שרשור OFF

Hezided

New member
השיר פיקניק ששרתם בהופעה בבארבי

לא נמצא בדיסק.. איפה אפשר להשיג אותוו?

XD mor

New member
הופעה ב28? אני צריכה פרטים!!

מתי (שעה)? איפה? כמה עולה? ד"א ממש ממש נהנתי בבארבי בת"א יש אולי איזה הופעה בצפון? ליד כרמיאל? קרוב? ^_^

XD mor

New member
יש איזה הופעה בצפון?

חוץ מזה מתי, יש הופעות קרובות, ואיפה?

XD mor

New member
תקווה 6 ,שאלה?

תקווה 6, אנחנו מהצפון, נשמח עם תעשו הופעות קרוב אלינו.. אנחנו גרים בישובי משגב (ישובים שממוקמים ליד כרמיאל). ואנחנו די רחוקים מכל ההופעות שאתם עושים ממש ממש נשמח עם תעשו יותר הופעות בחיפה.. אפשר גם באזור כרמיאלל? :O אזז תחשבו על זה קצת אנחנו נשמח מעוד ובטח עוד הרבה ילדים ממשגב ,הם כבר מכירים את סגנון המוסיקה אבל לא הרבה מכירים אותכם וזה יפתח לכם קהל שונה (מאוד.. ) . ד"א ממש אבל ממש נהננו בבארבי בת"א ,ובקוקה קולה נתתם שם נוכחות! תודה הדר ומור

miss levin

New member
נו מה

זה אח של miss levin נו עומרי באמת באתר שלכם אין הופעות קרובות התאריך האחרון שכתוב באתר שלכם זה ב24-8 מה זה עוזר לי זה עבר. לנושא אחר:איזה דיסק טוב כול שיר פצצה אבל הכי טובים זה אם אפגוש את אלוהים BABYLON עם לוצ'יינו זה ענק לילה לבן איך לא זה ענק וותזעק ישראל עם אילן יאללה אני חורש אותו מאז ה-17 שהוא יצא כניתי אותו אז ושנעלה למקום שלישי במצעד והתקווה 6 תעשו הופעות באמת!

xXx Shiraz xXx

New member
תסתכלי פה מסביב קצת =\

זה הופעה בחינם בחנות הדיסקים "צליל" ברמת אביב. זה לא הופעה באורךף מלא או משהו, סתם הם באים לשיר קצת שירים, לחתום על דיסקים ודאי, וכאלה.

otzzto

New member
מור, אודה לך אם תפסיקי לחפור פה בכל שרשור...

שאלת פעם אחת, מי שלא ידע לא ענה. זה כולל אותי ואת המומחים של הפורום (ביניהם הלהקה שכנראה עוד לא ראתה את ההודעה....). בקיצור, כתבת פעם אחת ולא ענו, אז אל תמשיכי לחפור בשרשורים אחרים בלי קשר! תודה, צולי.

Ben Dor

New member
היה מטורףף!!

המון המון זמן לא נהנתי ככה בהופעה...

otzzto

New member
אני הייתי והיה בן זונהההה!

למרות שהגעתי רק לחצי הופעה כי הגעתי לשם ישר מסמינר ולמרות שבאחת עשרה הם כיבו את הרמקולים הגדולים ורק מי שמקדימה שמע, זה היה שווה את זה. היה ענק, שרפו את האמאמאמא והפרי סטייל של פישי הגדול הביא לכולם בפנים!

למעלה