../images/Emo207.gif איי ניד צומי T_T../images/Emo11.gif

../images/Emo122.gif
אני להיות בבאסה T^T ומאחר ואין שום מצב שתבינו למה בלי שתדעו הכל- אז הינה חפירה: שנה הבאה כידוע, אני מתחילה ללמוד במגמות. הייתה לי התלבטות נורא קשה בנוגע למגמה שאני רוצה. האפשרויות שלי היו- הנדסת בניה ואדריכלות, אומנות וספרות, ואם אחד מהם לא הולך (אומנות או ספרות) אז מדעי חברה (סוציולוגיה-פסיכולוגיה). שניה לפני שהייתי צריכה להודיע מה ההחלטה שלי, החלטתי על אומנות וספרות. בהתחלה קצת היססתי ולא הייתי ממש בטוחה בבחירה שלי אבל אחרי חשיבה מעמיקה הגעתי למסקנה שבמגמות האלה יהיה לי הכי כיף כי אלה דברים שאני אוהבת, ואם אני אוהבת את זה אז בקלות יש לי 10 יחידות בכיס~ וכבר הייתי ממש מרוצה מהבחירה שלי וכבר התחלתי ליצור לי פנטזיות משלי על החזרה לכל תחום האומנות, על איך יהיו השיעורים על ההסטוריה, על אומנים, על שיטות ותכניקות ציור, על זרמים.. שוב לשבת שעות מול אובייקט מסויים ולנסות לרשום אותו במדוייק ככל האפשר, דבר שהייתי ממש טובה בו. רק אתמול הודיעו לי שמגמת ספרות לא נפתחת =/. וזה ממש ביאס אותי, הרי אתם מכירים אותי עם כל השירים הסתמיים שלי, ושיעורי ספרות זה אחד החלונות שלי להכיר עוד סגנונות שירה וכתיבה וללמוד מהם. אז ממש התאכזבתי מזה, ונאלצתי לבחור במקום מגמה אחרת, ומאחר שגם ככה שנה שעברה הייתי דלוקה על המחשבה על עצמי בתור פסיכולוגית XPPP. אז פסדר, אין ספרות, העיקר עדיין יש אומנות... אבל אופס. בשיעור ערבית היועצת קוראת לי- גם את אומנות לא פותחים =/ וזה יוצא כזה- אווץ'! רמסתם לי את הבועה ואת כל התקוות והציפיות שתליתי במגמה הזאת! אז במגמות העיוניות שום דבר לא ממש עיניין אותי, אז פשוט ביקשתי לעבור לאדריכלות (שזו מגמה טכנולוגית.. עזבו, אין לי כוח להסביר מה ההבדל). חזרתי לכיתה וכשסיפרתי לחברות שלי על זה כמעט עלו לי דמעות בעיניים, בדיוק כמו כשקרה כשהיועצת קראה לי :X אז מצד אחד- פוף, הלכו כל תקוותי והציפיות שלי לדבר שאני מתגעגעת אליו. אני מניחה שאני פשוט אצטרך לפלוש על ארכיון הספרים של סבא שלי ז"ל ולקחת עוד כמה ספרי אומנות ולעיין בהם עד שאני אדע איזה ציור נמצא בכל עמוד, מי צייר אותו, באיזה שנה צוייר, באיזה שיטה, ובהשפעת איזה זרם #_# (תהרגו אותי- הדברים האלה תאכלס מעניינים אותי, אולי חוץ מהעמודים בהם הציורים נמצאים... זה לא ממש משנה) מצד שני- אני גם אוהבת לעצב בכללי, ואני גם כמעט בחרתי אדריכלות מההתחלה, אז יכול להיות שיהיה דווקא נחמד.. (חוץ מהעובדה שאני גם אלמד פיזיקה. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע איכס
). זה לא שיש לי משהו נגד אדריכלות וזה, אני אפילו מצאתי את עצמי מצטערת קצת על זה שלא בחרתי את זה בהתחלה, אני סתם שונאת את המצב של האכזבה, וחוסר הברירה, ואנ ימרגישה כאילו דחקו אותי לפינה T^T לעזאזל, עכשיו אני שוב צריכה להשקיע בפיכסיקה#%~@#^@$%& >_< עד שחשבתי שנפטרתי מזה >; שלא לדבר שאתמול הייתה לנו ריצה של ק"מ וחצי T_T שאו שהסטופר של המורה דפוק, או שבאמת הצלחתי לעשות אותו ב11 דקות T_T רק שזה לא ממש משתלם כי אני מקבלת על זה רק 80, כי כדי לקבל 100 הייתי צריכה לעשות לפחות עד 10 דקות, ככה זה כשיש מורה זונע ._. ועכשיו כל שריר מהמותניים ועד לכפות הרגלים תפוס לי, ואני בקושי מצליחה ללכת, ולקום/להתיישב זה החלק הכי כואב >< מזל שמחר יש לי שביתה, יהיה לי זמן להתאושש. אומשו >; ולשקוע בספרי האומנות שכבר יש לי בבית.. ולהתאבל.. ארגג היה אמור להיות לי מורה ממש טוב! T^T ולהכנס עכשיו לחוג זה לא בא בחשבון, כי אני גם ככה צריכה שיעורים פרטיים לגיטרה T_T "מגמה נפתחת רק אם יש מינימום 18-20 תלמידים.. " בלע בלע בלע T^T שילכו לעזאזל. ושילכו לעזאזל הלאיודעתכמה ילדים שאומנות הייתה אופציה בשבילם ולא בחרו בזה! >; *זרג. עצבים. דיכי. עד שיצאתי מזה T^T* לילה טוב >: