שרשור

bariska

New member
שרשור

חזרה מהמתים מה נישמע?אל תדאגו למה שעובר אם הפורום צריכים להיכנס יותר לכתוב ולעשות מפגש למרות שאין זמן אפשר לארגן משו לראש השנה או הינה בזמן שנישאר הפעם אני מבטיח גם להיות נוכח...! ! ! איך החופש?! אצלי כל החופש למדתי בקורס של לשון בסופו של דבר עברתי את הבגרות ובעזרת השם הכל יהיה טוב...אני עובד מלא בחופש הזה וגם אתמול עבדתי אגב יום אהבה שמח לכולם[ עדיף מאוחר מאשר לעולם לא] אוהב אותכםםםם מלא מלא
ולסיום תמונות שלי אחרי שהורדתי ת'ליפה הנוראית שהיתה לי במשך 3 חודשים תמימים...

SpyKid

New member
../images/Emo24.gif

צודק 100%! יאללה מפגש
ברכות על הלשון

bariska

New member
אנחנו לא תלויים באפאחד

אם אנחנו ניזום הפורום יהיה נהדר ואם לא אז אתם בעצמכם יודעים מה אז..

mrmistory

New member
התחלתי לעבוד במקצוע, יש מחשב צמוד..

אבל לא יכול לגלוש ואין זמן לכתוב. אינטרנט בשביל למידה חומר חדש ומציאת עזרה בקודים בשפות פיתוח שאני משתמש. אולי להפגש אם אתם רוצים אפשרי באזור רעננה (שם נוח לי כי אני עובד שם חחחח) או באזור חדרה (שם נוח לי כי אני גר שם חחחחח) אבל אני לא מכיר אפאחדדדדדדדד, שיט

bariska

New member
יופי מישו נזכר במפגש

חשבתי שזה כבר לא יקרה יאלה עוד הצעות מתי נוח לכם להיפגש ואיפה? -לא משנה לי איפה להיפגש מעדיף בת"א -ואני יהיה פנוי מיום ראשון שבוע הבא כי מחר אני נוסע לשבוע

SpyKid

New member
אמממ...

אני מעדיפה במקום שיש רכבת אליו
בקשר לימים, לצערי אני מוגבלת לימים האי-זוגיים שכן בזוגיים יש קורס פסיכומטרי...

Janem

New member
.))

הכל טוב. טוב שחזרת מהמייתים (ככה סבתא'שלי הייתה אומרת). מפגש? כל יום נוח לי עד ה4/9.

maxim1991

New member
סתם סתם

צחוקים
''תיתן לו צ'אנס הוא שר מהלב מהלב תיתן לו צ'אנס....''
מי זר את השיר הזה? מישהו יודע? אני לא

לבריסקה והמפלגת השינוי שלו../images/Emo3.gif

ברוך השב והשווה
ממ בקשר למפגש נוח לי בחיפה בנתיים עד יום הולדת שלי(שהוא באוקטובר)לא יהיה לי כסף לנסוע לת"א.....וניראה לי כבר הפורום חרש על ת"א.. לגבי היום אני פנויה כל יום חוץ משני ורביעי בערב כי יש לי קורס.. אז בהצלחה בהכנת המפגש שלנו ואני מקווה שיבואו הרבה=) ומקווה שאתה תבוא לשם שינוי =) יום טוב

למעלה