שרשור

Gohan

New member
לדעתי..

אין סאגה משעממת...אבל אם כבר, אז סאגת גרליק ג´וניור היא הכי לא חיונית.

king kazabubu

New member
מה?!

זאת אחת הסאגות הכי חשובות בסדרה. היא פותחת את הסדרה. פרק 2 זה מה שגרם לי להתאהב בסדרה וסיימתי את הסאגה תוך כמה ימים. זה ממש סאגה יפה... אני מאוד אוהב אותה.

MiCroZiP

New member
??????

היא אולי סאגה חשובה אבל מ-ש-ע-מ-מ-ת תאמינו לי שלפני שראיתי דרגון בול זי אני הורדתי וידאוקליפים בהמלצת חבר וראיתי את כל הפיצוצים והדברים המגניבים ותאמינו לי שאם הייתי ילד ישראלי שלא מכיר את הסדרה ורואה אותה בערוץ שש בלי שום קשר לדיבוב ובלי שאני יודע כלום על הסדרה אני הייתי מפסיק לראות אותה די מהר.... אבל זו דעתי כמובן....

roychu

New member
אין כזאת... אבל עם כבר ../images/Emo58.gif

מה הסאגה, הכי טובה לדעתכם? פריזר, וללא ספק, והאנדרואידים, משובח.... בקשר להערה על ילדים ישראלים, צודק ב100%, אני נ\התרגשתי שמתחיל דרגון בול יום אחר כך כולם באו אליי "נו! חרא דבר!" הראתי להם הקלטה יפנית של הפרק עם הקרב מול 17/18 (קטע מרגש, טראנקס מגלה את שמו, ויג´יטה קולט מי זה!) ומאז, כולם דבוקים ב4:30 למסך

roychu

New member
בבקשה אל

תתייחסו לשגיאות, בגלל הקלדה מהירה מדי וכמובן שהכוונה ל-19/20, או ל"לבן השמן" ולדוקטור ההוא כמו שהחבר,´ה אומרים

king kazabubu

New member
הסאגה של פריזה בכלל לא כזאת

טובה... אמרת איפשהו בפורום שאתה לא ראית עדיין את פרקים 222 זה אומר שלא התחלת את הסאגה הממש טובה. חוץ מזה הסאגה של סל והאנדרואידים טובה בהרבה מפריזה המעצבן הזה...

Piccolo

New member
אומנם הסאגה של פריזה לא כזו...

טובה... היא ממש ממש נמרחת על כל שטות וכל פעם שאומרים שעוד כמה זמן יקרה משהו, עד אז עוברים עשרות פרקים... אבל אתה חייב להסכים שפרק 80 באנגלית (אם אני לא טועה) ופרק 95 ביפנית (בזה בדוק שאני לא טועה
) זה אחד הפרקים הכי טובים בסידרה בכלל! אני זוכר כמה התרגשתי וקפצתי שראיתי את זה פעם ראשונה.. וגם ראיתי תגובה של אחרים שראו את זה בפעם הראשונה.. זה פשוט מהמם...

roychu

New member
אכן, אחד הקטעים האלה

שמשאירים אותך עם פה פעור לאיזה שעה

אני חושב

שהפרק שהשאיר אותי חצי שעה עם פה פתוח (וגם את גוקו) הוא פרק 230, שם גוקו משתנה לסופר סאיאן 3 בפעם הראשונה... זה פשוט כזה יפה

king kazabubu

New member
נכון...

זה אחד הקטעים הכי יפים בסדרה... בכלל כל פעם שעולים ברמה זה מרגש...
נגיד כשגוקו הפך לסופר סיין שלוש בפעם הראשונה מול בו השמן בפרק 230 בגרסא האמריקאית זה גדול! פשוט ענק! איך שהוא מסביר לבו על היכולות של הסיינס זה ממש גדול. וגם עשו את ההשתנות שלו לממש יפה. או שאחרי שפיקולו משמיד את היציאה מהחדר הלבן ובו מצליח לברוח אז גוטנקס מתעצבן כי הוא גם יכול להפוך לסופר סיין 3 והוא מראה לו את זה וזה מגניב.

roychu

New member
אני על סף

מרטון buu עוד שני פרקים אני מסיים להוריד את כל הסאגה, ואז אני אראה הכל

gogumagog

New member
לדעתי

סאגת סל (וגם האנדרואידים) זה החלק הכי טוב של הסידרה!
בערך ממתי שטראנקס מגיע וחותך את פריזר לשתיים. זה החלק האהוב שלי בעיקר בגלל שגוהן מראה לכולם מה הוא יודע לעשות, הופך לסופר סאיין 3, ואז הוא פותח לסל את הצורה (רק חבל שהתפקשש קצת בסוף, והיו חייבים להכניס את גוקו בתוך זה...)

Pikachuit!

New member
אם אתם שואלים אותי...

הסאגה הכי גרועה - של פריזה... אמממ ושאני אומרת פריזה אני די אומרת בכלליות... מהקטע בערך שבג´יטה עוזב את כדור הארץ, ואז הם טסים לנמק בשביל הדרגון בולס.. לא יודעת.. הסאגה םשוט משעממת ומרוחההההההה בהגזמה... אומנם היו בה כמה קטעים טובים.. ורעיונות מקוריים.. אבל חוץ מזה שום דבר מיוחד - גם הקרב נגד פריזה היה משעמם (יותר מדי מרוח!!!!) ובכלל המוות של פריזה - עלוב למדי... רק מה שכן אהבתי בכל הסאגה הזאת -
באמצע הקרב ככה (לא זוכרת מתי בדיוק) חושבים שלגוקו יש סיכוי טוב נגד פריזה כי הוא עוד לא השתמש בקאיו-קן.. ואז מגלים שהוא בעצם היה על קאיו קן מתחילת הקרב ... טוויסט מצויין!
הסאגה הכי טובה (לבנתיים
)- של סל ...ושוב - זה נורא בכלליות, אני מתכוונת מהקטע שטראנקס הגיע עד הקטע שמנצחים את סל (כן, זה כולל גם את האנדרואידים ואת כל הצורות של סל) הכל פשוט מעניין.. הקרבות מצויינים.. ו..... *תופים* יש עלילה!

למעלה