שרשור RAW.

neighbours

New member
../images/Emo58.gifמסיף משהו

הקרב בין שון מייקלס לבטיסטה נגמר ללא הכרעה כי המתאבקים שעמדו מסביב לזירה תקפו את 2 המתאבקים בטיסטה היה השופט המיוחד בקרב שבין CM פאנק לכריס ג'ריקו.

igor p1

New member
דעות אחרי צפיה

תכנית נחמדה ההתחלה עם ג'ריקו ומייקלס היית טובה ,הופתעתי מזה שמייקלס הביא מכות לג'ריקו... הקרב בין מייקלס לבטיסטה היה משעמם טילים ,מייקלס בקושי עשה משהו בקרב הזה ,היה צפוי שהקרב יסתיים ללא הכרעה. המאיין אבנט היה קצר מידי... כל הקטע עם סנטינו ומי שהשתתף בו היה חמוד מאוד ,בוגימן ברו? סינה חוזר מעניין מתי ,רק ברור שהוא חוזר לרו האס הדבר הכי טוב ברו היום מבחינה בידורית ,החיקוי של הוגאן היה מושלם,לשניה חשבתי שזה הוגאן האמיתי. לסיכום:אם הדבר הבולט שזכור לי מהתכנית זה האס הוגאן אז המצב לא כ"כ טוב.

BeN ShaDe

New member
לא...

בוגימן עדיין ב-ECW. פשוט בוגימן כוכב כ"כ גדול שלא נראה כבר שנה , אז לעשות את החזרה שלו בתוכנית סתמית כמו ECW? לההה... בלייב במאנדיי נייט ראו! עכשיו שבוגימן חזר ל-ECW , אני בטוח שכל תוכנית תהיה דליקטס.

pufpuf

New member
../images/Emo58.gifדעות רו

העולם שלנו נהיה כל כך מנוכר ואנטי חברתי כיום. מיקי ג'יימס וקנדיס מישל עומדות ממש אחת ליד השנייה, ובמקום לדבר בינהן, הן מסמסות אחת לשנייה! כבר תכננתי להגיד שכל הסגמנט הראשון היה די חסר פואנטה, אבל אז ג'ריקו הודיע שהיריב שהוא בחר לבטיסטה הערב הוא מייקלס, ופתאום כל הקטע נראה מאד הגיוני ויעיל. לא מעניין לצפייה, אבל הגיוני ויעיל. אולי החמצתי את זה מחוסר תשומת לב, אבל אם יש את קיין ומאט הארדי מתאבקים אחד נגד השני בזירה אחת, זה לא יהיה כל כך נוראי מצד השדרנים להזכיר במשפט אחד או שניים את ההיסטוריה בינהם. אם מעכשיו כל קאמבק של האלק הוגן יבוצע רק על ידי צ'רלי האס, אני אהיה מרוצה. אני חייב לציין שכל שבוע מחדש לולר וקול פשוט רוצחים את הקטעים של האס כשהם מנסים לדבר על כמה שזה מצחיק. עדיף שישתקו וזהו. למעשה, כשמדובר בלולר וקול, זה רלוונטי גם לגבי כל התוכנית, לא רק לגבי הקטעים של האס , פשוט באופן כללי - עדיף שישתקו. רנדי אורטון אפילו מדבר בצ'ינלוקית. ברגע שהודיעו שבטיסטה-מייקלס יהפוך ללמברג'ק, די נגוזו התקוות לקרב טוב. הקרב היה חלש ומשעמם. רנדי אורטון יכול להצטרף לנבחרת ישראל. סנטינו כרגיל הוא הדבר הכי טוב בתוכנית (לפחות עד שהתחיל כל הקטע עם נוקסוויל, שראיתי תוכניות של עובדה עם אילנה דיין שהיו יותר משעשעות ממנו). שני קרוסדרסרים
המיין איבנט היה קרב די סתמי עם סיום ידוע מראש. עוד תוכנית רעה מאד של רו מסדרה של תוכניות שנראות ומרגישות כאילו כל פעם בעצם רואים את אותה התוכנית שבוע אחר שבוע.

BeN ShaDe

New member
דעות ראו.

אני לא אכביד במילים כי הייתה פה תוכנית משעממת ובעיקר ממוחזרת. הקרב של ג'ריקו ובטיסטה היה יבש (ג'ריקו בכלל הושפל כל התוכנית) ואפילו הקטעים עם האס הוגאן , סנטינו , הראפ של מיז ומוריסון ונוקסוויל לא הצליחו לעלות חיוך על פניי. נקווה לשינוי בשבוע הבא (למרות שאני בטוח שהוא יגיע רק אחרי CS).

Jobber

New member
דעות ראו.

ראו של השבוע הקודם היה פרווה למדי, ההחלטה לקבוע קרב בין ג'ריקו לבטיסטה יכולה להיות טובה בהתחשב לקרב ה-TV שלהם בסביבות מאי - יוני. בכללי, חוץ מזה יש לנו בראו את הפיוד עם ריי - קיין, הפיוד האינטרנטי של מוריסון ומיז - קריים טיים וכמובן כל הקטעים עם סנטינו, צ'ארלי האאס (Aka צ'רליטו, CHL וכו'...). - התוכנית נפתחה עם ההודעה בנוגע ל-Pick Your Poison. אני אישית אוהב תוכניות שמסתובבת סביב זה וזה רק יכול להוסיף עניין לפיוד מרכזי בכל בראנד. הפרומו בזירה של ג'ריקו היה משעמם עד שמייקלס נכנס, האגרוף היה די סטיפי וכל בראול שמערב את השניים האלו מהנה. הבחירה לשים את מייקלס בקרב מול בטיסטה נשמעה מעניינת וחיכיתי לתגובתו של בטיסטה ולראות איך הם יצאו מזה כשהפיוד שלהם נגמר רק לפני כמה חודשים. - לא ראינו את הקרב זוגות בין ריי והארדי לקיין והנרי כבר שבוע שעבר? בזכות העובדה שזאת תחילת התוכנית לא עשיתי FF, ואת האמת הקרב הזה לא היה גרוע ממש. ריי די חלש בזמן האחרון, הציוות שלו עם הארדי שבשונה מריי ממש חם בתקופה האחרונה הציל את המצב. אני מחכה לראות מה תהיה הסטיפולצייה בקרב בין קיין לריי ואני מקווה מאוד שזה לא יהיה 2 הכרעות מתוך 3, כי לי אין כוח לראות יותר מהכרעה אחת בין השניים באותו הערב. - ענק! האזכור של ריל אמריקן ישב בול על האלק הוגאן, אהה.. סליחה. האאס הוגאן. אני מקווה מאוד שביום אחד נוכל לקבל מפגש בין האאס לסנטינו ומבחינת הבידור של התוכנית ביחד עם סנטינו וגם גרייט קהאלי שקפץ לגיחה קצרה (והצליח להצחיק אותי) אנחנו מקבלים מנה יפה של בידור בשבוע. הקלוזליין פרום הל בקרב הזה בוצע טוב מאוד, אני מקווה מאוד שהגימיק הזה של האאס ימשך כי הוא מאוד אובר עם הקהל. - לעומת זאת, הפרומו של אורטון היה מאוד מעצבן. עזבו את התוכן, שאגב לא הבנתי מה ההיגיון להגיד להעמיד את עצמך להצבעה ואחר כך להגיד לא להצביע לך, אולי יש לו קשר לאשר סימוני? בכל מקרה, קיוותי שתהיה התפתחות עם פרייסלס או לפחות ש-CM פאנק / קינגסטון / MVP ייכנסו כדי לפתח את הפיוד. חבל שלא, כי כל האנגל הזה תפס תאוצה בשבועיים הראשונים ומאז אנחנו חופרים באותו מקום בלי שום סיבה. אני חושב שצריכים להתקדם ולקחת את הפיוד הזה צעד קדימה, אולי אחרי סייבר סאנדיי. - חבל, ציפיתי לקרב TV טוב בין מייקלס לבטיסטה אבל העובדה שהקרב נהפך ללאמברג'ק ממש עיצבנה אותי. הקרב היה צריך להיות מושלם, הוא קיבל זמן מסך גדול ושני המתאבקים הללו היו לאורך כל השנה בטופ שבטופ והוכיחו לנו כמה הם טובים. הספיר על מארק הנרי והסוויט צ'ין מיוזיק על JBL היו טובים והוסיפו עניין והתמונה של לחיצת היד הידודית הזאת בין בטיסטה לשון צריכה להישמר לצד הלחיצת יד הלא הידודית ביניהם לפני בקלאש השנה. - הקטע עם ג'וני נוקסוויל היה פשוט ענקקקקקקקקקק! וכשאני מתכוון לענק אני מתכוון לזה שממש צחקתי בקול כמו אידיוט. סנטינו פשוט הרג אותי כשהציע לנוקסוויל לא להסתבך עם בת'. הכניסה של הורנסווגל הייתה מטומטמת והזוייה. ואם כבר מדברים על הזוייה איך זה שתמיד ביג דיק ג'ונסון, הורנסווגל ובוגימן תמיד נקשרים לקטעים האלה? שמח לראות את בוגימן, אבל.. אני מקווה שלא נראה אותו בראו אלא ב-ECW. הקטע הזה היה גדול, קהאלי קצת הרס אותו כי ציפיתי למשהו יותר מעניין בינו לבין נוקסוויל. מקווה שזה אולי ימשיך בסמאקדאון ששם זה הרבה יותר שימושי, אם לא תמיד יש ת'אתר של ג'קאס שמומלץ ד"א. - מוריסון ומיז הוכיחו שהם טובים גם מחוץ ל-WWE.com. השילוב שלהם פשוט מצויין ואני מאוד מקווה שהוא יועבר לראו באופן קבוע, כי ECW כבר מעבר לרמה שלהם. קלי קלי הביא הופעה טובה השבוע ורואים שהיא מתאמצת ומפתיעה עם תרגילים חדשים בכל פעם, למרות שהם לא הכי מבוצעים היטב. אבל היי! עד לא ממזמן היא בכלל לא הצליחה לסיים את ההוריקראנה והיום הוא די טוב. קריים טיים תמיד היו חביבים בעיניי כצוות והפיוד באינטרנט רק מוסיף עניין משבוע לשבוע. אני מקווה שנראה אותם בסייבר סאנדיי כי למעשה זה יושב בדיוק על כל העניין של הפיוד, אינטרנט - סייבר וכו'. - הייתי בטוח שבטיסטה ייבחר בלאנס קייד ואני לא בטוח שהבחירה ב-CM פאנק הייתה נכונה כי לפי דעתי זה לא רעיון טוב להחזיר אותו למיין אבנט בשלב זה. הוא צריך להתבשל בפיוד עם אורטון שיוציא את שניהם אובר ויחזיר אותם לקראת ארמגדון לתמונת המיין אבנט. בטיסטה הרג אותי עם תלבושת השופט והפתחים בגב, הקרב כעיקרון היה די קומי ואי אפשר היה להתרכז בו כשבטיסטה שופט מיוחד. היה די מבאס שהוציאו את פאנק הבחור המיותר של הקרב הזה, כי למה הוא היה שם אם פשוט בטיסטה עשה את העבודה בעצמו. לסיכום, התוכנית הייתה גדושה בבידור משובח שכבר פועל באופן שבועי בראו ונעשה יותר ויותר טוב. היו לנו פה שני קרבות עם פוטנציאל גבוה אבל הסטיפולציות הרסו מהאיכות של הקרבות, אני כמובן מדבר על בטיסטה - מייקלס וג'ריקו - פאנק. חוץ מזה קיבלנו בנייה לפיודים של בטיסטה - ג'ריקו, ריי - קיין, הארדי - הנרי ומוריסון מיז - קריים טיים. אני מרוצה, היה ראו אחלה ומקווה ששבוע הבא יפציצו לקראת סייבר סאנדיי. חג שמח!

דעה אחת מקריאת תוצאות בלבד

אם היה רצון לראות תתוכנית, שאני קורא שקרב לאמברג'ק שאמור להיות קרב ללא חוקים נגמר בפסילה, אז אין שום ערך לתוכנית. כנראה שאי אפשר לקבל יותר מחודש וחצי מעניינים בשנה.

דעה או שתיים

כיף לגוון יום של עבודה עם קצת הומור נוסח רסלינג. הצטערתי שהתחלתי להעביר קדימה את הפרומו של JBL, כי הרסתי לעצמי את הפתעת הערב - האס הוגאן! צ'ארלי האס היה כה חסר בשבוע שעבר. הקטע עם מיזוריסון וג'יליאן גרם לי לצחוק עד הדמעות. אני פשוט מת על ג'יליאן, בחורה עם הומור.

דעות רו

קרב הזוגות בפתיחה היה טוב.. הארדי פשוט מוכיח שאין אלוף ECW ראוי יותר ממנו ומיסטיריו כיף לראות שוב את מהלכיו הDDT היה חלומי , לא התגעגעתי לקיין ההיל. האס-JBL האס פשוט היה מצויין הצחיק אותי מאוד קריעת החולצה והטורנט של הוגאן :) פאק הקלוזליין פרום הייל היה חזק ביותר! אורטון הוסיף עוד קעקוע על הזרוע? מתי הספיק דייב-HBK לא היה טוב בכלל... לא ציפיתי גם למשהו יותר מזה טוני אטלס נפל מצחיק
סנטינו כהרגילו היה מעולה על המיק! הבודי סלאם של פיניקס בוצע ממש חרא ולא נראה ממש כואב. שמח לראות את הבוגימן חוזר אבל לא ככה... הריקוד של ביג דיק גונסון והבחור מגקאס היה חזק ביותר הפיוד של קריים טיים מיז ומוריסון פשוט גדול, הצוות של קלי קלי וגילאן קצת הרס. הפרומו לפני הקרב הצחיק מאוד. הקרב זרם וטוב שכך את המין איבנט לא ראיתי, כי הWWE החליטו להוריד את החלק מיוטוב.. אבל לסיכום תוכנית חביבה מצחיקנ אבל לא שופעת ברסלינג טוב

Jobber

New member
קרבות חושך.

- וויליאם רייגל ניצח את דילו בראון. - מיקי ג'יימס הנחתה עד הקיס קאם (לפני שהתוכנית עלתה לשידור). - לאחר התוכנית, בטיסטה וריי מיסטיריו ניצחו את כריס ג'ריקו וקיין.

BeN ShaDe

New member
עוד ראו של 3 שעות הוכרז.

והוא יהיה ב-8 בדצמבר בפילדלפיה. למי שלא זוכר או לא יודע - הוכרז כבר לפני כמה שבועות ראו של 3 שעות ב-3 בנובמבר בטמפה.

milkshakit

New member
דעות Raw ../images/Emo58.gif ../images/Emo41.gif

הסגמנט של שון וכריס היה חביב. כל הקטע עם נוקסוויל והבוגימן והכל היה מצחיק ביותר
מאט הארדי וריי מיסטריו נגד מארק הנרי וקיין לא הבנתי למה צריך לעשות *שוב* קרב כזה?
. בכל מקרה זה היה קרב הרבה יותר טוב מהקודם, לרגע חשבתי שמאט וריי ינצחו, חבל :/ JBL נגד צ'רלי האס אפילו לא טרחתי לראות. שיעמומון
JBL מעפן. קרב לאמברג'ק: בטיסטה נגד שון מייקלס אוי זה היה קרב מעולה!!!!
שון היה פה מצויין, והסוף היה גם טוב. ג'ון מוריסון, המיז וג'יליאן נגד קריים טים וקלי קלי ה"שיר" של מוריסון והמיז היה משעשע ביותר, עם הזייפנית הצרחנית הזאת@! אבל מתאבקת היא כבר לא תהיה. מה שכן, ציפיתי ליותר מהקרב הזה.. לא היה משהו. גם חבל שCT ניצחו אותם. אלוף העולם במשקל כבד כריס ג'ריקו נגד CM פאנק עוד קרב מעולה. CM פאנק היה טוב מאוד, ובטיסטה קרע אותי כשהוא היה השופט עם החולצה הקטנה שנקרעה
! וגם כשהוא העמיד פנים שנכנס לו משהו בעין, גדול! אחלה תוכנית!

deathcaster

New member
הערות לדעות שלך ../images/Emo58.gif

"אפילו לא טרחתי לראות. שיעמומון JBL מעפן." - אולי JBL משעמם אותך, אבל כדאי לך לראות בשביל החיקוי של צ'ארלי האאס. "ה"שיר" של מוריסון והמיז היה משעשע ביותר, עם הזייפנית הצרחנית הזאת@! אבל מתאבקת היא כבר לא תהיה. מה שכן, ציפיתי ליותר מהקרב הזה.. לא היה משהו. גם חבל שCT ניצחו אותם" - היא דווקא מתאבקת די טובה, הקטע הוא ש-WWE בכלל לא מנצלים את זה ומעדיפים לשים אותה כג'וברית עם גימיקים מפגרים... ולא נותנים לה לבטא את הכשרון שלה (כשרון היאבקות... לא כשרון שירה
). אין מה לעשות... צריך גם לשבץ מישהו להיות ג'ובר בדיוויזיית הנשים..

MOR149

New member
דעות

זבל גולמי נראה לי אני יפרוש מרסלינג בידורי אני בזמן האחרון מוצא את עצמי מתעניין רק בMMA.

Taker4ever

New member
דעות RAW../images/Emo58.gif

- הקטע הפותח היה טוב למדי. - הסגמנט של ג'ריקו ומייקלס היה יפה מאוד. השניים סיפרו את הסיפור נהדר. - קיין/הנרי-מסטיריו/הארדי היה נחמד מאוד. אהבתי איך שהנרי תפס את הארדי רק כדי לחטוף קפיצה ממסטיריו, והביג בוט של קיין היה ממש טוב. הבחירות לקיין-מסטיריו ב-CS נשמעות אחלה. - הראיון של בטיסטה וגרישהם היה טוב למדי. - JBL-האס היה משעשע. החיקוי של האס להוגאן היה מבדר, והסגמנט שלפני היה נחמד מאוד. - הקטע עם נוקסוויל היה נחמד מאוד. - עוד קליפ טוב לקאמבק של סינה. - הסגמנט של אורטון היה טוב.. - מייקלס-בטיסטה היה טוב. היה שם אקשן טוב, והברול שאחרי הקרב היה טוב למדי גם כן. - הסגמנט של סנטינו/בת'/נוקסוויל היה טוב למדי. הקטע עם הורנסוואגל היה נחמד. - הקטעים שאחרי אותו סגמנט היו.... אני אגדיר את זה ככה: "מגעילים למען הבידור". דווקא היה נחמד לראות את בוגימן (ולא את התולעים כמובן). - הקטע עם קאלי ונוקסוויל היה נחמד מאוד. הקאלי בומב דווקא יצא ממש טוב. - הקטע עם קריים טיים וקלי היה נחמד. - קרב השלשות היה טוב למדי. כנ"ל הסגמנט שלפני כן. כנראה שהקטע עם כובע הברווז נועד במיוחד בשביל הסיום, אז הייתי אומר שזה טוב. - אני כבר מחכה בקוצר רוח לסטיפיולציות שיהיו לקרב של טייקר-שואו יאללה שטייקר יכסח לשואו ת'צורה
. - פאנק-ג'ריקו היה טוב. היה רעיון טוב שבטיסטה יהיה השופט, זה מוסיף לא מעט לסיפור ולבנייה לקראת לסיכום: תוכנית טובה למדי.

BeN ShaDe

New member
../images/Emo58.gif קרב נוסף של ראו ל-CS ../images/Emo58.gif

האוהדים בוחרים איזה קרב זוגות לראות : - קרב על אליפות העולם לזוגות : טדי דיביאסי וקודי רודס (א) נגד CM פאנק וקופי קינגסטון. - ג'ון מוריסון ומיז נגד קריים טיים. - וויליאם ריגל וליילה נגד ג'יימי נובל ומיקי ג'יימס. מקווה מאוד שאפשרות א' תבחר.

SweetChinMusic

New member
הרהורו

*| מאט הרדי נגד מארק הנרי בקרב הפותח של רו על אליפות ECW. הימור שלי: קרב קצר יותר מהכניסה של טריפל אייץ' ברסלמניה 21
אני לא חושב שמארק הנרי יותר חזק מצ'אק נוריס
אמרתי לכם, "Second strongest man to have ever walked on planet earth", אחרי צ'אק נוריס.
אני לא חושב שיש תרגיל בעולם שנראה פחות כואב ואמין מ"לדפוק את הרגל של היריב בקצה הזירה".
טוב, אולי בונזאי דרופ.
ו-Bearhug |* חוק היאבקות בלתי-כתוב #10249 | אי-אפשר לנצח קרב לאחר Side Effect.
חוק היאבקות בלתי כתוב #10250 – אי-אפשר להצליח לבצע Twist of Fate בניסיון הראשון בקרב
הקרב היה יותר ארוך מהכניסה של טריפל אייץ' ברסלמניה 17
בדקה.
אבל לא מהכניסה שלו בסמאקדאון האחרון...
אני נשבע לכם שאני לא צוחק: רק עכשיו שמתי לב שזה לא רו אלא No Mercy, אז אתחיל לראות רו עכשיו
...אני לא מאמין שראיתי את הקרב בין מאט הרדי למארק הנרי בפעם השנייה ללא צורך...
השיער של כריס ג'ריקו ממש מצחיק
כשג'ריקו יצא מהמשרד של ה-GM, מייקל קול קרא לו J McNiker
"I've been bragging this past seven years about how I beat The Rock and Stone Cold Steve Austin at the same night to win the first Undisputed championship". עוד מישהו נקרע מצחוק מהמשפט הזה?
איזה תותח הילד עם השלט "באטיסטה סאקס"... שמתי שהוא אורח בסוכה של אקונח.
מייקלס נגד באטיסטה... חוק ההתיישנות של הקרב Finger Poke of Doom תקף?
אני לא מאמין ששוב יש קרב בין מאט הארדי למארק הנרי... הייתי צריך לצום ביום כיפור.
FF
FF
פיניש בביג בוט – גדול |D|
כל פעם שריי פותח את הסגירה הזאת במסיכה אני מקווה שהוא יוריד אותה ויחסוך לנו את הפיוד הזה...
אז JBL עוד לא מישכן את הלימוזינה... תהיתי.
"I am a real American", אני מרגיש קאמבק של הוגאן.
צדקתי, קאמבק של הוגאן! האס הוגאן!... ע-נ-ק |D||D||D|
Haastlemania's alive!
YOU!
לא צחקתי ככה מאז שראיתי מה כתוב על המכנסיים של R-Truth....
MOTYC.
"A shaved down Chewbacca in wrestling tights", חשבתי שאני המצאתי את זה...
ג'וני נוקסויל סוחט יותר פופים מהקהל מאשר מאט הארדי, שזה די עצוב.
על מי אתם עובדים עם העובדת ECW הזאת?
אם אני רואה את אותו פרומו של סינה עוד פעם אחת, יש סיכוי טוב שאהפוך למארק של סינה.
השיר של רנדי אורטון ממש טוב.
איפה לאנס קייד בכל זה?
חוק היאבקות #10251 – ללא שום סיבה או הצדקה מדעית – כשהופכים פיגר פור זה כואב לבנאדם שהפעיל את הלחץ לפני כן.
איך יכול להיות שאף אחד לא מרביץ לאורטון?
באטיסטה ממש מזכיר לי את גולדברג בזמן האחרון...
מעניין מה הסיכויים שהיריב של ג'ריקו לא יהיה CM פאנק.
דומינו לא רצה להחזיר למייקלס על האגרוף?
לפינישר הזה של אורטון קוראים "The Steven Gerrard"?
דווקא סיום נהדר, באמת שאין לי תלונות.
סנטינו מתחיל לאיים על התואר של ההונקי טונקי מן
GOLDENDUST זה הגימיק החדש של סקוטי גולדמן?
סנטינו צריך לשנות את מוזיקת הכניסה שלו ל-"Priceless"...
BOTYC – מי יכול לתרגם?
מה שעצוב זה שנוקסוויל מוכר יותר טוב מסנטינו... וזה לא היה הורנסוואגל, זה היה Wee Man.
זה כמו טייקר נגד טייקר – פארטי בוי נגד פארטי בוי.
אני באמת לא יודע מי הרגע נכנס לזירה...
אין Kiss Cam?
הבעיה היחידה בכל אחד מהתרגילים של קלי קלי (קלי) זה שהם מתבצעים בחצי מהמהירות המצופה, זה קצת כמו לראות קרב של סקוט סטיינר.
מי ההילים בקרב הזה?
אה, בגלל שקריים טיים שחורים, אם הם גנבים הם פייסים? יפה.
וואו, מעניין מה הייתי מרוויח על זה בווינר... לפחות זה מבטיח קרב טוב.
לא הצליחו לסגור את החולצה של באטיסטה... היו צריכים לקרוא לקלי קלי קלי.
הבעיטה הזאת הזכירה לי את צ'אק נוריס. איזכור שלישי של צ'אק נוריס בלי קשר לכלום... סימן שאני מסטול.
איפה באמת לאנס קייד?
לפחות ברו אין את רון קילינגס...
אגב, למי שרצה לדעת, לכתוב את הרהורו לקח לי שעה וחצי, כארבע דקות ושלושים ושלוש שניות פחות מהכניסה של טריפל אייץ' ברסלמניה 21

למעלה