שרשור Standing on my own

אורון V1

New member
שרשור Standing on my own

כפי שאולי שמתם לב האלבום הבינ"ל של שירי דלף לרשת בשבוע שעבר, מה שמוביל אותי לשאלה האם לדעתכם זה היה צעד נכון לשחרר את האלבום הבינ"ל באורנג' לפני שהוא יצא בחו"ל? ובכלל מה הדעה שלכם לגבי ההדלפה של האלבום לרשת? בנוסף אתם מוזמנים להביע את דעתכם על האלבום, האם הוא אכן יביא לפריצה של שירי בחו"ל? דיון מהנה ופורה

אורון V1

New member
יש שתי דרכים להשיג אותו בארץ

1. לרכוש את השירים לשמיעה דרך המכשירים של אורנג'. 2. להוריד למחשב.

האלבום הבינלאומי../images/Emo222.gif

יש שירים ממש יפים ויש כאלה שסתם תקועים. בכללי אני חושב שלאלבום חסרים עוד 2-3 שירים קצביים יותר וקליטים. וציפיתי לשירים יותר קצביים. tender love -
*
crossroads -
*|
*| אחד האהובים עליי! Hard to forgive-
*
*| eyes for you-
אחד החלשים באלבום. angel-
*
*| יותר יפה מ"לילה!". alone-
*
*
joy-
*
*| beatiful-
*
*| בנוגע להדלפה-יש צדדים חיובים ושליילים להדלפה. מצד אחד זה אולי יפגע בעתיד במכירות האלבום של שירי אבל אני חושב שאם מישהו רוצה לשמוע את האלבום ואין לו אורנג' זאת הדרך היחידה שלו לעשות זאת כרגע.

../images/Emo210.gifאוקי, אז גם אלי זה הגיע...

היו שירים שאהבתי והיו קצת פחות. אכן, זה יפגע במכירות של האלבום בעתיד. אני עדיין אבקש שיקנו לי (רחוקי משפחה בחו"ל...) מקווה שיסכימו בכלל חח אני בונה עליהם.. והשירים- Eyes for You- ממש אהבתי אותו
הוא עדין, אבל אפשר לשמוע את הקול המהמם שכולנו מכירים
Joy- גם שיר אחד הטובים... מרגש ברמות מטורפותת Tender Love- קצבי, קופצני מדבק, חמוד.... Angel- המילים שלו מדהימות ואת הלחן כבר מכירים...
Beatiful- שיר חמוד, לא התלהבתי הרבה... crossroads- לא ממש התחברתי אליו אבל הוא סבבה... Hard to Forget- אני מניחה שהרוב (אם לא כולם) כבר שמעו אותו ממש אהבתי. Alone- שיר לא מאוד קליט אבל אני דיי אהבתי אותו... נראה לי שזהו

just adiki

New member
אני עוד לא שמעתי את השירים...

השירים להורדה עוד לא הגיעו אליי ואני גם לא יודעת אם אני אוריד אותם בכלל. אין לי אורנג' ובכלל אני לא ממש התלהבתי מהרעיון ייחודיות הזה של אורנג'. זה בסדר אם זה ככה בהתחלה אבל עבר כבר הרבה זמן ואני חושבת שלאנשים שאין את המכשיר יש זכות להנות ממנו גם.

linoy7

New member
../images/Emo45.gifנכון!../images/Emo41.gif

לי יש אורנג' אבל לא דור 3 אז ככה שאני לא יכולה להוריד את השירים
בכלל, הדיסק אמור להגיע מתישהו לארץ, לא?

אורון V1

New member
והנה מה שחושבים עליו בפורום הבינ"ל של שירי

למרבה הצער האלבום הגיע גם לשם, המקום שבו כותבים אלו שאמורים לרכוש אותו. קתי מגרמניה חושבת שהשירים מאוד משעממים, שלא תהיה לשירי הצלחה בינ"ל גדולה עם האלבום הזה ושהשירים נשמעים אותו הדבר. מישיאל מהולנד מסכים איתה בכך שהאלבום האנגלי של שירי מאוד משעמם ושהוא לא חושב שהיא תצליח בחו"ל. "אקסור" ממאוריציוס, הבחור שהביא את הקישורים, הגיב שהאלבום לא כ"כ רע ודי טוב, יש בו שירים קולים, הוא נשמע משעמם בגלל הסגנון של סול/פופ והוא מצטרף לקודמיו באומרו שהוא לא בטוח שהיא תצליח בחו"ל עם האלבום הזה. ואילו אנדי מגרמניה אמר שהוא מחבב את האלבום האנגלי, שהוא טוב, שיש בו כמה שירים קולים אבל הוא אוהב את האלבום העברי יותר.

אורון V1

New member
מבחן אלבום: Standing on my own

האלבום התחיל טוב, נחלש באמצע והסתיים ככה ככה (אם לו'קחים את הסדר האלפבתי) והוא כלל שירים נחמדים ושירים לא מלהיבים אך לא להיטים גדולים שמצפים מאלבום שאמור לתת פריצה גדולה. אין עמידה בציפיות הגדולות לאחר האירוויזיון עבור ההצלחה הגדול בשוק הבינ"ל ואני מעניק לאלבום 3 כוכבים בסולם אורון. לא בטוח שהיה נכון לשחרר אותו באורנג' לפני היציאה לחו"ל ומצד שני יכול להיות שהאלבום האנגלי הזה יצא רק באורנג'. ולאור העובדה שהאלבום יצא רק באורנג' ואני לא לקוח אורנג' אז אין לי בעיה עם ההדלפה לרשת. עכשיו נותר לראות האם האלבום אכן יצא ומה תהיה רשימת השירים הסופית שלו.

just adiki

New member
אהבתי יותר את העברי

אבל גם באנגלית זה יפה... לעומת "יותר טוב לסלוח" שהוא יפה יותר באנגלית
אני חולה על הקטע שלה
בכל מקרה, שיר יפה.

למעלה