שרשור OFF

סתם סיקור יומי קטן....

היום הלכנו לכפר מסריק בבוקר לעשות סיבובים והיה יחסית קליל ונחמד
אפילו הביאו לנו המבורגר וציפס
אחר כך רכבתי על נפו בטיול נחמד... הסוס הזה חייב להרים את הראש שלו!! אבל היה נחמד.... ותסתכלו איזה התקדמות! כתבתי את זה בOFF!!!

matan4

New member
שאלה מאוד מאוד חשובה!

לאגודה צער בעלי חיים או כל אגודה כזאת שיש לה סוסים נטושים (אם יש דבר כזה) או מוכים מה הם עושים איתם? אפשר לאמץ אותם (בתשלום או חינם)???? תודה לכל מי שעונה

אבו-דני

New member
לאגודה הבריטית ישראלית להגנה

--- על חמורים בישראל יש לפעמים סוסים זקנים שנמסרים לבתים טובים לי יש סוס בן 24 שאגנו היה שבור (בצעירותו) ועכשו הוא בפנסיה עד יום מותו...אל תצפה לרכב על סוס כזה

M ar y K at e

New member
פיצי, כדאי לך להסתכל באימייל ../images/Emo15.gif

ומשהו רק לגירלס: רוצות שנפגש כולנו(דה גירלס) בת"א/רחובות/כפר סבא/או איפה ומתי שתרצו
נדבר באי סי

אממ....

כל מי שנמצא באיזור רמת השרון בחנוכה שיודיע לי! אני יהיה שם כמה ימים במהלך חנוכה ואוליי נוכל להפגש!

speedy123

New member
למה שמתה את זה באוף!?!??

יו זה ממש נימאס! זה בכלל לא אוף!!!!!!!!!! זה קשור לסוסים! ואנשים יכולים ללמוד מזה שיש משחקיי מחשב של סוסים ועובדדה זה עיניין כאן אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

solik

New member
אני חייב דחוף את השמות של המשחקים!

היי! אני חייב את השמות של המשחקים של הסוסים!!!1 או שאם את אדיבה ונחמדה את תשלחי לי אותם לאי מייל [email protected] או באיי סי קיו (אני מעדיף) 162652298 בתודה דניאל חובב הסוסיםםם

angel457

New member
מה המצב?? אני רואה שאתה גם רוכב..

בחוות הפארק.. תמונה יפה!!! במיוחד סול יצא יפה.. סתם.. אני רואה מאחוריך בתמונה את שי.. ועוד מישהי.. באיזה ימים אתה רוכב?? ומי המדריך/ה שלך?

סולי שליייייייייייייייייייייי!!!!!!

תמונה מדהימההההההההההההההההההההההההההההה! יווווווווו אני יודעת מי אתההההההה!!!! חחחחחחחחחחחחחחח דניאל עם הצמהההה!!!! איזה קטעים מאחוריך זה נינה ושי!!! חחח ואיתך בקבוצה היה הילד הבלונדיני שנפל כל הזמן!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה ממי סוללללל כולם כולם תראו זה סולללללל!!!! הוא אח שלי!!!!(סול) כן כן! והוא קצת בזמן האחרון משתגע אבל הוא עדיין חמוד!

למעלה