הבקסטריט בmtv תראו מהר!!! top 10 at 10
C crazy smiley New member 24/12/05 #12 היי...חג שמח לכולם!!!../images/Emo139.gif|סופגניה לא כתבתי כבר כמה ימים בפורום..אז קפצתי לראות מה קורה...ופספסתי את TOP 10 ...מישהי ראתה ויכולה להגיד לי איזה שירים היו??? תודה מראש!!!
היי...חג שמח לכולם!!!../images/Emo139.gif|סופגניה לא כתבתי כבר כמה ימים בפורום..אז קפצתי לראות מה קורה...ופספסתי את TOP 10 ...מישהי ראתה ויכולה להגיד לי איזה שירים היו??? תודה מראש!!!
E elena20 New member 24/12/05 #13 היי! את יכולה לראות יותר למטה בשירשורים בדיוק איזה שירים היו! ואת יכולה לראות שידור חוזר היום ב11 בערב!
היי! את יכולה לראות יותר למטה בשירשורים בדיוק איזה שירים היו! ואת יכולה לראות שידור חוזר היום ב11 בערב!
C crazy smiley New member 24/12/05 #16 אממ לא מצאתי ת'שרשור..... שכתוב על טופ 10... ...ואני ממש ממש מצטערת אם אני עושה פה בלאגן..כי אני באמת שלא מתכוונת...
אממ לא מצאתי ת'שרשור..... שכתוב על טופ 10... ...ואני ממש ממש מצטערת אם אני עושה פה בלאגן..כי אני באמת שלא מתכוונת...
א אביבא New member 24/12/05 #14 סליחה ../images/Emo103.gif אבל זה כבר ממש מעצבן. בשלוש ימים האחרונים פתחו איזה 6 שרשורים לא קשורים [אני לא מדברת על שלך קארין] ,אפילו אתי שחזרה מהגדנ"ע ניצלשה את זה להודעת "תפוז אנשים מודיע". אז תשתדלי לנצל"ש פעם באה וסליחה אם זה נשמע תוקפני זאת לא הכוונה
סליחה ../images/Emo103.gif אבל זה כבר ממש מעצבן. בשלוש ימים האחרונים פתחו איזה 6 שרשורים לא קשורים [אני לא מדברת על שלך קארין] ,אפילו אתי שחזרה מהגדנ"ע ניצלשה את זה להודעת "תפוז אנשים מודיע". אז תשתדלי לנצל"ש פעם באה וסליחה אם זה נשמע תוקפני זאת לא הכוונה
8 88miaoo88 New member 24/12/05 #7 ההודעה פה... יש לי את המייל שלהם!!! מי רוצה שאני אנסה ואשלח להם מייל! כי אני רואה שדודו לא ממש עוזר...
ההודעה פה... יש לי את המייל שלהם!!! מי רוצה שאני אנסה ואשלח להם מייל! כי אני רואה שדודו לא ממש עוזר...
O oceanblaze New member 24/12/05 #15 שרשור Top 10. ../images/Emo88.gif להבא, בבקשה תעברו על הפורום לראות אם כבר פתחו הודעה בנושא שלכם. נפתחו פה 3 שרשורים על הטופ 10..זה מיותר. זה על אותו הנושא, אין צורך לפתוח שרשור חדש.
שרשור Top 10. ../images/Emo88.gif להבא, בבקשה תעברו על הפורום לראות אם כבר פתחו הודעה בנושא שלכם. נפתחו פה 3 שרשורים על הטופ 10..זה מיותר. זה על אותו הנושא, אין צורך לפתוח שרשור חדש.