שרשור....

שרשור....

איך התחלתם לרקוד
איך בכלל נכנסתם ל"עולם" הזה..
*מזמן מזמן מירי (שאני כבר לא רואה אותה פה) פתחה שרשור כזה.. אבל לאחרונה נוספו עוד כמה אנשים לפורום ו..אני חושב שזה בכל זאת נחמד לחלוק את זה עם כולם..
גם חברי הפורום היותר ותיקים מוזמנים לרשום איך הם התחילו בכל ה"עסק" הזה
*

Dshira

New member
אני אתחיל :)

טוב, פעם ראשונה שבכלל נתקלתי ב"עולם" הזה, היה לפני כ4 שנים כשאחותי התחילה לרקוד, משהו תמיד משך אותי במילה סלסה לא יודעת מה :) אז החלטתי לבוא איתה פעם אחת לראות מה זה, אז מצאתי את עצמי הולכת 3-4 פעמים ולא מצאתי את עצמי שם (אני לא מאלו שבכלל רוקדים!) ואז הפסקתי. באותו זמן גם סגרו את הבי"ס שלימד פה סלסה אז לא היה לי גם ככה מה לעשות. באיזה שהוא שלב פתחו פה חוג סלסה מעפן (אבל גם זה משהו) והחלטתי לנסות שוב, אז באתי ואז כבר יותר נהניתי (יותר חברה מוכרים וכו' - זה מוסיף) עד שגם אותו סגרו... ואז התגייסתי לצבא אז לא היה בכלל על מה לדבר. שנה שלמה לא חשבתי בכלל על סלסה, עוד לא הייתי עמוק בפנים, עד ששמעתי מישהו מדבר על סלסה וחזר לי הניצוץ הזה, ואז התחלתי לחפש מקום באזור שאוכל ללכת בסופי שבוע, כמובן שלא מצאתי :) עד שידיד שלי בא אלי ביציאה שהוא היה בסלסה בכפ"ס... בואי נלך. אז הלכתי, ונורא נהניתי, אז באתי שוב, ושוב נהניתי וככה מצאתי את עצמי הולכת כל שבוע בלי לשים לב שהתמכרתי, (אם הייתי סוגרת שבת הייתי שבועים בדיכאון כי אין סלסה...) וככה זה נמשך כבר כ-10 חודשים :) וזהו :) בערך.

סלסלולה

New member
אוקיי, תורי

האמת?? מאז כיתה ו' אהבתי סלסה...ראיתי סרטים, ריקוד מושחט וסרטים בסגנון, שמעתי מוזיקה וחלמתי שאני ידע לרקוד. אני וחברה שלי ניסינו להמציא תנועות עם עצמינו ואבריאציות... התחלנו ללכת ל"מוזה" בנתניה שם היה כל יום שני ורביעי סלסה...והתלהבנו, ידענו רק שני אבריאציות שקלטנו תוך כדי אילתור זמן ריקוד עם "מקצוענים" וכל הזמן חזרנו עליהם וניסינו לפתח אותם...אחרי זה ירדנו מהרעיון ואמרנו לעצמנו שזה בטוח ישאר בגדר חלום... עד שיום אחד אמרתי לידיד שלי שאני רוצה לעשות משהו דרסטי..והוא שאל מה אז אמרתי לו שאני אוהבת סלסה (הוא לא ידע את זה עליי אז זה היה תחילת הידידות שלנו) ובערב הוא אמר לי שיש לו הפתעה בשבילי והתחלנו לנסוע הגענו לרוטב הוא אמר לי שידיד שלו המליץ לנו על המקום זה...ניכנסנו (בשעה12 )וראינו את כולם מבוגרים ורוקדים היינו בהלם, לא הבנו מה אננ עושים פה ואז יניב התקרב אלינו הציג את עמו ואמר לנו שבאנו בערב מבוגרים והפסדנו את הלימוד ואמר לנו לבוא יום חמישי...באנו התחלנו ללמוד...התלהבנו אבל הרגשנו נחותים מכולם כי לא ידענו שום תנועה אבל המשכנו להתמיד והינה אני כאן...חצי שנה אחרי המקרה...:) ובא לי עכשיו סלסה אנשים!!!!!

Night-Girl

New member
טוב טוב...

ערב חורף אפל לפני חמש שנים.., הלכתי עם ידיד של אחותי ללמוד אצל קרח אחד- מעניין מי זה....- וחשבתי שזה יהיה השיעור סלסה האחרון שלי. חודש אח"כ כמתנת יום הולדת לקחו אותי לראובן סיוון בפתח תקווה, והשאר כבר היסטוריה. לא רק סלסה, אלא גם מרנג'ה, צ'ה צ'ה, טנגו וכו' זורמים בעורקיי

Lechko

New member
גם אני רוצה!!!!

גם אני רוצה לזירה!!!!! בכל מקרה, אני היום בפוקוס מחלק הזמנות ב20 ש"ח למקיאטו.

Night-Girl

New member
אלכס

ביום רביעי אני מביאה לך חמישה אנשים אפילו 10 תעשה לנו איזה מחיר

Lechko

New member
חופשי!

כל מי שאת מביאה משלם 20 שקל במקום 30. ועלייך אישית עוד נדבר

Lechko

New member
לימוד

9 עד 10. תתקשרו אלי אם אתם צריכים פרטים כי אני יוצא 055741376

jennie 00

New member
אז ככה......

אני התחלתי לרקוד בלל או בזכות טל
חחחחחחחחחחח....

ג'ני... בואי אני אזכיר לך ולכולם../images/Emo6.gif

לפני שנתיים בערך ראיתי שפותחים אצלנו חוג סלסה במתנ"ס עם "סלסה לוקה" אז אני ועוד 2 חברים רצינו ללכת וראינו שכולן שם בנות
הם כמובן פרשו.. אבל אני לא פרשתי אפילו שהייתי בן יחיד וככה בעצם התחלתי את דרכי בעולם הזה
אחרי שנה בערך התחלתי להיחשף יותר לסצינה והתחלתי לצאת למועדונים גם וגם ללמוד שם.. ולפני 10 חודשים בערך נסגר החוג ו..התחלתי ללמוד פחות ויותר לרקוד... וכרגע אני כבר שנה מבלה במועדוני סלסה.. בקיצור - אני רוקד בערך שנתיים.. בקשר לג'ני -ג'ני שכנה שלי (גרה ממולי) ו..יום אחד אמרתי לה שתבוא פעם ותלמד (זה עוד היה ממש ממש בהתחלה.. ככה בשיעור השני-שלישי) והיא באה ובהתחלה היא בכל לא רקדה איתי.. היא הייתה הבן ורק אחרי שהחוג נסגר התחלנו לנסוע ביחד למועדונים (כי אנחנו שכנים) והתחלנו יותר לרקוד ביחד.. ללמוד ביחד מהאינט' וכו'...

jennie 00

New member
חחחחחחחחח

חוץ מהקטע שאני הייתי הבן הכול נכון (
אלמוג הייתה בן!)זוכר?!

למעלה