שרשור Off Topic

פרסים ולהיטים ../images/Emo77.gif../images/Emo43.gif ../images/Emo175.gif

אנחנו שמחים להציג בפניכם את הגירסה המעודכנת של "הקופסא"- מצעד הלהיטים הלועזיים הגדול ביותר באינטרנט. מהיום גם אתם יכולים להשפיע בקביעת הלהיטים החמים, וכמובן ... לזכות בפרסים. השבוע 5 זוכים מאושרים יזכו בסינגל החדש של דניאל בדינגפילד!!
פורום דתיים וחילוניים מארגן ראיון עם רב הראשי לצה"ל, תא"ל ישראל וייס, שיענה לשאלות במרוכז בתחילת חודש ספטמבר. ניתן להגיש שאלות בפורום עד ה-1/9.
אנחנו שוב מזכירים לכם את שלל התחרויות בפורומים שלנו... קחו לכם כמה דקות, וגשו לאחת מהן- בסוף זה תמיד משתלם

shellyland

New member
../images/Emo32.gif טל רשף ../images/Emo124.gif

[מספיק מדברת כמו גרמופון] אתה יודע איך עושים כסף בארגנטינה? אם לא אז תשאל את המוזרה. ולהבא: א. לא חכמה להיות גיבור מאחורי הגב שלי. ב. קח בחשבון שגם כשאני אינני אני ישנני. ג. את הבדיחה הכי מצחיקה על הארגנטינאים שמענו (או ליתר דיוק: ראינו) במונדיאל האחרון
. ד. דונט קריי פור מי, טל רשף!

גנגי

New member
כמו שהובטח -

התחיל הסתיו. העלים עוד ירוקים (אני מקדימה תשובה למכת השאלות) אפילו בניו המפשייר (ואת זה אני יודעת כי אתמול הייתי שם), אבל החום הגדול התפוגג, וכן הלחות, שנעלמה לה, כמו שאמרו לי שיקרה ולא האמנתי. כל זה קרה בעקבות סופת ברקים וגשם ע-צ-ו-מ-ה שלמזלי קיבלתי עליה התראה מטורונטו מבעוד יום (מה שלא שינה את העובדה שאחרי יום יפהפה במיוחד יצאתי לי מהסופר מופתעת כהוגן, אחרי אולי עשרים דקות שהייתי שם, לתוך עולם הפוך לחלוטין, ועד המכונית, שחנתה אולי עשרה מטר מהכניסה, התרטבתי עד לשד עצמותיי, וזו אינה גוזמה כלל. טיפות שמנות, כמו ביצים, של מים חמים לגמרי, ירדו מהשמיים בעוז שלא ראיתי כמותו מימיי). בכל אופן, המבול הזה היה בסך הכול חלק מחגיגות הפתיחה של הסתיו. ועכשיו נותר רק לחכות לאדום-הזהוב המובטח, ולטייל עד כלות.

המוזרה

New member
היי../images/Emo70.gif ולא לשכוח תמונות, הא?

אחרת נצטרך לבוא לצלם במו עצמנו

אחותי, תזהרי ממנה

היא לא מאיימת סתם. אפילו יש לה מצלמה דיגיטלית חדשה. שלא תגידי שלא אמרתי. ואפרופו אינסטרומנטים דיגיטליים: אני מחפשת נפש טובה עם DVD שמוכנה לארח אותי לצפייה בסרט, כי קניתי סרט אבל אין לי מכשיר (ממש כמו שקניתי תקליטים אבל אין לי פטיפון). כצ'ופר אני מוכנה להביא איתי 3 DVD של הגשש החיוור, שגם אותם קניתי (3 ב-99 בתו השמיני). מי אמר אני?

המוזרה

New member
את איתי או איתה ?

ולשאלתך - תני כמה פרטים על הסרט - נראה אם אפשר לגייס מי מהאחים המוזרים שלי לכך.

nutmeg

New member
אני תמיד מוכנה לארח

אבל חשבתי שזה ברור... רק תגידו.

הגענו לזמנים טובים ../images/Emo6.gif

שרשורי
בתרבות! ואני חשבתי שכל הפורום הזה הוא אופטופיק אחד גדול...

גרי רשף

New member
האמת שכן וחבל..

*אישית*- הייתי מעדיף מינון נמוך יותר של הודעות אופטופיק, וגם כשיש- כנספחות לשרשורים לעניין. כללית- איננו חייבים שום דבר לאף אחד ואפשר לכתוב כאן על מה שאנחנו רוצים, ואם רוצים דחקות פרטיות אין איסור על כך. יחד עם זאת, הייתי שמח אם הפורום יהיה קודם כל "תרבות עברית", וכל מי שיכנס לכאן על פי הכותרת (וזה קורה לא מעט) ימצא פורום עם תוכן ורמה ולא ירגיש שנכנס לאיזה ארוע פרטי שהוא אינו מבין מה קורה בו. זה יבטיח גם התחדשות (כניסה של אנשים איכותיים חדשים), וגם שמירה על איזו רמת מינימום (שלא נגלה שאנחנו מכלים את זמננו בשיחות בטלות). עד כאן משאלתי, וכדי שלא אצטייר כמתחסד או כמטיף מוסר- גם אני חוטא (באופטופיק) ושופט (את עצמי ואת הקומקום על האש..)

גרי רשף

New member
אני כל כך מפחיד?

עד כדי כך שכדי להביע אי הסכמה איתי פותחים שמשתמש חדש בתפוז?
אקבל זאת כמחמאה!

למעלה