שרשור OFF יום שני

יפה שיש מענה גם לדברים כאלה

אני כבר הרבה זמן רוצה להתלונן על מקרה שהיה לי בסופר פארם.
גם אני אשלח בקרוב מסר אישי עם פרטים.

Nightmare19

New member
זה נחמד והכל...

אחרי שהתלוננתי על דיילת ספציפית בסניף, ואפילו כתבתי מכתב תלונה במקום, חזרו אלי לאחר מספר ימים... אמרו לי שיעשו בירור עם הדיילת ויחזרו אלי . לא חזרו...

לי היה מקרה דומה בסניף באלנבי-לילינבלום

רציתי לקנות משהו של קליניק וביקשתי מהדיילת ליד, עד ששמתי לב שהיא בעצם... ישנה. כשהיא התעוררה היא אמרה לי שהיא לא דיילת של קליניק ושהיא לא כאן ושאחזור מחר אם אני רוצה משהו. אמרתי לה שאני לא מהאזור ושאני יודעת ספציפית מה אני רוצה ורק צריך לשלוף מהמגירה, היא אמרה שהיא לא יכולה לפתוח אותה כי צריך להסתובב ולהיכנס לשם זה לקופה. הזוי

אתר חובה לקונות ברשת: Ebates מחזיר לכן כסף

היי! מזמינה אתכן לקרוא פוסט חדש אצלי על Ebates: האתר שמחזיר לנו כסף על הקניות שלנו האינטרנט. עוד אתר שיעזור לכולנו לחסוך בעלויות מוצרי הקוסמטיקה, ולהפוך לצרכניות חכמות יותר!

לקריאה על Ebates הקליקו כאן!

שיהיה לכולנו יום מקסים :)

סיון

newKiticat

New member
ראוי לציין שאת מקבלת גם משהו

על ההפנייה.

לא שיש לי בעיה עם זה, אבל לפחות תצייני את זה.

(מה שכן, זה רלוונטי לאסוס בנות! www.ebates.com) תעתיקו ותכניסו. וזה בלי הפנייה (לא שלי ולא של אף אחד...)

בטח שמת לב לפסקה האחרונה בפוסט

שם הסברתי שאם מספרים על האתר לחברים אפשר לקבל 5$ לחשבון על כל חבר שנרשם. האמת שחשבתי שזה די ברור לקוראים שמי שיירשם דרך הבלוג שלי יעניק לחשבוני 5$, הרי זה בדיוק מה שעשיתי- סיפרתי על כך לאנשים. יכולתי לבחור שלא לכתוב על האופציה הזו בכלל, אבל זה לא היה הוגן. אז יכול להיות שטעיתי והייתי צריכה להדגיש זאת, כשכתבתי את הפסקה הזו זה נראה לי מיותר, אבל אם את לא חושבת ככה אז בטח יש עוד שחושבים כמוך, ולכן אני אוסיף הבהרה בסוף הפוסט.

בכל מקרה, תודה על התייחסותך, ושבת שלום!
סיון

hollypop girl

New member

למה המוכרות בביוטיקר מתבלבלות במספרים כל הזמן?!
זו כבר הפעם הרביעית שנותנים לי משהו אחר ממה שביקשתי, הייתי הולכת להחליף אבל
זה ביוטיקר אז מה הטעם?

lilo4

New member
מעצבן

אולי תתלונני לשירות הלקוחות? שיבקשו מהמוכרות שלהם לשים לב יותר טוב...

בכל מקרה מהניסיון שלי עם וואו אני לא יוצאת מהחנות לפני שאני מוודאה שקיבלתי את המס' שביקשתי

hollypop girl

New member
אני בדרך כלל לא נוהגת לעשות

את זה (מרגיש לי לא בנוח להעיר להם, אני סתם אשמע עצבנית) אבל עכשיו דווקא כתבתי להם (דרך האתר)

lilo4

New member
למה שלא תרגישי בנוח?

לתת לך את המוצר הנכון זה השירות הכי בסיסי שהחנות צריכה לתת, ואם המוכרות לא שמות לב ובגלל זה את מקבלת מוצר לא נכון ובסוף צריכה לטרוח ולהחליף אז זו בעיה, והם צריכים לטפל בזה.
אני לא אומרת שצריך לעשות מזה סרט, אבל כן לכתוב להם פנייה מנומסת שמסבירה שזה חזר על עצמו כמה פעמים ואת מבקשת שיטפלו בזה, זה הכול.

למעלה