבא שלה.. 2. שיר השבוע: מכונית- משינה (כן, מישהי הלכה להופעה שלהם אתמול.. 3. זמר/להקת השבוע: בונג'!! (תמיד..) 4. ציטוט השבוע: "יש שם ירידות על בון ג'ובי?" "כן" "יופי, אז תשאירי!" היום, אני ראיתי SNL ואח שלי אמר לי את זה.. 5.תוכנית להשבוע:אז ככה:מחר, קניות+פגישה עם אילנית. יום ראשון- לראות הרבה בונג', יום שני, לראות הרבה בונג'- שלישי- היום הולדת שלי- נירא כבר מה יקרה.. יום רביעי- יום כיף בעכו! יום חמישי- יום סטודנט!. 6.דבר טוב שקרה השבוע:יום הסטודנט בעמק יזראל, אה ומישהו מצא לי את השרשרת שהייתי בטוחה שאיבדתי אותה כבר לפני כמה חודשים! (ואני ממש אוהבת אותה..) 7.דבר רע שקרה השבוע:5 בנות בחמסן אחד- לא הולך טוב יחד! 8.דבר טוב שיקרה השבוע: אני חוזרת לבסיס ליום ההולדת שלי, יום אחרי זה יש לנו יום כיף בקנטרי שבעיר שלי, ויום אחרי יש יום סטודנט מספיק לא? 9.דבר רע שיקרה השבוע:שאתן לא באות גם ליום סטודנט!! 10. קליפ השבוע: דיס אינט אה לאב סונג... 11 שיר השבוע: היה כבר.. 12:קליפ השבוע של בונג': 13שיר השבוע של בונג':דיס אינט אה לאב סונג.. 14.סרט/תוכנית השבוע: SNL (כי כל השאר במשך הסופ"ש הארוך שלי אני אראה..) 15.ספר השבוע:הארי פוטר השביעי- סוף סוף אני הולכת לקרוא אותו (לפחות ככה החלטתי!) 16 (חדש..)איזה מתנה הכי טובה למעריצת בונג'?כמו שאמרתי- מתנה נורמלית- שאפשר להשיג בקלות.. אז ככה: כרית בצורת לב, שיש שם תמונה של כל הלהקה ושכתוב עליה איזה סיסמה חמודה.. או את כל האלבומים.. והDVD 17. משהו שגיליתי על בון ג'ובי השבוע:אממ.. אין לי מושג.. 18. תוכניות בון ג'ובי? לראות המון המון המון בונג'! 19. חבר להקה שהכרתי השבוע יותר טוב: ג'וני.. ואחרון, בן אדם שהייתי שמח לראות השבוע: יש הרבה, והרשימה היא כזו כל חברות הפורום הזה, החברות/ים מהצבא, החבר/ות/ים מהשכבה, אילנית, וכמובן אייך אפשר שלא- את ארבעת המדהימים שלי... או כמו שאני אוהבת לקרוא להם "גרדט" (ג'ון,ריצ'י,דייב וטיקו..) HAVE A NICE week

למעלה