שרשור
!

שרשור ../images/Emo58.gif!

כל אחד שיש לו ספויילר שהוא יודע שיקרא או תמונה שעוד לא היתה בסדרה ותהיה יכולה לשים פה!
למטה הזקן שרוצה את מונוקול הוא אבא של אלינור (למרות שכולם בטח יודעים חח..) תמשיכו אותי!

timon12

New member
../images/Emo58.gif

שמתי לב בתוכנית פיספוסים
ששוש דיברה עם אריק על אייזק והיא אמרה את המשפט: "אייזק הבן זונה" כנראה הוא הורס להם תחיים..
שאייזק נפגש עם אלינור (נראה לי בלי לדעת שהוא אבא שלה) הוא הביא לה צ'ק (תשלום ראשון!) של מאה אלף שקל.
משו שכולם יודעים: סער ישן אצל אלינור. וכשהוא התקלח הוא יבוא אל אלינור והילה לשאול אם יש לה מגבת (הוא יהיה ערום עם מגבת מטבח) ורואים עוד קטע שהוא במטבח שותה מיץ תפוזים בבוקר וחלי קמה רואה אותו ונהבהלת...(כולם ראו בפירסומים).
שוש תדבר עם אריק על זה שהיא רק זורקת כסף על ילדות רעות. הוא אומר לה שבסוף היא תרוויח עליהן המון.
חלי תישן אצל אריק.

../images/Emo58.gif

אלינור תכתוב שיר ובטי לא תסכים להלחין לה אותו.
בטי תחזור לסטודיו של מישל ותברח כהיא ומישל שוב מתנשקות

זהבונת1

New member
מה שיהיה ביום ראשון ושני שבוע הבא

בשבוע הבא -בטי נענית לחיזורים של מישל -אלכס אומר למישל שהוא לא ורצה שהיא תפגע בבטי -שימי מודיע לקובי שהוא יודע עליו ועל סוזי -שוש מנסה להוציא מאייזיק למה הוא מעוניין להשקיע בחברה

זהבונת1

New member
חח מאוד פשוטט

יש לי הוט. אז נכנסתי ליומן צפיה אישי משו כזה,לא זוכרת תשם, בכל מקרה שאפשר לראות תוכניות עד לשבוע הבאא,אז בדקתי מה יהיה.

זהבונת1

New member
../images/Emo58.gif

יום חמישי בפרק בטי תופסת את מישל עם מישי אחרת!!! איזה עצובבבבבבבבבב למה מישל למה?!?! מה הלכת בגדת בבטי למההההה

למעלה